Prava pustolovščina za mulce “Noč v muzeju”

0

Dragi otroci, vzemite spalno vrečo, zobno ščetko, svojo najljubšo plišasto igračo, stopite skozi velika muzejska vrata in preživite nepozabno noč v Mestnem muzeju Ljubljana!

Pridružite se animatorjem na muzejski pustolovščini, ki bo otroke na krilih smeha in dobre volje popeljala v daljno preteklost. Mogoče jim skupaj z vami uspe prebuditi muzejske duhove, ki vam bodo zaupali mnoge muzejske skrivnosti in vam pokazali skrite kotičke Turjaške palače. Preživite noč v palači in se prebudite v jutro, polno igrivih delavnic.

Noč v muzeju bo potekala s sobote na nedeljo, z 9. na 10. december, od 19.00 do 11.00 v Mestnem muzeju Ljubljana, na Gosposki 15. Namenjena je otrokom, starim od 7 do 11 let.
  • Cena: 35 € za otroka
  • Prijave in informacije na prijava@mgml.si ali 01 24 12 506
  • Rok prijave je 8. 12. 2017 do 12.00!
  • Delavnica se izvede v primeru, da je prijavljenih vsaj 18 otrok.

Mestni muzej je tudi odličen organizator rojstnodnevih zabav za otroke. To smo preverili tudi mi pretekli vikend, ko smo z gusarjem Smolco isklali zaklad po muzejskih sobanah.

Preden otroci pričnejo z iskanjem zaklada, se oblečejo kot pravi gusarji in naredijo strašno gusarsko zastavo, Mestni muzej v Ljubljani
Preden otroci pričnejo z iskanjem zaklada, se oblečejo kot pravi gusarji in naredijo strašno gusarsko zastavo, Mestni muzej v Ljubljani

Avtor naslovne fotografije je Andrej Peunik / MGML.

Zgornji opisi in informacije  so posebna dogodivščina Mestnega muzeja v Ljubljani. Za več informacij nam lahko pišete na: info@kamzmulcem.si.