Najbolj brana družinska doživetja v letu 2021

0

Ena bolj branih rubrik na družinskem portalu kamzmulcem.si so tudi doživetja. Sploh v letošnjem letu so bila kakršna koli doživetja, ki so nam popestrila “new normal”, več kot dobrodošla.

Top 10 najbolj branih doživetij za nas in naše mulce

2. 22 naravnih kopališč

1. Katerih 15 kopališč priporočamo

3. 12 top gozdnatih kotičkov v Ljubljani in okolici

4. 20 idej kam z otroki na sankanje

5. Kje naj mulc praznuje rojstni dan

6. 9 pustolovskih parkov

7. top risanke

8. seznam organiziranega varstva

9. seznam najboljših rančev za spoznavanje s konji

10. top 16 otroških igrišč v Ljubljani

Kje naj mulc praznuje rojstni dan

Vsako leto na vrhu lestvic branosti – s kakšno rojstnodnevno zabavo boste presenetili vašega mulca. Bi mu priredili kakšno pustolovščino ali bolj razmišljate o aktivnem rojstnem dnevu s športnimi aktivnostmi? Ima vaš otrok rad živali in bi najraje skupaj z njimi pojedel svojo torto? Kaj pa če bi letos praznoval kar pod zemljo? Celoten seznam izvajalcev in doživetij si preberite tukaj.

2. Živali v naši dnevni sobi ali kaj nam je popestrilo karanteno ta vikend

Kako si lahko popestrimo življenje v karanteni z noro 3D animacijo živali, ki vas in vaše otroke obiščejo kar na vrtu ali v dnevni sobi! Vse kar potrebujete je pametni telefon. Navodila, kako do njih (če res še niste izkusili zabave) pa tukaj.

3. Seznam organiziranega počitniškega varstva otrok med poletjem 2020

Poleti naš letni dopust porabimo za krajši ali daljši morski ali gorski oddih, ostanejo pa še dodatni tedni, ko želimo otroke aktivno zaposliti v času, ko smo mi na delovnem mestu. Zato že nekaj let redno osvežujemo spisek zanimivih tedenskih aktivnosti, na katere imate možnost prijaviti svoje mulce v poletnih mesecih. Celoten članek je tukaj.

4. Naših top 15 risank o strpnosti in spoznavanju sveta

Celovečerne risanke so v letošnjem letu popestrile marsikatero družinsko samo izolacijo, najraje pa imamo tiste, ki govorijo o spremembah, pogumu, novih stvareh, predvsem pa o pomenu družine oziroma odnosov. Ste pogledali že vseh 15? Celoten seznam najdete tukaj.

5. Kam z mulcem na pustno rajanje 2020

Pustno rajanje vsako leto pričakuje marsikatera družina, le upamo, da bomo v 2021 pričakali tradicionalne pustne maske, s slastjo jedli krofe in naše mulce oblekli v željene kostume ter jih poslali v vrtec in šolo. Seznam bomo osvežili tudi letos.

6. 22 najljubših družabnih iger, ki jih igramo z mulci

Družabne igre so vedno lahko super družinska zabava, ob njih pa se otroci naučijo zmagovati, zgubljati, logično razmišljati, ustvarjati zmagovalne strategije in upoštevati pravila. Naši in vaši mulci obožujejo družabne igre 🙂 zato je članek tudi letos med top branimi družinskimi doživetji doma alil na poti.

Družabne igre, primerne tudi za na pot

7. Top 16 otroških igrišč v Ljubljani in okolici

V vsakem letnem času, le da ni dežja, nas vleče z otroki na igrišče. V Ljubljani in okolici jih imamo kar nekaj – seznam vseh hudih igrišč, kam radi peljemo naše mulce, pa tukaj.

igrisce2010

8. Najboljša Kamzmulcem družinska doživetja v Sloveniji ob začetku poletja

Ko se konča šola, sledi zasluženi oddihi za otroke in starše. Številni starši skupaj z otroki razmišljamo, kako preživeti to vsakoletno prelomnico, kako organizirati dan in kam se odpraviti na sproščen družinski oddih ali počitnice po koncu šole.

9. 18 idej kam z otroki na sankanje

Ko nam zima postreže z zimsko pravljico hitro iščemo ideje za družinsko veselje na snegu. Seznam sankališč je vsakoletni hit, predvsem nam je v veselje, da poleg zimskih klasik, obiščete tudi manjša sankališča.

10. Najlepše pravljice za lahko noč – seznam najbolj priljubljenih otroških knjig

Tudi vi radi večere preživite z otroki in preberete katero od knjig z našega seznama. Seveda seznam z vsakim novim mulcem v družini dopolnjujemo, vedno pa smo veseli tudi vaših predlogov,

 

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime