Nepozabno praznično darilo za vaše najmlajše – Pisma Božičku

0

Ste tudi vi v teh dneh že pomislili, kako otrokom to leto pričarati edinstveno praznično doživetje?

Četudi bomo druženja z Božičkom na mestnih trgih in v nakupovalnih središčih to leto morda primorani spustiti, pa lahko vaši družini nepozabno srečanje z dobrim možem pričarate kar v domači dnevni sobi. V Božičkovi ponudbi to leto namreč najdete virtualna doživetja, ki bodo obogatila praznični čas v krogu vaših najbližjih.

Božično doživetje za otroke

Izbirate lahko med štirimi izbranimi prazničnimi paketi, ki vključujejo več čarobnih presenečenj. Prvo presenečenje je čudovit personaliziran video, v katerem bo Božiček prebral pismo vašega otroka ali družine, omenil katero od zanimivih prigod iz otrokovega vsakdana in ga spodbudil k dobrim dejanjem.

 

Video bo odlično dopolnilo personalizirano pismo na čarobnem papirju in v posebni Božičkovi kuverti, opremljeni z znamko Severnega pola. V njem bo Božiček z otrokom pokramljal o številnih zanj pomembnih temah in ga spodbudil k uspešnemu premagovanju izzivov.

Tretje prav posebno presenečenje prazničnega paketa pa je čarobna Božičkova bunkica – lesen slovenski okrasek, ki prinaša srečo in izpolnjuje največje srčne želje.

Božičkova bunkica

Vam je že kaj toplo pri srcu? Več o Božičkovi ponudbi in magičnih paketih najdete TUKAJ.

Za vas so pripravili tudi Božičkov YouTUBE kanal, kjer lahko poslušate Božičkovo pesmico ter pravljice, ki jih bere otrokom.

https://www.youtube.com/channel/UCO_xWDyI7fErOXPijy37l3A/videos

V teh dneh pa bo izšla tudi prva božičkova zgodbica o vilinu Tjanu, ki je postal SuperTjan. Vabljeni k prebiranju.

Zgodba o vilinu Tianu
In še darilo: s promocijsko kodo “kamzmulcem”, boste prejeli 10% popust na naročilo!

Naročila sprejemamo do 18. 12. 2021.