Najboljše atrakcije za otroke, ki jih ponuja WOOP! Fun

0

WOOP! te dvigne na nov nivo in te napolni s svobodo, energijo ter adrenalinom. Zato smo me z mulci redne mesečne obiskovalke WOOP! atrakcij, ki ji redno dopolnjujejo, tako da nikoli ne postane dolgčas :).

WOOP! Fun je prostor, ki nudi varno zabavo za vso družino. V njem najde svoj dom vsakdo, ki potrebuje nekaj, kar ga bo dvignilo iz trdnih tal. Svojim obiskovalcem nudijo nov način druženja, ki je aktiven, zabaven in omogoča razvoj gibalnega spomina.

 

1. Najbolj zabavna in adrenalinska WOOP! pridobitev: Fun walls

Že ob prvem obisku smo se prepričali, da gre še za eno top zadevo, ki jo WOOP! ponuja oz. po besedah mulcev “za najbolj zabavni del WOOP!a”. Kaj vse vas čaka in še več slik doživetja v našem članku Fun walls.

  • Spletna stran: WOOP! Fun walls
  • Naslov: Woop! Fun walls, Leskoškova cesta 3 , Ljubljana (kjer je tudi trampolin park)
WOOP!Fun walls, nova zabavna atrakcija za mulce
Parabolni tobogan

2. Nekaj novega v WOOP! – Glow in the dark mini golf

Ko so nam v WOOP! povedali, da so v svojo ponudbo dodali prvi Glow golf v Sloveniji, ki te poleg vsega še popelje okrog sveta, smo ga morali seveda takoj preiskusiti! V Ljubljanskem BTC lahko tako obiščete prvi Glow in the dark mini golf in se z družino ali skupino prijateljev pomerite v golfu, s svetlečimi rekviziti v prav posebnem ambientu. Kaj vse vas čaka in še več slik doživetja v našem članku Glow Golf

  • Spletna stran: Woop! Glow golf
  • Naslov: Woop! karting, BTC Ljubljana, Moskovska ulica 10 (nasproti Koloseja, zraven Dechatlona)
WOOP! Glow in the dark golf
Tematske sobe v WOOP! Glow golf

3. WOOP! karting za adrenalinske mulce

WOOP! karting je eden najmodernejših karting centrov v Evropi. Karting center je primeren tako za najmaljše voznike, ki se bodo s starši ali sami prvič peljali z gokarti, kot tiste, ki bi radi preizkusili popolnoma novo, večnivojsko progo in odpeljali svoj najhitrejši krog ali pa se preizkusili na GRAND PRIX turnirjih, ligah in tekmovanjih na čas. Več informacij v članku WOOP! karting.

  • Spletna stran: Woop! karting
  • Naslov: Woop! karting, BTC Ljubljana, Moskovska ulica 10 (nasproti Koloseja, zraven Dechatlona)
WOOP! karting center (Foto: Jaka Ivančič)
WOOP! karting

4. WOOP! Trampolin park

WOOP! Trampolin park je klasika, ki ne razočara in kjer se začne prava zabava v zraku. WOOP! trampolin park je namreč mnogo več kot dvorana s 102 trampolinoma, ter zabavnimi, in športnimi aktivnostmi. WOOP! je katapult, ki te vrže iz rutine in te spodbudi, da ob vsakem obisku premikaš svoje psihofizične meje. Namenjen je tako tistim, ki bodo prvič skočili na trampolin, kot tistim, ki želijo nadgraditi svoje akrobatsko znanje. Preberite si katere atrakcije so otrokom najljubše v našem članku.

Za otroke od 1. leta dalje pa je namenjen del parka, ki se imenuje MINI WOOP!– preberite si, kaj lahko pričakujete v našem članku.

WOOP! Trampolin park
WOOP! Trampolin park
WOOP! Trampolin park
Trampolin park je popoloma prilagojen mlajšim mulcem, MINI WOOP! trampolin park Ljubljana
Trampolin park, ki je popoloma prilagojen mlajšim mulcem, MINI WOOP! trampolin park Ljubljana

WOOP! zabava pa ni le v Ljubljani, temveč tudi v Mariboru!

  • Spletna stran: Woop! Maribor
  • Kaj ponuja? Vsem znan trampolin park pa tudi Sobo pobega in VR resničnost
  • Naslov: Tržaška cesta 7, 2000 Maribor (križišče Tržaške in Ptujske, nad vhodom je ogromen znak WOOP)
Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime