Zbirka družinskih izletov “Izberi trenutek – Kam z mulcem na izlet” tokrat 10% ceneje in breplačna poštnina

1

Mlada aktivna družina, ki je ustvarila blagovno znamko Izberi trenutek je skupaj z našo ekipo popotniško-izletniškega portala Kam z mulcem ustvarila čisto poseben izletniški popotnik, katerega bo s pridom uporabljala cela družina. Škatlica z zbirko 40 kartic izletov z vseh slovenskih regij bo olajšala izbiro najboljših družinskih izletniških točk, ki jih lahko obiščete že z najmlajšimi.

Kaj kartice vsebujejo?

Vsaka kartica iz zbirke vsebuje idejo za družinski izlet s 4 ključnimi informacijami, ki jih družina mora vedeti o izletu, preden se nanj poda – regija in izhodišče izleta, čas hoje ter gostišče, kjer se družina lahko okrepča z napitkom in slastnim kosilom. Kartice vsebujejo tudi QR kode, ki vas preprosto pripeljejo do podrobnega in slikovnega opisa izleta na portalu www.kamzmulcem.si ter vam tako olajšajo izbiro ter organizacijo izleta. Karticam je priložen preprost zemljevid, ki vam bo omogočil ogled lokacije izleta, v kateri regiji se nahaja in izračun poti do tja.

 

Prva zbirka družinskih izletov, pri kateri izvirajo tudi mulci 😉

Igriva uporaba kartic

Zbirko izletniških kartic, seveda, uporabite v igri, pri kateri sodelujejo vsi družinski člani. Z zabavnim žrebom ali s prstkom po zemljevidu lahko naslednje družinsko doživetje izbere tudi dvoletnik 🙂

Kartice lahko s sabo odnesemo na različne konce Slovenije

Darilo prijazno do bližnjih in okolja

Škatlica “Izberi trenutek s Kam z mulcem na izlet” pa je tudi odlična izbira darila. Podarite jo lahko družinskim prijateljem, ki radi raziskujejo in odkrivajo kotičke Slovenije, nepogrešljivim dedkom ali babicam, aktivnim tetam ali stricem. Preživljanje prostega časa z družino, vnuki ali prijatelji je največ kar jim lahko podarimo.

PODARITE (SI) NOVO ZBIRKO DRUŽINSKIH KARTIC!

Škatlica z nami na izletu na Kumu

Sodelujte v naši nagradni igri na Instagramu in osvojite Škatlico

1 škatlico “Izberi trenutek s Kam z mulcem na izlet” bomo ta teden podarile tudi na našem Instagram profilu. Več o nagradni igri pa NAGRADNA IGRA: Zbirka družinskih izletov Trenutek za družino Kam z mulcem na izlet

Ne pozabite, največ kar lahko damo našim otrokom je skupen prosti čas in ustvarjanje nepozabnih spominov, pri katerih imajo lahko nekaj besede tudi mlajši ali starejši mulci.

PODARITE (SI) NOVO ZBIRKO DRUŽINSKIH KARTIC!