Nov portal za rezervacijo hotelskih namestitev Go4.Global (tudi v slovenščini)

0

Večino naših namestitvah na počitnicah rezerviramo prek online portalov. In če tudi sami radi na ta način iščete namestitve doma in po svetu, vam je sedaj na voljo ameriški portal Go4.Global tudi v slovenščini.

Ste zanj slišali prvič? Tudi mi. Vendar kot sami pravijo, so se za vstop na slovenski trg odločili, ker tudi pri nas sledimo svetovnim trendom in vedno več časa posvetimo iskanju primerne namestitve prek spleta. Njihov cilj je prek dobrih odnosov s hotelskimi  ponudniki in posebnih ponudb s hoteli zagotoviti kar 5 – 30% prihranka za enake namestitve, kot jih ponujajo drugi portali, kot so Booking in Expedia.

Skrbno izbrana ponudba na Go4.Global
Skrbno izbrana ponudba na Go4.Global

 

Zakaj se vam splača rezervirati vašo naslednjo namestitev prek Go4.Global?

1.  Rezervacija prek Go4.Global  je varna

Kot pravijo, na svojih serverjih dolgoročno ne shranjujejo podatkov o plačilu, plačilo pa poteka prek varne povezave. Go4.Global je trenutno prisoten v 205 državah sveta (če upoštevamo 50 Ameriških zveznih držav) in pokriva več kot 550.000 namestitev in več kot 80.000 destinacij po celem svetu. Prisotni so v Evropi, Aziji, Afriki, Južni in Severni Ameriki.

2. Rezervarcija prek Go4.Global je poštena

Poštena? Na Go4.Global ne skrivajo dodatnih provizij in doplačil. To pomeni, da se vam tukaj ne bo zgodilo, da boste po dolgotrajnem iskanju in primerjanju cen, na koncu vseeno ugotovili, da vaša namestitev kljub vsemu ni med najugodnejšimi. To se nam pogosto dogaja na drugih portalih. Poleg tega na Go4.Global ne uporabljajo algoritmov, ki avtomatično spreminjajo cene, glede na ponudbo.

3. Enostavna rezervacija in prijazno osebje, z lokalnim znanjem

Rezervacija prek Go4.Global je enostavno. Platformo so oblikovali z mislijo na mlade popotnike, ki želijo na enostaven in varen način rezervirati svoje namestitve. Poleg najnovejše tehnologije, pa vam je na voljo tudi prijazno in dostopno osebje vam je na voljo na vseh destinacijah, ki jih imajo v ponudbi. Kot trdijo so specialisti za destinacije in upravljajo s poglobljenim znanjem o lokaciji in namestitvi. Prek tega želijo svojim uporabnikom zagotovoiti nepozabno potovalno izkušnjo po celem svetu.

4. Če rezervirate prek Go4.Global, ste v varnih rokah 24 / 7

Zagotavljajo vam osebje, ki vam je na voljo 24 ur ter 7 dni v tednu, za vse nepričakovane zaplete, od trenutka, ko rezervirate, pa vse do takrat, ko se vrnete nazaj domov. Še posebej skrbno odgovarjajo na elektronska sporočila in na sporočila prek družbenih omrežij.

 

Ponudba na portalu Go4.global
Ponudba na portalu Go4.global

5. Ponudba je skrbno izbrana

Vam gre na živce, da imate na drugih portalih preveč ponudbe in premalo časa za raziskovanje? Pri Go4.Global pravijo, da so za vas že predhodno izbrali samo svoje najljubše namestitve. Na svojem portalu ponujajo posebne, eksluzivne namestitve, na kar so še posebej ponosni. Njihovo osebje skrbi, da res preveri vse hotelske namestitve in da svojim kupcem ponudijo najboljšo kakovost za njihov denar.

Mi bomo v prihodnje zagotovo spremljali njihov portal in primerjali ponudbe, Upamo, da vse kar obljubljajo dejansko drži in da vam bomo portal lahko kmalu svetovali “iz prve roke”.

Rezervirajte vašo naslednjo namestitev na Go4.Global

Zgornji prispevek je oglasno sporočilo portala Go4.Global. Za več informacij nam lahko pišete na: info@kamzmulcem.si ali v komentar.