Na knjižne police smo dobili prvi družinski Kam z mulcem vodnik po Sloveniji

1

Ekipa popotniško – izletniškega portala Kamzmulcem.si, je na povabilo založbe Mladinska knjiga, izdala svoj prvi družinski vodnik “Kam z mulcem po Sloveniji”, v katerem je zbranih kar 62 izletov in doživetij po Sloveniji, ki se jih bodo slovenski starši z veseljem spominjali, tudi ko najmlajši odrastejo.

 

Našo knjigo Kam z mulcem po Sloveniji lahko kupite tudi v spletni knjigarni EMKA – za nakup kliknite tukaj, od vsakega prodanega proizvoda dobimo 10%

Prvi družinski vodnik “Kam z mulcem po Sloveniji”

V naši prvi knjigiKam z mulcem po Sloveniji” se z idejami omejimo na našo prelepo domovino in bogato ponudbo za otroke. Priročnik tako vsebuje opise 62 izletov in doživetij z otroki (in psi), ki nas popeljejo v vse slovenske regije. Gre za popoln družinski vodnik, ne glede na čas, ki vam je na voljo, vremenske razmere ali letni čas. Prepričane smo, da bo prav vsak med vami našel pravo idejo zase. Do marsikatere lokacije lahko dostopate tudi z vlakom, avtobusom, včasih celo peš.

Tudi mulci bodo uživali ob planiranju izletov, Kam z mulcem vodnik po Sloveniji

Vsak opis je opremljen s seznamom ključnih informacij, ki so staršem v pomoč pri odločitvi, kam se odpraviti, z namigi, kaj na lokaciji doživeti, zakaj priporočamo izbrano destinacijo, ter seveda s fotografijami, ki vam bodo poskušale približati doživetje. Če iščete nove dogodivščine, bo ta zbirka izletov zagotovo vaš zvesti sopotnik na poti, v previjalni torbi ali otroškem nahrbtniku. S tem vas želimo, dragi starši, spodbuditi, da bi se z otroki večkrat odpravili ven. Nič ne bo zanje boljša popotnica za življenje od doživetij v naravi, spoznavanja novih krajev, raznovrstnosti in drugačnosti. Verjamemo, da bodo vaši otroci, ko odrastejo, tudi zaradi vseh vaših skupnih popotovanj v življenju bolj odprti za novosti, spremembe, za nove ljudi ter za življenje v skladu z naravo.

Staršem pa nam doživetja z otroki razkrivajo nov, drugačen pogled na svet okoli nas. Z njimi postanemo pozornejši na več stvari hkrati: iščemo, kaj bi jim lahko pokazali, kaj bi lahko bilo zanje zanimivo, pozornejši smo na lokalne posebnosti, od hrane do naravnih lepot, in tako tudi sami doživimo in spoznamo več ter se ob tem nenehno učimo.

Utrinek iz uradnega dogodka ob izzidu knjige, 24.9.2019 v Mladinska knjiga Konzorcij
Utrinek iz uradnega dogodka ob izzidu knjige, 24.9.2019 v Mladinska knjiga Konzorcij

Ideja za knjigo je nastala na podlagi številnih pozitivnih odzivov, vas bralcev, na naš spletni portal www.kamzmulcem.si. Mnogo izletov ali doživetij je napisanih tudi s strani gostujočih piscev in nekaj njih je vključenih tudi v naš prvi vodnik.

Za podporo, branje ter soustvarjanje vsebine, se iskreno zahvaljujemo vsakemu posamezniku.

Našo knjigo Kam z mulcem po Sloveniji lahko kupite tudi v spletni knjigarni EMKA – za nakup kliknite tukaj