Najboljša Kamzmulcem družinska doživetja v Sloveniji ob začetku poletja

1
Vodne vragolije v Savinji, Mozirje

Šola se je zaključila in sledijo zasluženi oddihi za otroke in starše. Številni starši skupaj z otroki razmišljamo, kako preživeti to vsakoletno prelomnico, kako organizirati dan in kam se odpraviti na sproščen družinski oddih ali počitnice po koncu šole.

Poleg bogate ponudbe družinskih kapacitet po Sloveniji, ki jih v tem letu plačujemo tudi s turističnimi boni, so pogosto doživetja tista, ki se jih otroci še dolgo spominjajo. S spodnjimi idejami in nasveti, si boste poenostavili izbiro letošnjih doživetij ob začetku poletja in na počitnicah. 

1. Priprava na družinska doživetja ob začetku poletja

Najprej poskrbimo, da bodo družinska doživetja ob zaključku šole ali na počitnicah varna in tako brezskrbna! 

Letošnje poletne počitnice bodo za Kamzmulcem družine bolj posebne, saj bodo namenjene predvsem raziskovanju in odkrivanju Slovenije, kjer nam nezgodno zavarovanje zagotavlja kar nekaj ugodnosti. Ste vedeli, da:

  • Poleg Slovenije zavarovanje velja po celem svetu 24 ur na dan.
  • Vključuje tudi nadomestilo za zlom kosti zaradi nezgode.
  • Vključuje možnost zavarovanja aktivnih in registriranih športnikov za nezgode na treningih in tekmovanjih.

Nezgoda otrok je za družino zagotovo najtežji dogodek, a finančna nestabilnost, ki lahko temu sledi, posredice nesrečnega dogodka le še poglobi. Zato je nadomestilo za starše tisti atribut zavarovanja, ki je dobrodošel ob najslabšem scenariju. Več si preberite TUKAJ.

Poskrbimo, da bo počitnikovanje varno za naravo pa tudi za naše mulce.

2. Breskrbno uživanje najboljših družinskih doživetij vseh tipov 

Slovenija je vsako leto bogatejša za doživetja za družine. Te redno obiskujemo med vikend izleti ali počitnicami. Zato smo vam pripravile naj Kamzmulcem ideje za doživetja po Sloveniji. Tudi glede na različne interese mulcev ali njihovih družin.

Vodna doživetja

Vodne aktivnosti na jezeru

Doživetja pravljično-doživljajskih parkov

Expano park

Pustolovsko adrenalinska doživetja 

Aktivno doživetje za družine na Rogli

Kolesarska doživetja 

Stari rek pravi »nesreča nikoli ne počiva«, kar velja tako v vrtcu, šoli, na izletu, potovanju, doma ali v tujini. Med poletnimi počitnicami je neposredna skrb za varnost otrok precej bolj na ramenih staršev in oseb, ki jih v času, ko so starši po službah varujejo, vzgajajo ali animirajo (npr. počitniška varstva). Zato nam že nekaj let zapored zavarovanje otrok pred nezgodo dobro služi tudi med “glavnimi ” počitnicami.

Preverite kako brezskrbno in varno na poletne počitnice!