Nova zbirka družinskih izletov po Sloveniji “Izberi trenutek – Kam z mulcem na izlet”!

1

Mlada aktivna družina, ki je ustvarila blagovno znamko Izberi trenutek je skupaj z našo ekipo popotniško-izletniškega portala Kam z mulcem ustvarila čisto poseben izletniški popotnik, katerega bo s pridom uporabljala cela družina. Škatlica z zbirko 40 kartic izletov z vseh slovenskih regij bo olajšala izbiro najboljših družinskih izletniških točk, ki jih lahko obiščete že z najmlajšimi.

Kaj kartice vsebujejo?

Vsaka kartica iz zbirke vsebuje idejo za družinski izlet s 4 ključnimi informacijami, ki jih družina mora vedeti o izletu, preden se nanj poda – regija in izhodišče izleta, čas hoje ter gostišče, kjer se družina lahko okrepča z napitkom in slastnim kosilom. Kartice vsebujejo tudi QR kode, ki vas preprosto pripeljejo do podrobnega in slikovnega opisa izleta na portalu www.kamzmulcem.si ter vam tako olajšajo izbiro ter organizacijo izleta. Karticam je priložen preprost zemljevid, ki vam bo omogočil ogled lokacije izleta, v kateri regiji se nahaja in izračun poti do tja.

Igriva uporaba kartic

Zbirko izletniških kartic, seveda, uporabite v igri, pri kateri sodelujejo vsi družinski člani. Z zabavnim žrebom ali s prstkom po zemljevidu lahko naslednje družinsko doživetje izbere tudi dvoletnik 🙂

Prva zbirka družinskih izletov, pri kateri izvirajo tudi mulci 😉

Darilo prijazno do bližnjih in okolja

Škatlica “Izberi trenutek s Kam z mulcem na izlet” pa je tudi odlična izbira darila za težko pričakovane decembrske praznike. Podarite jo lahko družinskim prijateljem, ki radi raziskujejo in odkrivajo kotičke Slovenije, nepogrešljivim dedkom ali babicam, aktivnim tetam ali stricem. Preživljanje prostega časa z družino, vnuki ali prijatelji je največ kar jim lahko podarimo.

PODARITE (SI) NOVO ZBIRKO DRUŽINSKIH KARTIC!

Ne glede na razmere, v katerih smo, je le še vprašanje časa, kdaj se bomo znova zapodili na slovenske izletniške točke, na katere si želimo in na katerih je zabava ter sprostitev za celo družino zagotovljena!

Ne pozabite, največ kar lahko damo našim otrokom je skupen prosti čas in ustvarjanje nepozabnih spominov, pri katerih imajo lahko nekaj besede tudi mlajši ali starejši mulci.

Izberi trenutek za družino, izberi zabavno, mulcem in tudi okolju prijazno darilo, ki osrečuje!

Podarite upanje v skupni čas z najbližjimi!

PODARITE (SI) NOVO ZBIRKO DRUŽINSKIH KARTIC!