Naši plani potovanj in oddihov v letu 2020

1

Januar je idealen mesec za planiranje počitnic. In če pravočasno načrtujete, lahko tudi prihranite marsikateri evro in si zato lahko privoščitete tudi katero od lokacij, ki je drugače težje finančno dosegljiva. Ne glede na to ali potujete z agencijo ali samostojno načrtujete potovanja, so cene letalskih kart in namestitev ugodnejše, hkrati pa je na voljo boljša ponudba. Tudi mi se večkrat čudimo, ko nekateri že eno leto v naprej rezervirajo počitnice, vendar če se nekje dobro počutite, res ni razloga, da ne izkoristite first minute ponudbe.

Kakšni so plani ekipe Kamzmulcem v prve pol leta lahko preberete spodaj, kaj bomo realizirali pa boste lahko spremljali na naši spletni strani in na našem Instagramu.

Iva je z družino 2019 preživela v duhu večjih potovanj in prednosti časa, ki ga nudi porodniški dopust, tako da bo leto 2020 bolj v znamenju obiskov evropskih prestolnic ter poletnih počitnic na hrvaški obali.

 • Januar – leto so začeli aktivno s Tino in njeno družino ter uživali zimsko pravljico na Rogli. Poleg smučanja lahko otroci na Rogli spoznajo raznolike aktivnosti na snegu, bogata dodatna ponudba pa omogoča sprostitev vsem družinskim članom.
 • April – v Nemčiji imajo tekom velikonočnih praznikov počitnice (2 tedna). Tokrat bodo počitnice preživeli v naši prelepi Sloveniji ter spoznavali še neodkrite kotičke in uživali v “domači” pomladi. Na poti v Slovenijo, pa se bodo za 3 dni ustavili v Salzburgu ter preizkušali bogato ponudbo, ki je namenjena vsem članom družine. Ta članek pa jim bo v pomoč pri planiranju dogodivščin.
 • Maj – še ena nova prestolnica na listi in prav posebno praznovanje 8. rojstnega dne največjega ladijskega navdušenca – podaljšan vikend v Hamburgu.
 • Poletne počitnice bodo letos v duhu domače hrvaške Istre. Raziskovanje notranjosti s kolesi ter užitki kopanja in sprehodov po Novigradu.

Njihove najljubše počitnice v letu 2019? Roadtrip z avtodomom do Peloponeza ter že 3. obisk njihovega majhnega raja – Mavricija.

Roadtrip do Peloponeza
Mavricij – raj za otroke vseh starosti

Če je bilo leto 2019 v znamenju Kanarskih otokov, bo 2020 za Tino in družino v znamenju raziskovanja krajev južno od nas.

 • Januar in februar– bosta v znamenju družinskega smučanja. Leto so začeli aktivno ter uživali zimsko pravljico na Rogli. Nadaljujejo s smučanjem na Avstrijskem Koroškem, za februarja pa je v načrtu še kak podaljšan vikend na snegu. Držimo pesti za sneg!
 • April – velikonočne praznike tradicionalno preživijo na otoku Krk, ki je izven sezone še posebej očarljiv, jih pa letos čaka tudi en podaljšan vikend v Beogradu.
 • 1. maj – želijo preživeti vsaj en teden nekje ob morju, z opcijo (wind)surfanja. Mogoče tokrat res obiščejo Sardiniji, ki je bila v planu že lansko pomlad.
 • Poletne počitnice bodo po dveh letih zopet v znamenju Grčije. Na vrsti je otok, ki ga na našem seznamu Grških otokov, ki jih priporočamo za mulce še ni. Odpravili se bodo do otoka Limnos. En teden poletnega dopusta pa bodo tokrat rezervirali za sever. Trenutno je visoko na seznamu želja Škotska.

Njihove najljubše počitnice v letu 2019? Vsekakor uživanje na čudovitem Lanzarote.

Februarsko uživanje na otoku Lanzarote, Kanarski otoki

Urša in njena družinica so polni pričakovanj za 2020. Že februarja se odpravljajo na zanimivo potovanje, poletje pa bo sploh pestro.

 • februar – zimske počitnice bodo preživeli na potovanju po Jordaniji. Trenutna politična situacija ni rožnata, zato držimo pesti, da se razmere umirijo in da potovanje izvedejo v celoti, kot so si ga zamislili. Druga možnost je, da se odpravijo v Valencijo v Španiji, ki naj bi bila pravi raj za družine in ljubitelje španske kulinarike.
 • april – velikonočni prazniki so tradicionalno rezervirani za preživljanje počitnic skupaj z italijanskim delom družine na enem izmed italijanskih agriturizmov ali pa kar v drugem domu Rimu.
 • 1. maj – že dolgo sanjajo o Siciliji, ki bo končno prišla na vrsto ravno letos za prvi maj. Vsekakor se bodo posvetovali z Ivo, največjo ljubiteljico in poznavalko, ki je svoja doživetja opisala v številnih prispevkih.
 • Za poletne počitnice se spogledujejo z obiskom enega ali več grških otokov, ki so najbližje, Lefkada ali Kefalonija, kamor se želijo odpravit tudi s svojo psičko. Vendar imajo še nekaj dela z raziskovanje psom prijaznih nastanitev in plaž. V preteklosti se jim je najbolje izkazal kamp Straško na Pagu in kamp Bi Village v Fažani, Pula.

Njihove najljubše počitnice v letu 2019? Lansko leto se nam je najbolj vtisnil v spomin poletni Hvar.

Ena izmed mnogih čudovitih “divjih” plaž na Hvaru (naše leto 2019)

 

Leto 2019 je bilo za Cica z družino v znamenju sanjskih potovanj. Januar so začeli so na Novi zelandiji in Avstraliji, poletne počitnice preživeli na Rabu, ki ga toplo priporočajo vsem družinam, jesenske počitnice pa v Omanu. Tudi za 2020 so polni načrtov.

 • marec  je rezerviran za družinsko smučanje v avstrijskem Weissensee.
 • 1. maj – želijo preživeti v Valenciji, ki jo imajo v planu že kar nekaj časa.
 • Poletne vikende bodo raziskovali Slovenijo in obiskali še katero izmed slovenskih kmetij.
 • Poletne počitnice pa bodo raziskovali hrvaške otoke. Trenutno je v planu Rab. Vrhunec poletja pa se obeta z raziskovanjem Islandije, ki je že nekaj let na samem vrhu njihovega bucket lista.

Njihove najljubše počitnice v letu 2019? Ste spremljali njihovo potovanje s šotorom po Omanu? Obvezno poskrolajte na našem Instagramu!

Potovanje po Omanu

Objavo je podprlo podjetje Kompas, ki pa ni vplivalo na vsebino.

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime