Nagradna igra “nosilka BobaAir” – splošni pogoji

0

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri “zadani nosilko BobaAir”

 1. Splošne določbe

Organizator nagradne igre “zadani nosilko BobaAir” (v nadaljevanju “Nagradna igra“) je spletna stran www.kamzmulcem.si (v nadaljevanu “Organizator“). Podeljevalec nagrade je spletna trgovina Moj Škratek, Urška Podvrščič s.p., Pot na Fužine 5, 1000 Ljubljana

Facebook Inc. ne sodeluje v nagradni igri in za njeno izvedbo v nobenem primeru ne odgovarja. / Acknowledgement that the promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook.

 1. Potek Nagradne igre

Nagradna igra poteka pet dni, od 13.1.2016 9:00 do vključno 17.1.2016 do 23:59 ure na spletni strani www.kamzmulcem.si (v nadaljevanju “Spletna stran”). Uporabniki, ki bodo v Nagradni igri sodelovali po koncu Nagradne igre, ne bodo vključeni v žreb. Žrebanje nagrade bo 18.1.2016 ob 18.00.

V Nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki je starejši od 18 let. Sodelovanje pri Nagradni igri je enkratno, večkratne prijave v času nagradne igre se ne bodo upoštevale. V nagradni igri se bo upoštevalo le pravilno in čitljivo izpolnjene prijave, ki bodo izpolnjene do zgoraj navedenega datuma in ure. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki so čitljivo v razpisu Nagradne igre navedli svoje ime in elektronski naslov med 13.1.2016 9:00 do vključno 17.1.2016 do 23:59 ure.

Po koncu nagradne igre bo Organizator izžrebal enega nagrajenca. Nagrajenec bo objavljen na spletni strani najkasneje do 21.1.2016. Glavne nagrada je nosilka BobaAir.

Nagrajenec bo o nagradi, načinu in roku prevzema nagrade obveščen po elektronski pošti, ki jo bo navedel ob prijavi. Z nagrajencem se bomo individualno dogovorili glede prevzema nagrade. Če se posamezni nagrajenec na obvestilo o prejemu oziroma prevzemu nagrade ne bo odzval (posredoval vseh zahtevanih podatkov v pisni obliki ali prek e-pošte) v roku 3 dni od prejema obvestila ali pa se bo nagradi odpovedal, bo izgubil pravico do nagrade.

Nagrade ni mogoče prodati ali zamenjati.

 1. Izključitev odgovornosti

Organizator in tehnični izvajalec ne prevzemata nobene odgovornosti za:

 • nedelovanje spletne strani in posledice nedelovanja, ne glede na razloge za nedelovanje,
 • nedelovanje omrežja Facebook.com, ne glede na razloge za nedelovanje,
 • napake na spletni strani, ki so posledica izpada omrežja s strani pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki lahko začasno vplivajo na uporabo spletnih strani povezanih z nagradno igro,
 • kakršne koli posledice, ki bi jih lahko udeleženec utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri, na katere organizator in tehnični izvajalec nimajo vpliva,
 • kakršne koli posledice koriščenja nagrad.
 1. Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

Organizator nagradne igre se zavezuje, da osebnih podatkov sodelujočih, zbranih v tej nagradni igri, ne bo posredoval tretjim osebam in jih bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Udeleženec nagradne igre s svojim sodelovanjem podaja privolitev, da organizator, kot upravljavec zbirke osebnih podatkov, vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov udeležencev nagradne igre skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 86/2004 in nadaljnji). Zbirka osebnih podatkov udeležencev nagradne igre obsega naslednje osebne podatke:

 • ime in priimek,
 • naslov elektronske pošte,

Sodelujoči izrecno soglašajo, da lahko organizator kot upravljavec osebnih podatkov podatke, ki jih je od njih pridobil, samostojno in po lastni presoji obdeluje izključno za naslednje namene:

 • izvedba nagradne igre v vseh vidikih,
 • obveščanje nagrajencev o rezultatu žrebanja nagrajencev,
 • objava nagrajencev na spletni strani nagradne igre,
 • objava nagrajencev v e-poštnih sporočilih, ki bodo poslana z namenom obveščanja vsem sodelujočim,
 • pošiljanje e-novic po e-pošti, predvidoma 1-krat tedensko. Od prejemanja elektronske pošte se sodelujoči lahko kadarkoli odjavi na povezavi, ki je objavljena v vsakem elektronskem sporočilu.
 1. Pritožbe

Morebitna vprašanja ali reklamacije v zvezi z nagradno igro lahko sporočite na mail info@kamzmulcem.si. Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravili igre je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in vloge, ki niso v skladu s pravili nagradne igre, ne bodo upoštevani.

V Ljubljani 13.1.2016

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime