Omogočite sebi in svojim otrokom tudi te izkušnje

0

Tudi otroci potrebujejo razvajanje. In tako kot odraslim tudi njim prijajo masaže, zimsko kopanje v toplem vrelcu, čaj ob kaminu in bogato obložena miza, s katere si lahko sami izbirajo jedi. Privoščite jim to edinstveno izkušnjo – pridite z družino v Terme Dolenjske Toplice.

Plavanje je koristno, zato si ga privoščimo tudi pozimi  

Gibanje v vodi je odlična možnost kvalitetnega preživljanja prostega časa. Sprošča napetosti, telesne in psihične, poleg tega pa razgiba in okrepi telo. Topla kopel s podvodno masažo pomaga omiliti bolečine, ki jih povzročata dolgotrajno sedenje in napeta drža zaradi stresa ali intenzivne športne aktivnosti.

Družinski oddih v Dolenjskih Toplicah

V Termah Dolenjske Toplice se lahko tudi pozimi kopate na prostem in se tako naužijete tudi sonca, ki oskrbi telo z vitaminom D.

Kopanje pa je tudi priložnost za smeh in družabnost in za odklop od elektronskih naprav, kar družino poveže in okrepi medsebojno zaupanje.

Razstrupljanje in krepitev imunskega sistema

Človeka pomirja tudi savnanje, to pa med drugim spodbuja tudi prekrvitev in potenje in tako pomaga razstrupljati telo. Ciklično izmenjevanje toplo-hladne kopeli veča odpornost, vdihovanje eteričnih olj pa čisti dihala. Vse to je še posebej dobrodošlo pozimi, ko so na pohodu prehladna obolenja, viroze in gripe.

Posebni doživetji ob savnanju sta tudi ritual pilinga in nege z dišečo organsko kremo in sproščanje ob gongu.

Meta: »Všeč mi je umetniški hotel Balnea. Notranjost pomirja, hkrati pa je tudi zanimiva in zabavna. Tudi najin devetletnik je opazil nevsakdanje grafike in smešne napise. Meni so bile najbolj všeč savne in vaje za čuječnost, Roku pa večerni koncert in zunanji termalni bazen. Odlična je tudi hrana;  imajo dober izbor zdravih jedi, pa tudi domačih specialitet. Večinoma je ekološko in lokalno

 

Masaža sprošča napetost in vrača energijo

Masaža olajša in odpravlja vrsto težav, tako pri odraslih kot pri mladostnikih in otrocih. Sprošča mišice, spodbuja prekrvitev in delovanje limfnega sistema in lajša bolečine, s tem pa odpravlja motnje razpoloženja in spanja, krepi imunski sistem, manjša občutek tesnobe in blaži hiperaktivnost. Poleg tega masaža preprečuje tudi bolečine v križu, ramenih in vratu, ki so pogosta posledica dolgotrajnega sedenja za računalnikom.

Še dodaten plus počitnic v Dolenjskih Toplicah pa so ugodnosti za družineotroci bivajo brezplačno, zanje pa so pripravili tudi igre in ples z Medom Tedom in zabavna presenečenja.

 

Čuječnost – za večjo mirnost ob vsakdanjih izzivih in srečnejše življenje

Med oddihom v Termah Dolenjske Toplice se boste lahko brezplačno udeležili različnih vaj in tretmajev za večanje čuječnosti in vitalnosti. Vaje, kot so gozdna in zvočna kopel, čuječna hoja, vaje za srčno koherenco in dihalne vaje, potekajo v hotelu, v savnah in na prostem, pomagajo pa pri soočanju z vsakdanjimi težavami in pri graditvi medosebnih odnosov in odlično vplivajo na naše psihično in fizično počutje, če jih izvajamo redno.

Šolske počitnice v Termah Dolenjske Toplice so nepozabno doživetje za vso družino. Rezervirajte jih čim prej, saj je število hotelskih sob omejeno.

Terme Dolenjske Toplice, 08 20 50 300, booking@terme-krka.eu.