Najbolj cenjeni Kamzmulcem nasveti za starše v 2016

0

Poleg tega, da se trudimo predlagati vam najlepše izlete in destinacije za potovanja, objavljamo tudi nasvete, ki vam pomagajo, da se brezskrbno odpravite na pot ali pa vam celo olajšajo življenje, s predlogi, kam se ne odpraviti. Katere nasvete pa ste v letu 2016 najbolj cenili, pa si oglejte na spodnjem seznamu.

1. Potovalna lekarna – nasveti za brezskrbno pot

Najbolj pomemben del prtljage, ko se odpravljate na potovanja ali na dopust z mulcem, je poleg torbice z dokumenti potovalna lekarna. Kaj vse vključuje in kaj priporočamo, da vzamete s seboj, da bi preprečili ali pa pozdravili morebitne zdravstvene težave si preberite tukaj.

IMG_8747
Potovalna prtljaga je pomemben del prtljage

 

2. Stvari, na katere ne pomislite, preden se odpravite na dogodek na prostem, kjer se zbere ogromno ljudi

Na dogodkih, kjer je veliko ljudi, je dobro, da se vnaprej pripravimo in se izognemo slabi volji in po nepotrebnem v stres spravljamo naše mulce. Eden od masovnih dogodkov je tudi prižiganje lučk v Ljubljani – nasveti, ki jih najdete v tem članku so primerni tudi za kakršenkoli dogodek, kjer se zbere ogromno ljudi. Preberite več.

3. 9 brezplačnih aktivnosti, ki jih lahko počenete, ko zunaj dežuje

Ko vremenski voditelji napovejo slabo vreme, takoj pomislimo “Joj bodo mulci spet doma” in vemo, kako hitro jim postane dolgčas. Tukaj je 9 idej, kaj početi z mulcem, ko zunaj dežuje in to brezplačno.

img_6115

4. 65 praktičnih nasvetov za udobno potovanje z mulci

Dolge poti z letalom z letalom, trajektom, dolge vožnje z avtom, potovanje z vlakom – zbirka praktičlnih nasvetov, na kaj vse moramo pomisliti, če se z mulcem odpravimo na pot v kakršnikoli obliki in s kakršnikoli prevozom najdete v popularni zbirki nasvetov.

5. Kako se pripraviti na let z otrokom? Nasveti iz prve roke. 

Dolgi leti z otroki znajo biti naporni, vendar z nekaj pred priprave, se lahko izognete masikateri slabi volji in na letu uživate skoraj tako, kot takrat, ko ste še leteli sami. Nasvete si preberite tukaj.

IMG_01811
Mulci obožujejo letala

6. 10 nasvetov, kako izboljšati fotografiranje vaših otrok s telefonom

V danem trenutku je veliko lažje in hitreje poseči po telefonu, kot iz skrbno zadrgnjene torbe potegniti fotoaparat.Nenazadnje lahko s pametnim telefonom, ki ima vgrajen kakovosten digitalen fotoaparat, naredimo res odlične fotografije. V nadaljevanju si preberite 10 nasvetov, kako izboljšati samo tehniko fotografiranja kot tudi vsebino fotografij, nastalih s telefonom. 

7. 8 varnostnih pravil, ki bi jih morali poznati vi in vaši mulci

Varnost naših mulcev je prva naloga vseh staršev in vsi veliko naredimo za to, da so naši mulci varni. Ko se odpravimo na potovanja ali pa na kraje, kjer se zbira velika množica ljudi, pa je treba še toliko bolj poskrbeti za varnost in mulci nam lahko tukaj zelo pomagajo. Tukaj preberite 8 varnostnih pravil, ki jih po našem mnenju moramo imeti v mislih, ko se odpravljamo v take kraje.

20150714_071720

8. 12 nasvetov, kako se znebiti najbolj nadležne „bolezni“ mulca v zimskem času

Se tudi vam dogaja, da hladnejšo polovico leta nenehno tekate za otrokom z robčkom v roki? Ima vaš otrok prehlad in se nikakor ne morete znebiti smkavega nosu? Ponujamo vam naših 12 preverjenih nasvetov v boju s “smrkavci”.

img_8203

9. 17 idej za darila, ki bodo osrečila vsakega mulca

Za družine, ki skozi leto aktivno preživljajo čas z svojimi otroki smo pripravile seznam idej za darila, ki bodo marsikatero doživetje, krajši ali daljši oddih obogatile. Na seznamu bo vsak »žep« našel nekaj primernega zase.

15555216_10155589621013312_247151770_o
Sreča ob odvijanju daril

 

10. Kampiranje z mulci – na kaj vse moramo pomisliti za breskrbne počitnice

Kamzmulcem navdušenci radi kampirajo. In kamzmulcem družine niso nič drugačne. Celo odpravijo se na kamp izlete za več tednov. Kaj vse morate vzeti s seboj, da bo vam in vašim mulcem tudi več tednov prijetno v šotoru zajema članek Kampiranje z mulci.

FullSizeRender9
Kamping počitnice z mulci

 

Preberite si tudi

10 najbolj uporabnih seznamov za starše

Zgornji opisi in informacije so vtisi in dejstva, ki smo jih doživele z našimi družinami. Za več informacij o posameznem izletu, nam lahko pišete na: info@kamzmulcem.si.

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime