Naši najljubši in preverjeni izdelki za zdrav otroški imunski sistem

0

Ni skrivnost, da smo Kamzmulcem mame že desetletja (ja, lahko že tako rečemo:)) zveste uporabnice Medex izdelkov in tako vedno posežemo po njih tudi vedno, ko se gre za dvigovanje imunskega sistema naših otrok.

Zato smo se z veseljem odzvale vabilu podjetja Medex, da bodo naši otroci obrazi nove Medex Junior jesenske kampanje. Otrokom pa se je bilo res lahko in pristno vživeti v glavne vloge in preizkušanje izdelkov, ki so jim tako domači. In še zelo smo se zabavali vsi skupaj. Z vami delimo nekaj utrinkov snemanja ter naše 3 najljubše proizvode za podporo imunskega sistema naših otrok.

Medex Junior – preverjeno učinkoviti izdelki za naše otroke

S čim si bomo pomagale to jesen, da bodo otroci prišli skozi hladnejše dneve ter porast virusov in bakterij z najmanj bolniškimi dnevi?

1. Medex Gelee royale junior

Za krepitev imunskega sistema v obdobju med septembrom in marcem že nekaj let zapored izberemo Medex gelee royale junior, ki so ga pri Medexu razvili posebej za otroke. Ena flaška vsebuje 250mg matičnega mlečka in naravna vitamina C in E ter naravni beta karoten. Najlepši del pa je, da ga bodo tako majhni (3+) kot tudi starejši mulci z največjim veseljem “zvrnili” za dobro jutro 🙂

Medex gelee royale junior

 

2. Medex Propolis Oral junior

Za boleče grlo imamo doma kot tudi na poti vedno pri roki Medex Propolis Oral Junior. V izdelku Propolis oral junior je Medex združil dober okus in zdravje ter izdelal propolis, ki ne vsebuje alkohola, ne peče in je prijetnega okusa. Z priročnim aplikatorjem za lažje nanašanje v otroško grlo.

Medex Propolis Oral junior
Za vedno zdravo grlo!

 

3. Medex BetaGlukan junior

Si želite, da bi bilo telo otroka pripravljeno na vse izzive? Poskrbite za dobro kondicijo njihovega imunskega sistema in ga izurite z izdelki Betaglukan iz Medexa. Odličen medeni sirup Betaglukan Junior za otroke vsebuje patentirane betaglukane, naravni vitamin D3 in cink. Več o izdelkih BetaGlukan, njihovi sestavi in delovanju si preberite tukaj.

Medex junior Betaglukan
Je odličnega okusa!

Preberite si tudi naših 7 nasvetov, kako na naraven način okrepiti odpornost otrok.

Ponudite otroku najboljše, kar ponuja narava
Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime