Obiščite Božičkovo deželo v Bohinju!

2

Zimski HIT že 10 let! Do sedaj so še vedno razprodali vse termine! Dolgo časa smo se z Božičkom in palčki posvetovali in se naposled odločili, da letos ponovno odpiramo vrata v Božičkovo deželo, seveda v skladu s priporočili in omejitvami NIJZ.

Dragi starši, babice in dedki, tete in strici ter vsi prijatelji malih in velikih nadebudnežev. Razveselite otroke in jim letošnje praznične dni naredite zopet pristne in naravne ter otrokom prižgite iskrice v očeh. Obiščite ki je daleč od ponorelega sveta, skrita med drevesi v bližini Bohinjskega jezera. V idilični leseni koči in njeni okolici bo letos zopet zaživela zgodba pravljičnih junakov, ki si neizmerno želijo družbe rdečeličnih malčkov, ki še vedno verjamejo v pravljice.

Vhod v Božičkovo deželo
Vhod v Božičkovo deželo

Skozi gozd vas bo Božičkova pomočnica popeljala do idilične koče, kjer bo otroke pričakal belobradi gospod, odet v rdeča oblačila, BOŽIČEK. V toplem zavetju koče, ob odprtem ognjišču bodo otroci prisluhnili zgodbicam iz pravljičnega sveta in se pogostili z piškoti in čajem. V Božičkovi deželi otroke čaka jelenčkov spust, ledeni tobogan (v kolikor so ustrezni vremenski pogoji), polhov rovček, zapletena pajkova mreža, spretnostna potka, magični ribolov, otroške ustvarjalne delavnice…ter ostale vragolije, kjer nas bodo spremljali palčki. Imajo pripravljen tudi Božičkov nabiralnik, kamor otroci lahko prinesejo svoje risbice in pisemca ter pravi Božičkov žig, s katerim si lahko žigosajo svoja pisemca, risbice…ali si ga dajo na roko 🙂

Božiček otrokom pripoveduje zgodbe
Božiček otrokom pripoveduje zgodbe
IMG_7139
Naša mulka pri Božičku v Božičkovi deželi
IMG_7153
Naša mulka pri Rudolfu v Božičkovi deželi

Naredite otrokom praznike spet pristne in naravne ter jim prižgite iskrice v očeh!

Za proste termine pobrskajte TUKAJ. Naredite Božič mulcem še bolj čaroben!

Program traja uro in pol.

Za otroke imajo pripravljen čaj in piškote, za odrasle pa čaj ali kuhano vino in so vključeni v ceno programa. Program se izvaja ob vsakem vremenu.

CENA:

  • na otroka: 16 EUR
  • odrasli: 6 EUR

Velike družine – več članske družine, brez skrbi, za vas imamo pripravljeno prav posebno ugodnost!

  • za 3. otroka v družini vam ponujamo kar 50 % popusta!
  • 4., 5. in vsak nadaljni otrok … pa se nam lahko pridruži BREZPLAČNO! 🙂
Skozi Božičkov gozd v Božičkovi deželi
Skozi Božičkov gozd v Božičkovi deželi

Bi želeli, da Božiček vašemu otroku podari tudi darilo?

Ni lepšega, kot prejeti darilo iz roke Božička, na pravih Božičkovih saneh… zato smo za vaše otroke pripravili tudi to. Darilce, ki ste ga namenili svojemu nadobudnežu, prinesite s seboj in ga ob prihodu položite na Božičkove sani medtem, ko bodo otroci v koči pri Božičku. Darilo naj bo zavito in podpisano. To je sedaj že postala stalna praksa večine staršev in so otroci potem žalostni, v kolikor ne prejmejo darila…

Prijave in vse dodatne informacije dobite na:

Spletni strani: https://www.topagencija.si/bozickova-dezela

Email:

Telefon:

  • Liza: 051 412 686 

Zgornji prispevek je oglasno sporočilo Top agencije o dogodku v Božičkovi deželi, kjer smo se zabavale tudi družine Kamzmulcem v letu 2017. Za več informacij nam lahko pišete na  info@kamzmulcem.si ali v komentar.