Najboljše destinacije za družinske počitnice na morju

0
Mediterranean coastline in the distance

Poletna sezona je tisti čas, ko se velika večina Slovencev odpravi na počitnice. Zaradi visokih temperatur še kako prija, da se lahko osvežimo v prijetnem morju. Zato tudi ne preseneča, da se Slovenci veliko raje kot za hribe odločimo za počitnice na morju. Verjamemo, da imate svoj najljubši kopalni kraj na svetu, a svetujemo vam, da se pustite presenetiti in raziščete nove kraje. Nenazadnje je nekoliko dolgočasno, da vedno, leto za letom, zahajamo v iste konce in kraje. Vse kar opazimo je sprememba v krajinski arhitekturi kraja, ki ga obiskujemo že dolga leta.

Če slučajno še niste vplačali avansa za dopust na morju ali še niste izbrali destinacije, vam svetujemo, da v obzir vzamete katero od predlaganih destinacij, če se sprašujete kam na morje z majhnim otrokom. Možnosti je veliko, vi pa ste tisti, ki lahko upravljate s to barko in zaplujete do neznanih morij. Priporočili vam bomo pet držav in nekaj hotelskih letovišč, ki jih je vredno obiskati z družino.

Prvi naš predlog kam na morje z družino je Grčija. Ta ima izjemno lepe in varne plaže, poleg tega pa turistične destinacije ponujajo konkurenčne cene. Veliko hotelov se lahko pohvali tudi z brezplačnim bivanjem za otroke. Za letovanje z družino je primeren praktično vsak otok. Mi vam bomo v nekaj vrsticah predstavili čudoviti Santorini. Tu kot top turistične destinacije za dopust z otroki izstopajo Imerovigli in Kamari, za butični oziroma luksuzni turizem pa velja pogledati ponudbo v krajih Oia in Fira. Priporočimo vam lahko Abelonas Retreat v kraju Imerovigli ter Kastelli Resort v Kamariju. Slednji se nahaja le lučaj stran od plaže. Za še boljšo izkušnjo pa se lahko odločite za najem jadrnice.

Naslednja top destinacija za družinske počitnice je Ciper. Tudi ta se lahko pohvali s čudovitimi plažami, ki so kot nalašč za majhne otroke. Poleg tega pa ima Ciper enega od najtoplejših morij. Ne glede na to za kateri del Cipra se odločite, ste lahko prepričani, da bodo to vaše najboljše družinske počitnice. Eno od boljših rešitev predstavlja Coral Beach Hotel & Resort v priljubljenem letoviškem kraju Pafos. Peščena plaža bo zagotovo navdušila vaše najmlajše. Odlična izbira je tudi Golden Bay Beach Hotel, ki se nahaja v Larnaki in ponuja bogato animacijsko ponudbo za otroke.

S pestro ponudbo družinskih počitnic se lahko pohvali tudi Hrvaška. Pri naših južnih sosedih je vprašanje kam na morje z malimi otroki povsem na mestu, saj imajo veliko čudovitih plaž. Povsem prijetno počitniško izkušnjo nudi družinam prijazno počitniško naselje Bonaca, ki se nahaja na priljubljenem otoku Braču. Pohvalijo se lahko z bogatim animacijskim programom za otroke. Izvrstno ponudbo za otroke pa ima tudi Gava Waterman Milna Resort & Cottages. Tudi ta se nahaja na otoku Brač.

Naslednja v vrsti top destinacij za počitnice z družino je seveda Turčija. Čudovito morje dopolnjuje izjemna ponudba animacijskega in prostočasnega programa v hotelu. Vaši otroki bodo naravnost oboževali bogato ponudbo, ki jo krasi še izjemna prijaznost osebja. Tudi cene za all inclusive pakete niso visoke. V to kategorijo se uvršča na primer Kahya Resort Aqua and Spa Hotel. Ta hotelski kompleks v bližini Antalyje vas bo navdušil z izjemno ponudbo vodnih toboganov in iger za otroke. Podobno prijetno izkušnjo pa nudi hotel na plaži v mestu Kusadasi. To je Atlantique Holiday Club.

Če pa še vedno ne veste kam na morje z otroki vam lahko priporočimo še Tunizijo. Idealno lokacijo za pomorske počitnice predstavlja otok Djerba pa tudi letoviški kraj Hammamet na severu države. Če vaši otroki obožujejo vodne tobogane potem morate obiskati Splashworld Venus Beach. Kot priljubljena destinacija v kraju Hammamet pa velja še TUI Magic Life Africana. Tudi tukaj bodo otroci uživali v izjemnih toboganih in prijetni vodi.

Zato nikar ne odlašajte z rezervacijo vaših naslednjih družinskih počitnic ob morju.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime