Naši plani potovanj in oddihov v letu 2019, 2. del

1

Prvega pol leta je mimo in s tem kar nekaj novih dogodivščin že za nami. Prihaja pa še bolj zabaven in topel del počitniških doživetij, ki nas čaka v naslednji polovici leta. Torej, kakšni so plani ekipe Kamzmulcem v drugi polovici leta? 

Iva se je odločila izkoristiti pozitivne plati nemškega porodniškega dopusta in ga je podaljšala še za pol leta. S tem bo družinica lahko eno destinacijo, njihovo top, še 3. obiskala:)

 • Poletne počitnice bo najbolj zaznamoval vikend oddih v Salzburgu, na to 3 tedenski roadtrip po Grčiji z avtodomom! Potovali bodo preko Srbije, Makedonije (postanek v Ohridu za tja in Bitola za nazaj), ogledali si bodo Meteoro, ki je že dolgo časa na njihovi “bucket listi”, potem pa bo glavnina časa namenjena odkrivanju čudovitga Peloponeza. Se že veselimo javljanja na Instagramu! Avtodom bodo najeli preko podjetja Hiša na kolesih. Konec augusta pa še vikend na Kolpi.
 • Oktober je namenjen ponovnemu obisku Mavricijusa, za katerega pravijo, da je to njihov mali raj na Zemlji. Tam so že bili dvakrat s sinom, v njegovi starosti 5 mesecev in 4,5 leta, sedaj pa ga peljejo pokazati tudi najmlajši članici. Letos si bodo v sklopu 14 dnevnega oddiha na Mavricijusu privoščili še nekaj dnevni oddih v resortu Dinarobin Beachcomber, ki je lociran na rajskem predelu Le Morne.
Njihov mali raj, Mavricijus
 • September – 1 teden odkrivanja domače Slovenije z enoletnico. We feel sLOVEnia <3
 • December – družinski obisk domače Slovenije v času božičnih praznikov ter 3 – dnevno smučanje v Avstriji. Letošnji zimski oddih v Sillianu jih je prepričal, da si najdejo novo družinsko lokacijo med avstrijskimi gorami.

Tina in njeni fantje predvsem planirajo športno aktivne počitnice, ob morju, z vetrom v laseh in na valovih.

 • Poletne počitnice bodo preverjene top destinacije – sosednja Istra, kjer bodo z mulci uživali na plažah, v kolesarjenju in dobri hrani ter srf odklop na kanarskem otoku Tenerife, ki je res otok vseh okusov ali prava družinska destinacija.
Tenerife so Tini in fantom že dobro znana destinacija

Urša bo poletne počitnice preživela v sosednji Hrvaški. Jeseni pa tudi to leto ne bo nič drugače, obisk Italije in njenih kulinaričnih in naravnih lepot ji na srečo ne uide.

 • Poletne počitnice bodo najprej preživeli v mobilnih hiškah pri Puli, v augustu pa jih čaka še 14 dni na hrvaškem otoku Hvar in nekaj doživetij na road trip kampiranju po Dalmaciji.
 • Jeseni se bodo zagotovo zopet vrnili v njihovo drugo domovino, Italijo ter odkrivali nove skrite kotičke, razvajali brbončice in za nas testirali dobre kmečke turizme (agriturizme).
Idilični italijanski agriturismi

Cica je začela leto na Novi Zelandiji, zdaj pa že planirajo nove družinske odklope za jesen. Še prej pa morje!

 • Poletne počitnice bodo preživeli na hrvaškem otoku Rab, kasneje pa bodo še obiskali sorodnike v Bosni in Herzegovini ter naredili roadtrip vse do Albanije
 • November – termin je zabookiran, le za destinacijo še kolebajo med: Kubo, Omanom, Sejšeli ali Marokom. Ima kdo priporočilo?

 

Za več informacij nam lahko pišete na: info@kamzmulcem.si ali v komentar.

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

1 komentar

 1. Za Cicino novembrsko destinacijo priporocamo Kubo! Mi smo bili letos aprila s 3-letnikom, in smo bili navduseni!:) zares drugacna, pestra drzava, polna dogodivscin, pa vendar zelo varna in otrokom nadvse prijazna destinacija.
  Lep pozdrav,
  Nina

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime