Najboljša WOOP! zabava za celotno družino – Izzivi

0

Do sedaj smo preizkusili že številne Woop! atrakcije, pri čemer smo imeli vsakič občutek, da je naslednja še boljša, še bolj zabavna za otroke in še bolj omogoča zdrav telesni razvoj, druženje in zabavo. Je pa res, da smo družinsko ponavadi izbrali tiste atrakcije, kjer smo lahko enakopravno sodelovali vsi, kot npr. bowling. Zato smo še toliko bolj navdušeni nad Izzivi, ki so bili z razlogom izglasovani kot najboljša notranja atrakcija v letu 2024.

Zanimiva igrala ob vhodu v Izzive bodo zaposlile mlajše pred in po igri

Čeprav najprej nekoliko skeptični, predvsem starši, in smo začudeno dvigovali obrvi, ko smo tuhtali, v katero sobo se podamo, obljubimo, da bo navdušenje že po prvem rešenem izzivu na vrhuncu. Gre namreč za tako dobro kombinacijo tuhtanja, spretnosti, fizične moči, sodelovanja vseh družinskih članov in ZABAVE, da bo dodeljen čas res prehitro minil. Predvsem pa je to res popolna zabava za celo družino, še posebej za tiste z najstniki, saj ponuja odlično priložnost za ponovno povezovanje in sprostitev.

Ekipa tokratnih Izzivov, razdeljena v 2 ekipi 🙂
 • Spletna stran: WOOP! Izzivi
 • Naslov: Jurčkova cesta 223, Ljubljana (Supernova Rudnik; pritličje)
 • Primeren čas obiska: vse leto; računajte, da bo ob deževnih dneh lahko nekoliko večja gneča.
 • Priporočen čas obiska: termini so 60, 90 ali 120-minutni. V 1 uri boste obdelali nekje 6 sob (od skupno 20). Priporočamo vsaj 90-minutni termin, še bolje 120. Mi smo v 90 minutah nekatere sobe obiskali večkrat (kar priporočamo, ker morda prvič niti povsod ne uganete, kaj zahtevajo od vas), dobre tretjine pa nismo uspeli obdelati. Bi z veseljem še nadaljevali igro.
 • Izzive smo reševali: 3 odrasli, 12 -, 10- in 6-letnik. Razdeljeni smo bili v dve ekipi.
 • Primerno za otroke: Priporoča se za otroke od 6. let naprej. Po naših izkušnjah bodo zelo uživali od 8-9 let naprej, še najbolj pa najstniki. Določene sobe so za 12+ let, ampak jih brez težav izpustite ali mlajšim nudite malo pomoči pri premagovanju izzivov.
 • Priložnost: Družinska povezovanja, še posebej z nekoliko odtujenimi najstniki, teambuildinge, prijateljska druženja, rojstne dneve, druženja razširjenih družin…
 • Obvezna oprema: woop nogavičke in zapestnica (jih lahko kupite na recepciji – enake kot za trampolin park).
 • Delovni čas: tukaj
 • Cenik: 17,50 EUR/osebo za 60 min izzivov. Posebna ponudba ob nedeljah. Ostali cenik tukaj.
 • Parkiranje: parkirišče ob Supernovi.

Ob začetku igre vam osebje razloži potek, a zadeva res ni komplicirana in lahko samostojno igrajo otroci že od cca 10 let naprej. Pred začetkom je obvezen tudi ogled videa, ki še dodatno pojasni potek.

Shema 20 sob in ogled videa pred začetkom, Izzivi

Izzivi sestavljajo 20 sob, ki so razdeljene v 3 kategorije: miselne sobe (matematične naloge, ugotavljanje razlik ipd), spretnostne sobe (košarka, nogomet ipd) in tiste, kjer morate pokazati fizično moč (izmikanje lavi, plezanje ipd).

Spretnostna soba – zadeni ciljno število košev, Woop Izzivi
Kako ne izgubiti ravnotežja, Woop Izzivi
Izzivi so fizično tudi zahtevnejši

Vsaka soba omogoča, da izberete 3 različne stopnje težavnosti – lahka, srednja in težka. Toplo priporočamo, da ob prvem obisku izberete najlažjo, je pa res, da vam višja težavnost prinaša več točk:).

Matematične uganke za tekmovalne mame:) Woop Izzivi

Zbrane točke ob premagovanju sob se seštevajo in na zaslonu lahko spremljate, kako kaže vaši ekipi. Večje druščine lahko tekmujejo ekipa proti ekipi, družina proti družini, kar bo še okrepilo tekmovalnost in zabavo – preverjeno:). Ob koncu tudi prejmete pregled rezultatov po posameznih sobah.

Ponosna najstnika, ki sta premagala 3 odrasle, Woop Izzivi

Poleg zabave in res veliko smeha ob reševanju izzivov, pa igra omogoča še veliko sprostitve (npr. sploh po kakšnem učenju ali stresnem tednu v službi, je kot nalašč), komunikacijo (tudi z najstniki, ki ob določenih dnevih niso ravno gostobesedni:)), krepitev timskega duha, ker enostavno nekaterih nalog ne boste mogli rešiti sami.

Pomen timskega duha in komunikacije, Woop Izzivi

Pomembno za starše:

 • Ob vhodu so omarice, kjer pustite oblačila in obutev, ter nekaj zanimivih igral. Priporočamo udobna oblačila, ki bodo omogočala zmerno telesno aktivnost.
Igrala ob vhodu, Woop izzivi
 • WC-ji so takoj v bližini,v trgovskem centru, predlagamo, da jih uporabite pred igro. Čas se vam namreč odšteva.
 • Mlajši otroci  bodo lahko uživali, je pa res, da pri določenih atrakcijah (npr. matematika, fizično bolj zahtevne naloge) ne bodo mogli enakopravno sodelovati. Naš 6-letnik je sicer res užival v vseh spretnostnih zadevah.
Spretnostne igre, ki jih je naš 6 letnih oboževal, Woop Izzivi
 • Priporočamo, da so ekipe velike max 4 ljudi, kar omogoča enakopravno sodelovanje vseh.
 • Če je družba večja, v kombinaciji otroci-odrasli, priporočamo, da naredite mešane ekipe vseh generacij, ker so ekipe enakopravnejše.
 • Če bo po izzivih velika lakota (kar verjetno bo, ker zahtevajo kar nekaj fizičnega in umskega dela:)), imate nasproti predel z restavracijami in boste zagotovo našli kaj primernega:)

Woop! Izzive smo obiskali na njihovo povabilo, a zapisano odraša naše iskreno navdušenje nad, zaenkrat, našo najljubšo družinsko Woop! atrakcijo. Za več informacij nam lahko pišete na: info@kamzmulcem.si.