Najbolj zabavne poletne počitnice v Ljubljani in Murski Soboti: vse WOOP! atrakcije v enih počitnicah.

0

Bliža se konec šole in čas počitnic, ki se ga otroci izredno veselijo. A poletne počitnice starše pogosto postavijo pred izziv, kam z otroki. Kam se bodo otroci vsak dan radi vračali? Zamislite si najbolj zabavne počitnice za otroke, z raznolikimi aktivnostmi, ki otrokom vsak dan pričakajo nasmeh na obrazu. Počitnice z zabavno družbo in kopico novih prijateljstev. Našli jih boste v WOOP!-u, kjer bo letos še posebej pestro.

WOOP! v Ljubljani že 5. leto zapored organizira poletno počitniško varstvo, ki otrok ne pušča ravnodušnih. V Murski Soboti pa počitnice organizirajo prvič in zdaj tudi Prekmurskim otrokom ponujajo zabavno preživljanje počitniških dni. V svojo družbo zato vabijo otroke med 6. in 15. letom starosti. Vsakodnevno varstvo bo na voljo v različnih terminih, letošnje druženje pa bo še posebej zabavno.

Vse WOOP! lokacije bodo s svojimi atrakcijami poskrbele, da bo čas prehitro minil.
V Ljubljanski WOOP! Areni bodo otroci razgibavali svoje možgane in domišljijo, saj bodo potovali v druge dimenzije, vrteli bowling kugle in se pomerili v adrenalinskih laserskih dvobojih.

Trampolin park bo s svojim odbitim karakterjem poskrbel za zabavno razgibavanje njihovih teles in jih spremenil v prave male akrobate. Na karting stezi pa se bodo s pomočjo izzivov spopadali z ovinki in se naučili hitre, a varne vožnje.
V Murski Soboti jih čakajo zabavne ustvarjalne delavnice, športne igre in plavanje v bazenu, detektivsko odkrivanje ugank v sobah pobega, laserski dvoboji in potovanje v dimenzijo virtualne resničnosti.

Novost letošnjih počitnic pa bodo tako v Ljubljani kot Murski Soboti WOOP! IZZIVI, zabavna skupinska igra, v kateri bodo otroci testirali svoje logično razmišljanje, preverili svoje spretnosti in izzvali svoje mišice. Med igro bodo ciljali različne tarče, zabijali gole, igrali vesoljski twister in živi tetris, plezali čez labirint vrvi in še in še.

Počitniško varstvo bo potekalo vsak delavni dan med 7. in 17. uro, v ceno pa je vključena prehrana s tremi obroki, vse aktivnosti ter oprema in pripomočki, ki jo otroci potrebujejo za izvajanje le-teh. V Ljubljanskih WOOP! enotah lahko izbirate med devetimi počitniškimi termini, v Murski Soboti pa petimi.

Vse informacije o zabavnih WOOP!-ovih počitnicah in prijavo (izbira med Ljubljana in Murska Sobota) najdete na spletni strani www.woop.fun/poletne-pocitnice.
A pohitite, zgodnje prijave prinašajo ugodnosti! Ob prijavi do 15.6.2022, boste privarčevali od 20 do 40 €. 😊