Najbolj iskane počitnice v Sloveniji 2020

0

Verjetno si nihče od nas ni mislil, da bomo leta 2020 najbolj množično iskali ideje za počitnice v Sloveniji. Turistični boni so vsekakor dvignili interes za slovenski turizem in res ni presenetljivo, da je članek 5 idej kje z družino porabiti bone za počitnice v Sloveniji po številu ogledov prehitel naš hit poletja zadnjih 5 let 20 naravnih kopališč.  In katere počitnice so vas najbolj zanimale?

1. Kranjska gora

Če boste želeli neporabljen turistični bon izkoristiti v Kranjski gori, čimprej rezervirajte. Kranjska gora je zagotovo ena najbolj priljubljenih destinacij za aktivne družine in družinske izlete. Tudi na našem portalu. Zakaj pa si lahko pogledate v članku 16 razlogov zakaj je kranjska gora predvsem pomladno poletna destinacija. 

Kranjska gora z otroki

2. Pomurje

Pomurje je odlična družinska destinacija za ljubitelje termalne vode in posebnih doživetij, kot je nedavno odprt Expano park. Še več idej kaj vse lahko počnete v Pomurju, pa si ogelejte v članku 3 dnevno potepanje v Pomurju.

Pomurje z otroki

3. Posočje

Prelepa Soška dolina je kraljica med doživetji za ljubitelje lepih razgledov in družinam prijaznih kampov in vodnih aktivnosti. Zakaj nas vedno znova vleče v tiste konce, pa v članku 9 razlogov za družinsko vikend odkrivanje Posočja.

Posočje z otroki

4. Bohinj

Še ena dolina, ki je visoko na seznamu želja med našimi bralci in sledilci. Vsakič znova, ko obiščemo te kraje, spoznamo še kakšno presenečenje. Poglejte članek 8 razlogov za poletni družinski vikend oddih v Bohinju.

Bohinj z otroki

5. Rogla in Terme Zreče

Rogla vas poleti s svojo posebno klimo osveži in preseneti s prijetnimi temperaturami, pozimi pa razveseli s snegom. Čez celo leto pa razvaja s čudovito naravo. Mi smo bili še vedno navdušeni nad obiskom. Zakaj? Preverite v članku Vikend oddih na Rogli in v termah Zreče.

Rogla in Terme Zreče z otroki

6. Greenvalley glamping – Zupanc plac

Letošnje poletje si bomo zapomnili tudi po posebnih namestitvah. Najbolj iskano, pa tudi najbolj brano iz rubrike KZM ocenjuje je na novo odprt družinski Greenvalley glamping v Šeščah pri šempetru. Zakaj  družinam priporočamo ravno to namestitev v prelepi Savinjski dolini, pa preberite v članku KZM ocenjuje: Greenvalley glamping resort – Zupancplac 

Greenvalley glamping z otroki

7. Bloško jezero

Vedno nas veseli, ko skupaj z našimi bralci “odkrijemo” kakšno manj znano lokacijo. Bloško jezero s svojo čudovito okolico je zagotovo eden izmed skritih biserov. Poglejte zakaj v članku 6 razlogov za vikend izlet na Bloško jezero z otroki. 

Bloško jezero z otroki

8. Kamp Menina

Od kar smo leta 2015 prvič obiskali kamp Menina, velja za pojem družinam prijaznega kampa v Sloveniji. Vsako leto se potrudijo, da upravičijo ta sloves. Izberite le termin izven glavne sezone, saj zna biti gneča. Več pa v članku KZM ocenjuje : 7 razlogov, zakaj mulcem priporočamo kamp Menina

Kamp Menina z otroki

9. Bela Krajina s Kolpo

Bela Krajina s Kolpo je še eno področje, ki jo tako vi kot mi najraje obiščemo tako v živo kot na naši spletni strani. Poleg članka KZM ocenjuje: Kolpa resort glamping in 7 stvari, ki smo jih počeli čez vikend na Kolpi, ste radi brali tudi Zelen, kulinaričen in adrenalinski odklop na Kolpi.

Bela Krajina z otroki

10. Chateau Ramšak

Vas zanima kje izpolniti mulcu sanje o spanju na drevesni hiški? Odgovor se ponuja v članku KZM ocenjuje: Chateau Ramšak – izpolnjene sanje mulcev na drevesni hiški.

Chateau Ramšak

Zgornji opisi in informacije so vtisi in dejstva, ki smo jih me doživele z našimi družinami. Za več informacij o nam pišite na: info@kamzmulcem.si ali v komentar.

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime