Nagradna igra “Družinsko letenje v vetrovniku Aerodium, Logatec” ZAKLJUČENA

0

Srečna nagrajenka, ki je prejela vrhunsko adrenalinsko doživetje – nepozabnih 10 minut letenja v vetrovniku Aerodium Logatec za celo družino

je Mateja Marinko iz Ivančne Gorice. Čestitamo!

Obisk vetrovnika Aerodium v Logatcu  je zagotovo vrhunsko doživetje za vso družino. Izkušnja je intenzivna, adrenalinska, vendar ne zahteva predpriprav. Primerna je za vse, ki si želijo občutiti prosti pad.

Kaj je vetrovnik? Začetki vertikalnih vetrovnikov segajo do opreme za treniranje vojaških padalcev in astronavtov. Zadnja leta pa so vedno bolj popularni kot zabava za vse, ki iščejo nove občutke. Letenje v vetrovniku je namreč edinstvena izkušnja, ki je ne moremo doživeti v vsakdanjem življenju. Zračni tok v vetrovniku je tako močan, da vam omogoča, da preprosto ležete nanj in na njem letite, brez kril! S spreminjanjem položaja telesa boste zaradi delovanja aerodinamičnih zakonitosti v zračnem toku lahko izvedli različne letalne prvine in občutili neizmerno zadovoljstvo (vir: http://www.aerodium.si/)

Primerno za otroke: Priporočajo obisk nad 6 let, predvsem otrokom, ki so že predhodno izkazali interes za razna adrenalinska doživetja in nimajo strahu pred novostmi. Pogoj pa je vsaj 4 leta in 20 kilogramov.

Lokacija: Aerodium Logatec, Obrtna cona Logatec 10d, 1370 Logatec, Slovenija

In kako je letenje v vetrovniku doživel naš mulc? Preverite v članku Kje se vaš mulc lahko nauči leteti.

Več o pravilih sodelovanja in splošnih pogojih, si preberite tukaj.