VELIKA NAGRADNA IGRA ob 9. obletnici Kamzmulcem.si (Swy, Vivobarefoot, Nutcase)- KONČANA

0

9 obletnica kar kliče po proslavljanju. Kam z mulcem ekipa je slednje vzela izjemno resno in poleg tega, da se same (redno) podružimo in poveselimo, najraje kje na svežem zraku, se želimo na primeren način zahvaliti tudi našim zvestim bralcem.

Tokrat smo v nagradni igri združili kar nekaj naših najljubših izdelkov naših zvestih partnerjev. In za katere nagrade se lahko potegujete?

Zmagovalci:

 1. nagrada: @rebekaistaken
 2. nagrada:@anja.skocir
 3. nagrada: @jausovecj

ČESTITAMO!

1. NUTCASE OTROŠKA KOLESARSKA ČELADA PO IZBIRI

Nujna zadeva za vse starosti mulcev, ki obožujejo kolo, rolarje, skiro ali poganjalca je seveda čelada. Staršem je izjemno pomembno, da je čelada varna, ima mehanizme za blažitev morebitnih poškodb ob padcih, zračna, da se ne spotijo, idealno z magnetno zaponko. Če je poleg tega še lepa, pa jo bodo mulci še raje nosili. Vse točke odkljukamo z Nutcase čelado, s posebnim inovativnim MIPS sistemom za blažitev sil ob padcih.

Nagrajenec/ka bo lahko izbral otroško čelado Nutcase v velikosti in barvi po izbiri.

2. VIVOBAREFOOT POMLADANSKI ČEVLJI PRIMUS SPORTS KIDS III – V BARVI IN ŠTEVILKI PO IZBIRI

Bosonogice obožujemo vsi in nikakor ni to obutev zgolj za otroke. Res pa je, da majhnim in še rastočim nogam še raje privoščimo zdrav razvoj, kar posledično vpliva na ustrezno telesno držo. Zakaj smo nad njimi navdušeni in kako smo počasi na bosonogo obutev prešle celotne družine si lahko preberete tukaj.

Nagrajenec/ka si bo lahko izbral otroški model Primus sport kids III v barvi in obliki po izbiri. Mi pa lahko dodamo le, da ga  otroci nosijo že 1 leto in smo prav enak, a še malenkost izboljšan letošnji model, izbrali tudi za pomladne, poletne in jesenske mesece, ki prihajajo.

3. SWY PAJKICE IN TOP PO IZBIRI

Če sta dve nagradi za otroke, mora biti ena tudi za mame, kajne? Še posebej ob Valentinovem, pa tudi sicer, ker si zaslužimo:)
SWY pajkice in topi so postali naša nepogrešljiva oprema tako ob jutranji telovadbi, vikend izletih in potovanjih. So udobne, lepe in… ah, pa saj jih ne rabimo predstavljati, kajne?
Nagrajenec/ka bo lahko izbral ženske pajkice in top v modelu, velikosti in barvi po izbiri.

KAKO DO NAGRADE? 

 • Spremljaj naš Instagram profil ter sodeluj v nagradni igri, ki je objavljena dne 14. 2. 2024.
 • Pogoji za sodelovanje so navedeni v objavi, dne 14. 2. 2024.
 • Prijave zbiramo do nedelje, 18. 2. 2024 do 23. ure.

ŽREBANJE? Žrebanje bo v ponedeljek, 19. 2. 2024 ob 9. uri. Objava nagrajencev bo na IG strani Kam z mulcem najkasneje v ponedeljek,  19. 2. 2024 ob 10. uri. Nagrajence bomo kontaktirali na izbran naslov.

——————————————————————————————–

Pravila in pogoji nagradne igre

1. Organizator in izvajalec nagradne igre je spletna stran www.kamzmulcem.si (v nadaljevanju Organizator).

2. Podeljevalci nagrade so Cruising Fred (čelada Nutcase), Lilijolie (Vivobarefoot čevlji) in Swy (komplet pajkic in topa).

Instagram ne sodeluje v nagradni igri in za njeno izvedbo v nobenem primeru ne odgovarja. / Acknowledgement that the promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Instagram.

3. Nagradna igra poteka na Instagram strani Kam z mulcem od 14. 2. 2024 do vključno 18. 2. 2024 do 23. ure.

4. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki:

 • izpolnjujejo pogoje, navedene pod objavo na Instagram strani Kam z mulcem, dne 14. 2. 2024,
 • so državljani Republike Slovenije in so stari 18 let ali več,
 • izpolnjujejo tukaj navedene pogoje sodelovanja.

V primeru, da je nagrajenec oseba, ki je mlajša od 18 let, mora nagrajenca zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da to mladoletno osebo zastopa. Nagrade ni mogoče prenesti na drugo osebo. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri Organizatorju in Izvajalcu nagradne igre ter njihovi ožji družinski člani.

5. Za sodelovanje v nagradnem žrebanju mora sodelujoči izpolnjevati pogoje, navedene pod objavo na Instagram strani Kam z mulcem, dne 14. 2. 2024.

Sodelujoči se strinja, da vabila in priporočila posreduje le tistim drugim osebam, od katerih ima soglasje za kontaktiranje. Sodelujoči prevzemajo polno odgovornost za posredovana elektronska sporočila in polno odgovarjajo za njegovo vsebino.

Organizator v nobeni obliki ne podpira pošiljanja nezaželene elektronske pošte. Kakršnokoli pošiljanje nezaželene pošte s strani tretjih oseb za namene promocije te nagradne igre je strogo prepovedano. Kršitelj za to dejanje nosi polno pravno odgovornost.

Organizator si na zahtevo državnih organov pridržuje pravico posredovati vse potrebne informacije v zvezi z osumljeno osebo oziroma dejanjem.

6. Prepovedana je uporaba kakršnihkoli računalniških kod, škodljivih programov ali česarkoli drugega, kar bi lahko motilo nagradno igro, jo onesposobilo, ji škodovalo ali omogočilo njeno zlorabo. Zaradi takšnega ravnanja so sodelujoči, z njim povezane osebe ali skupine oseb lahko izključeni iz sodelovanja v nagradni igri in ovadeni zaradi povzročitve škode.

7. Vsaka oseba lahko v nagradni igri sodeluje s samo enim Instagra, profilom. V primeru, da se ugotovi, da je oseba sodelovala z več naslovi ali profili, ta oseba ni upravičena do nagrade.

8. Organizator ne prevzema odgovornosti za:

 • kakršnekoli posledice, ki bi jih morebitna zloraba nagradne igre in sistema za izvedbo nagradne igre lahko povzročila sodelujočim v nagradni igri in/ali tretji osebi,
 • nedelovanje storitve zaradi neznanja uporabe storitve,
 • nedelovanje storitve zaradi izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno, lahko tudi za daljši čas, motile uporabo storitve,
 • kakršnekoli druge neželene posledice, ki bi jih sodelujoči imel zaradi sodelovanja v nagradni igri, v kolikor taka omejitev ni v nasprotju s prisilnimi predpisi.

9. Nagrajenci nagrad v nagradni igri bodo določeni z naključnim žrebom, v katerem sodelujejo vsi sodelujoči, ki izpolnjujejo pogoje za sodelovanje. Število zbranih listkov (komentarjev pod objavami) pomeni število listkov v bobnu za žreb. Rezultati žrebanja so dokončni. Pritožba ni mogoča.

Glavno žrebanje bo potekalo 19. 2. 2024 ob 9. uri. Nagrajenci bodo objavljeni na Instagram strani Kam z mulcem najkasneje 19. 2. 2024 ob 10. uri.

10. Organizator bo nagrajence obvestil preko Instagra, sporočila. Nagrajenec mora v 5 dneh od prejetja obvestila o nagradi na naslov Organizatorja pisno sporočiti, da se strinja s prevzemom nagrade.

Če se izžrebanec ne odzove ali v 5 dneh ne posreduje zgoraj naštetih podatkov in dokazil, izgubi pravico do prejema nagrade, nagrada pa se v tem primeru podeli novo izžrebani osebi.

Nagrajenec bo najkasneje v roku 10 dni po zaključku nagradne igre naveden tudi na spletni strani organizatorja.

Nagrade v nobenem primeru ni mogoče zamenjati za drugo nagrado ali zahtevati izplačila njene protivrednosti v denarju.

11. Organizator ne krije stroškov komunikacije po internetu in drugih stroškov, ki jih ima sodelujoči v nagradni igri s sodelovanjem v njej.

12. Organizator si pridržuje pravico, da v primeru nepredvidenih okoliščin kadarkoli in brez predhodnega obvestila začasno prekine ali konča nagradno igro. Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil, če bi se s tem izognil zlorabi nagradne igre v škodo sodelujočih.

13. Vprašanja, ki se nanašajo na nagradno igro, lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov info@kamzmulcem.si.

14. Morebitne spore zaradi izvedbe nagradne igre ali v povezavi z njo rešuje pristojno stvarno sodišče v Ljubljani.

15. Varovanje podatkov

Organizator nagradne igre se zavezuje, da osebnih podatkov sodelujočih, zbranih v tej nagradni igri, ne bo posredoval tretjim osebam in jih bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu s Splošno Evropsko uredbo o varovanju podatkov (GDPR). Več o tem si lahko preberete v naših Splošnih pogojih in pravilih zasebnosti

Sodelujoči izrecno soglašajo, da lahko organizator kot upravljavec osebnih podatkov podatke, ki jih je od njih pridobil, obdeluje izključno za naslednje namene:

 • izvedba nagradne igre v vseh vidikih,
 • obveščanje nagrajenca o rezultatu žrebanja,
 • objava imena in priimka nagrajenca na Facebook strani, kjer poteka nagradna igra in na tej spletni strani.
 • Podatki o nagrajencu se hranijo v skladu z Zakonom o davkih in davčnem postopku

Izvajalec bo podatke uporabljal za zgoraj navedene aktivnosti ter jih ne bo posredoval tretjim osebam. Izvajalec zbira podatke zgolj zato, da se izpolni namen nagradne igre. To je obvestitev prejemnikov nagrad ter njihovo podelitvijo. Ker vrednost nagrade presega 42 EUR, čas hrambe zapisnika in drugih podatkov glede nagradne igre ureja Zakon o davkih in davčnem postopku.

16. Za tolmačenje posameznih členov teh pravil je pristojen izključno Organizator. Morebitne napake v izvedbi nagradne igre bo Organizator reševal pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. V primeru hujše kršitve teh pravil lahko Organizator razveljavi nagradno igro kot celoto in jo z ustreznimi popravki ponovi.

17. Ta pravila veljajo od dneva sprejetja dalje in so v času nagradne igre na vpogled sodelujočim v nagradni igri. Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

18. Preklic sodelovanja
Sodelujoči lahko kadarkoli v času trajanja nagradne igre prekliče svoje sodelovanje v nagradni igri, tako da pošlje sporočilo na e-poštni naslov info@kamzmulcem.si. Sporočilo mora biti poslano z elektronskega naslova, s katerim je oseba sodelovala v nagradni igri. Po prejemu tega sporočila bo sodelujoči izključen iz žreba.

19. Reševanje pritožb
Vse pritožbe in reklamacije se rešujejo prek elektronskega naslova info@kamzmulcem.si. V primeru utemeljenih pritožb se Organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil sodelujočega oziroma po potrebi tudi druge udeležence.

20. Ostalo
S sodelovanjem v nagradni igri se sodelujoči strinja z vsemi zgoraj naštetimi pravili in pogoji.

V Ljubljani, 14. 2. 2024

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime