Najboljša izbira za poletne otroške radosti: počitniško varstvo v Vodnem mestu Atlantis

0

Že veste, kje bo vaš otrok preživel letošnje poletne počitnice? Odlična izbira za nepozabne poletne dogodivščine je počitniško varstvo v Vodnem mestu Atlantis v BTC Cityju Ljubljana. Gre za edinstveno izkušnjo, polno zabave in prijateljskih druženj, na kateri bodo otroci lahko tudi izpopolnili znanje plavanja.

V Vodenem mestu Atlantis otrokom, starim od 4 do 15 let, v času poletnih počitnic nudijo počitniško varstvo, na katerem bodo izkušeni animatorji poskrbeli za varnost, dobro počutje in široke nasmehe vaših otrok. Varstvo se prične 26. junija ter se izvaja vse do 30. avgusta 2024; v tem času lahko za vašega otroka izberete poljubno število dni varstva.

Počitniško varstvo v Vodnem mestu Atlantis

Kako izgleda dan najlepših počitniških vodnih doživetij?

Otroci se zberejo med 7.00 in 8.45 na recepciji Vodnega mesta Atlantis, sledijo spoznavno-povezovalne igre in  okusen samopostrežni zajtrk. Po prijetnem začetku druženja se otroci razveselijo skoka v bazen in plavanja. Uživanju v raznolikih vodnih igrah sledi  okusno kosilo, po katerem je čas za počitek z delavnicami in družabnimi igrami. Tudi večji del popoldneva je seveda preživet v vodi. Otroci lahko izbirajo med vodnimi igrami, kot so vaterpolo, , spust po toboganu ali  atraktivna doživetja z različnimi vodnimi rekviziti. Od novih prijateljev in dogodivščin se poslovijo do 17. ure, pred odhodom jih čaka še sadna malica.

V okviru varstva je izvedeno tudi adrenalinsko podvodno presenečenje ter vožnja s supi po bazenih, ki otroke še posebej navduši. Ker bo letošnjo poletje v znamenju olimpijskih iger, bo olimpijsko obarvano tudi počitniško varstvo. Otroci bodo doživeli olimpijski protokol in se preizkusili v Mini olimpijadi, kjer vsakega čaka lepa nagrada.

Počitniško varstvo v Vodnem mestu Atlantis
Počitniško varstvo v Vodnem mestu Atlantis

Vključene storitve in ugodnosti za sorojence

Cena počitniškega varstva je odvisna od števila dni udeležbe otroka. Od enega do štirih dni znaša 45 evrov na dan, od pet do devet dni 40 evrov na dan, v primeru 10 ali več dni pa je cena 35 evrov na dan. Nudijo vam tudi posebno ugodnost, na sorojenca vam namreč priznajo 10 % popust. Cena vključuje celodnevno vstopnico za Vodno mesto Atlantis, animacijo in varstvo otrok na bazenu, izpopolnjevanja plavanja, samopostrežno jutranjo malico, kosilo, popoldansko sadno malico in pijačo.

Več informacij o najboljšem vodnem počitniškem varstvu in prijavnico najdete na https://www.atlantis-vodnomesto.si/sl/ponudba/ponudba-podrobno/poletno-pocitnisko-varstvo-2024