Nepozabno poletje v najboljšem vodnem mestu Atlantis

0

Vodno mesto Atlantis, ki ste ga že 15 krat izbrali za slovensko naj kopališče, je znova odprto v celoti! Obratujejo Svet doživetij, Center azijskih mazaž in Center zdravja, pred kratkim pa sta se odprla tudi Dežela savn (razen parnih savn) in Termalni tempelj.

V letošnji sezoni so v Atlantisu poskrbeli za nekaj novosti, tako da se boste še lažje prepustili norim dogodivščinam, ki najmlajšim mulcem zagotavljajo nepozabno zabavo, iz starejših pa ponovno izvabijo otroško razigranost.

Osvežujoči zunanji bazeni v Atlantisu

Vse redne obiskovalce bo zagotovo najbolj navdušila možnost nakupa mesečne karte, ki za otroke, dijake, študente in seniorje stane že 50 € in je veljavna kar 31 dni od nakupa. Občasni obiskovalci pa imejte v mislih, da vam na vse vstopnice zadnji dve uri odprtja priznajo 50% popust.

Naši mulci so letošnjo zimo še posebej pogrešali bazene, in izpopolnjevanje plavalnih sposobnosti, zato bo letos še kako prav prišel Intenzivni poletni plavalni tečaj. Tečaji potekajo 10 dni, po eno uro v popoldanskih terminih in manjših skupinah. Namenjeni pa so otrokom od 3. do 15. leta starosti, ne glede na stopnjo predznanja. Več o pogojih in prijavi pa na povezavi.

Učenje plavanja v vodnem mestu Atlantis

Če še vedno razmišljate o počitniškem varstvu za vašega otroka, je Atlanits dobra izbira. Otroci od 4. do 15. leta starosti se zberejo med 7.00 in 8.45 na recepciji Vodnega mesta Atlantis. Od novih prijateljev in dogodivščin se poslovijo do 17.00, ko že pojenjajo moči in se zabava konča, vmes pa je poskrbljeno za kosilo in kar dve malici. Vsak dan imajo možnost plavanja in vodnih iger, poleg tega pa spoznajo tudi morsko deklico in se naučijo veščin supanja.

Naši mulci so se pred leti varstva že udeležili in bili navdušeni! Kdo pa ne bi bil, če preživi dan ob bazenu, v družbi prijateljev? Mulc je v tistem tednu tudi dodobra izpilil tehniko plavanja, kar je še dodaten plus.

Počitniško varstvo v Atlantisu je vedno posebno doživetje

Naši mulci vedno brez izjeme najbolj uživajo v Svetu doživetij.

Spust po toboganu, trenutki preprostega uživanja na valovih, navdušujoče plavanje s tokom skozi podzemno jamo, uživanje v razkošju whirlpoolov, predajanje vodnim kapljicam slapa, razvajanje v notranjih in zunanjih bazenih, laguni ter na atolu bo navdušilo mulce in vse mulce po srcu.

Najmlajši obiskovalci vodnega mesta se lahko zabavajo v dveh bazenih, ki sta namenjena otrokom različnih starosti. V bazenu za najmlajše se nahaja tobogan, vodna kača in ostala igrala, poseben poudarek pa je na varnosti malčkov, ki se ob čofotanju lahko tudi marsikaj novega naučijo. Bazen za večje otroke je opremljen s številnimi dodatnimi atrakcijami, predvsem vodnimi topovi, ki nadebudnežem omogočajo živahnejšo zabavo.

Zunanja vodna igrala v Atlantisu

Ker tudi sami večkrat zahajamo v Atlantis, lahko potrdimo, da so bazeni resnično primerni za vse starosti otrok. Že od 6. meseca naprej je naš mulc prve stike z vodo doživel v bazenčku za najmljaše, kjer je navdušeno kobacal po vodi. Kasneje, ko je osvojil tehniko z rokavčki, pa je zelo hitro sprobal tudi vse ostale zanimivosti.

Igra v vodnem mestu Atlantis

Ker je Atlantis tesno povezan z olimpijskimi igrami in olimpijci, vas med vikendi čakajo posebni športni izzivi.

Obisk Atlantisa ne glede na vreme in letni čas ponuja mnogo priložnosti za preživljanje prostega časa ob vodnih vragolijah za vso družino. Če boste po vseh aktivnostih postani lačni, bodo za vas z veseljem poskrbeli v Atlantisovi restavraciji, ob vročih dneh pa ne smete zgrešiti vitrine z domačim sladoledom.