Naše ideje, kako in kam z mulcem ob začetku šolskega leta

0

Poletne počitnice se počasi bližajo koncu. Zakaj jih ne bi zaključili v stilu, da bi uživali tako starši kot tudi otroci. Odkar imamo šolarko je zadnji teden avgusta namenjen posebnim pripravam. Tri stvari, ki jih obvezno postorimo in doživimo pred vstopom v novo šolsko leto, so:

1. Nakup in ureditev šolskih potrebščin

Ker se zavedamo, da je nakup in izbira šolskih potrebščin pomembna popotnica za prijeten vstop v šolo, se tega vedno lotimo skupaj s svojimi mulci.

Pri nakupovanju potrebščin imamo vedno v mislih tudi nakup rabljenih knjig, saj je prijazen do vaše denarnice in tudi do okolja. 

2. Aktivno in brezskrbno v novo šolsko leto s sklenitvijo nezgodnega zavarovanja 

Zaradi narave naših mulcev in življenjskega sloga naše družine vsako leto sklenemo nezgodno zavarovanje za naše otroke, bodisi ob zaključku šolskega leta bodisi pred začetkom novega.

Zaradi želje po zagotavljanju dovolj gibanja, mnogih obšolskih dejavnostih, kot tudi vedno aktivnih šolskih počitnicah v Sloveniji in po svetu, se zavedamo, da so možnosti za poškodbe naših mulcev toliko večje.

  • Nezgodno zavarovanje NLB Vita Nezgoda Junior je namenjeno otrokom in mladostnikom, ki se šolajo in so stari do vključno 25 let.
  • Nezgodno zavarovanje NLB Vita Nezgoda Junior je mogoče prilagoditi aktivnostim otroka, na razpolago so trije paketi zavarovanj: Previdni, Aktivni in Športnik.
  • Zavarovanje krije nadomestila za nezgodno trajno invalidnost, zlom kosti in težje poškodbe, bolnišnični dan, fizioterapije, najtežje poškodbe in nezgodno rento. Zavarovanje od 15. leta dalje velja tudi za primer nezgodne smrti.

3. Naj ideje za doživetja v Sloveniji ob začetku šole 

Za zadnji počitniški vikend in za začetne šolske vikende vam predlagamo, da se posvetite otrokom in sebi in si privoščite oddih po meri vaše družine.

Doživetja pravljično-doživljajskih parkov
Živalska pošta v Polhovem doživljajskem parku
Pustolovsko adrenalinska doživetja 
Aktivno doživetje za družine na Rogli
Kolesarska doživetja 
Namig za izlet v obalno-kraški regiji: s kolesom od Izole do Kopra in naprej do Škocjanskega Zatoka

Najlepša doživetja se zgodijo, ko se jim prepustimo, jih doživljamo v trenutku in se počutimo varno in brezskrbno. Naj novo šolsko leto sledi temu duhu, tudi s pomočjo nezgodnega zavarovanja NLB Vita Nezgoda Junior.

Članek je podprla Zavarovalnica VitaZavarovalnica, ki trži in sklepa nezgodno zavarovanje NLB Vita Nezgoda Junior: Vita, življenjska zavarovalnica, d.d., Trg republike 3, 1000 Ljubljana, vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, znesek osnovnega kapitala: 7.043.899,19 EUR, matična številka: 1834665. Zavarovanje tržijo poslovne enote NLB d.d., Ljubljana. Banka pri tem nastopa kot zavarovalni zastopnik. Vita, življenjska zavarovalnica, d.d. v primeru nastanka zavarovalnega primera jamči za izplačilo v višini zavarovalne vsote.