Na aktiven družinski oddih v Terme Topolšica!

0

Imate v mislih nekaj drugačnega? Morda aktivne počitnice, pobeg v naravo, brezskrbno čofotanje v zdravilni termalni vodi in raziskovanje čarobnega podeželja? Odlično, potem so Terme Topolšica skriti biser, ki ga morate obiskati.

1. Hotel in simpatične hiške

Za udobno bivanje je poskrbljeno. Izbirate lahko med hotelskimi sobami, primernimi za male in malo večje družine ? ali pa se odločite za bivanje v družinskih hiškah z eno ali tremi spalnicami, kuhinjo z dnevnim prostorom, kopalnico, teraso na obronku gozda in balkončkom.

V vse sobe po želji dodamo udobna dodatna ležišča in otroške posteljice.
Družinske hiške se prikupno bohotijo na zelenem gričku.

2. Lačni ne boste

Da bodo trebuščki polni in zadovoljni bo poskbela odlična kulinarična ponudba. Navdušeni boste nad pestrim samopostrežnim zajtrkom in bogato večerjo – čisto za vsak okus se bo nekaj našlo! Če bo v želodčku zakrulilo tudi v času kosila, se boste lahko razvajali ob izbranih a la carte jedeh v hotelski kavarni, seveda ne bo manjkalo priljubljenih prigrizkov (pizzella, ameriški hot dog, burgerji, krompirček…) in božanskih sladic (tortice, palačinke, sladoled…).

V kavarni hotela vas vsak četrtek, petek in soboto razveseljujejo glasbeni večeri, ob četrtkih in petkih pa v avli hotela poteka Kmečka tržnica domačih izdelkov.

Ob izbrani ponudbi lokalnega porekla ne boste ostali ravnodušni.
Za piko na i pa še okusna sladica!

3. Kopanje, seveda!

Za vodne užitke in konkretno mero plavanja bo poskrbel notranje-zunanji bazenski kompleks, ki obsega notranji pololimpijski bazen ter notranji bazen z neposrednim izhodom v zunanji del bazena s tlakovano teraso in čudovitim pogledom na park. Notranje-zunanji bazenski kompleks vključuje tudi otroški bazen, masažne prhe in whirlpoole.

Notranji bazeni omogočajo plavalne podvige…
… zunanji bazeni pa ponujajo pomirjujoč pogled na naravo!

4. Odkrijte čarobno podeželje

V bližnji okolici boste lahko raziskali skrite kotičke čarobnega podeželja Šaleške doline. Očarala vas bodo Šaleška jezera (Velenjsko, Družmirsko, Škalsko), povzpeli se boste lahko na Velenjski grad, ki velja za enega izmed najbolje ohranjenih gradov na Slovenskem, v Hiši mineralov boste lahko občudovali geološko zbirko mineralov z vsega sveta in si ogledali 210-letno tradicijo usnjarstva v bližnjem Muzeju usnjarstva na Slovenskem. Morda pa vas bo pot zanesla v bližnji Mozirski gaj – park cvetja ali pa se boste podali na vožnjo z najdaljšo nihalko v Sloveniji, ki pelje v krajinski park Golte.

Da bo doživetje popolno, vam bodo v kuhinji pripravili piknik košaro dobrot za celotno družino, ki vas bo spremljala na poti. Veliko naštetih storitev je že vključenih v pakete. Mnogo pa jih bodo v Termah Topolšica s prihodom pomladi in poletja še dodali, zato redno spremljajte Posebno ponudbo, Facebook (@termetopolsica) in Instagram profil (@termetopolsica) ali pa se na njihovi strani naročite na prejemanje novic iz posebne ponudbe.

Vzpon na Velenjski grad odkriva čudovite razglede.
Piknik v bližnjem parku ali na kateri izmed zgoraj navedenih lokacij? Izbira je vaša!

Za več infortmacij kontaktirajte prijazno osebje Term Topolšiča