Mega zimski družinski oddih v hiškah Terme Topolšica

0
Idilične hiške v Termah Topolšica za pravi družinski oddih

Si želite aktivnega oddiha v naravi, v katerem bi uživali vsi družinski člani? Potem boste zagotovo navdušeni nad družinskimi hiškami v Termah Topolšica, ki se prikupno bohotijo na zelenem gričku.

Energijsko varčne hiške, ki očarajo

Energijsko varčne hiške v Termah Topolšica, družinskih oddih

Bivanje v prikupnih hiškah omogoča udobje za vse člane družine, s seboj pa lahko pripeljete tudi hišne ljubljenčke! Za najmlajše zagotovimo tudi otroško posteljico, za malo večje pa tudi udobno dodatno ležišče.

Izbirate lahko med manjšo hiško (99 m²) z eno spalnico in dvema dodatnima ležiščema (2+2) ali njeno večjo različico (150 m²) s tremi spalnicami in skupno kar šestimi ležišči (5+1) na 150 m². Vsaka hiška ima teraso in balkon z ležalniki. Z lego na obronku mirnega gozda hišice ponujajo čudovit razgled.

Štirizvezdično udobje vključuje klimatsko napravo in talno gretje ter posteljnino, kopalne plašče in brisače.

Pozabavate se lahko tudi na lesenem otroškem igrišču, Terme Topolšica

Termalni bazeni in savne

Termalna doživetja lahko v Termah Topolšica užijete skozi vse leto. Notranje in zunanje vodne površine se razprostirajo na kar 1.760 m². V sončnih žarkih, bogati gostinski ponudbi in pestrem animacijskem programu pa boste uživali na skupno 10.000 m² površine s čudovitim pogledom na zeleno naravo.

Notranji bazeni Term Topolšica, družinski oddih
Topel zunanji bazen ob večeru v Termah Topolšica, družinski oddih
Bogata ponudba zabave v zunanjih bazenih poleti, družinski oddih

V sklopu bazenov se nahaja tudi kompleks hotelskih savn. Slednji obsega tri finske savne, dve infrardeči in eno parno savno. Po savnanju se lahko osvežite v prostorih za počitek, ki odpirajo prijeten pogled na notranje bazene.

Najem hišice že vključuje vstop v bazene in savne, pa tudi bogato športno-zabavno animacijo za otroke in odrasle!

Ko v želodčku zakruli…

Kuhinja je popolnoma opremljena in pripravljena za uporabo, lahko pa se odločite tudi za razvajanje z lokalnimi kulinaričnimi dobrotami v restavraciji hotela! Privoščite si okusne samopostrežne obroke (izberite pol- ali polni penzion) z bogato izbiro jedi, z veseljem pa se prilagodimo tudi različnim okusom in morebitnim alergijskim omejitvam. Kulinarična crkljanja so na voljo tudi v kavarni, v obliki manjših prigrizkov, sladkih pregreh ali sezonskih a la carte specialitet.

Okusna ponudba zajtrkov, kosil. večerij in tortic v Termah Topolšica, družinski oddih
Kulinarično razvajanje v Termah Topolšica, družinski oddih

V kavarni hotela vsak četrtek, petek in soboto potekajo tudi zabavni glasbeni večeri, v času šolskih počitnic in božično-novoletnih praznikov pa kar vsak dan!

Petzvezdično wellness doživetje

V sodobnem wellness centru vas bodo razvajali s petzvezdičnimi doživetji, narejenimi po vaši meri. Tu se boste naužili miru in topline, odprli vaše čute s pomočjo poživljajočih naravnih vonjev ter si vzeli čas zase za sproščanje v savnah, masažah in kozmetičnih storitvah. Na koncu boste okrepili še svoje telo v fitnesu z dih jemajočim panoramskim pogledom na gozd.

Udobje in sproščanje v hotelski savni Term Topolšica
Fitness z razgledom v Termah Topolšica

VIP wellness

Razkošje intimnosti lahko užijete v zasebnih wellness prostorih, ki vam pričarajo vzdušje starodavnega Rima, skrivnostnega Orienta in minimalistične japonske kulture. Postrežejo vam s pijačo dobrodošlice in sadnimi prigrizki, vi pa lahko svoje dragocene trenutke prostega časa namenite le svojim najdražjim.

Zasebni wellness prostori v Termah Topolšica

Odkrijte čarobno podeželje!

Za kratkočasje otrok in odraslih poskrbi izkušena ekipa animatorjev z atraktivno športno in kulturno animacijo, ki vključuje tudi otroško varstvo. Prijazno vam svetuje in organizira obisk priljubljenih turističnih znamenitosti, med katerimi izstopajo Muzej Premogovništva, Velenjski grad, ki velja za enega najbolje ohranjenih gradov na Slovenskem in znamenita Šaleška jezera, ki skrivajo legendo o potopljenem mestu.

Privoščite si čaroben oddih v srcu narave. Izberite udobno namestitev v družinskih hiškah ali v hotelu. Uživajte v brezmejnem razvajanju in skupaj z najmlajšimi raziščite očarljivo podeželje Šaleške doline. 

Obiščite stran www.terme-topolsica.si za več podrobnosti.

INFORMACIJE

Prispevek je oglasno sporočilo Term Topolšica. Za več informacij nam lahko pišete na  info@kamzmulcem.si ali v komentar.