Med počitnicami na plavanje in drsanje v Terme Snovik

0

Še čisto malo nas loči do novih šolskih počitnic, ki jih bodo naši šolarji imeli letos že prej, konec janurja in pričetek februarja. Na skupnih družinskih počitnic pa mora vladati zabava, otroški smeh in vragolije vseh vrst.

Otroci so kot gobice, ki vpijajo vodo, kar čakajo na super dogodivščine. Predvsem pa je pomembno, da se starši in otroci na teh počitnicah še bolj povežemo in poigramo, saj vsak dan vsi lovimo številne šolske in službene obveznosti, menjava okolja je več kot dobrodošla. Zato imamo za vas čudovit namig za obisk Term Snovik v času zimskih počitnic. Garantirano, uživala bo cela družina v neskončnih aktivnostih, ki jih organizirajo.

Odlična lokacija za družinski oddih

Tuhinjska dolina med Celjsko in Ljubljansko kotlino leži v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp, le streljaj, le dobre pol ure od Ljubljane, Celja, Kranja in le dobro uro iz bolj oddaljenih koncev Slovenije. Terme so od Kamnika oddaljene le 10 minut. Nahajajo se v neokrnjeni naravi v objemu gozdov in šumečimi potočki. Tako vam tudi okolica term ponuja številne nezahtevne sprehode po dolini ali pohode po okoliških tematskih poteh.

Družinske počitnice v Termah Snovik

Prostorna nastanitev s pogledom na gozdove

Apartmaji v hiškah na robu gozda vam ponujajo super nastanitev, ki s toplino lesa oddajo pravo domačnost. Imena hišk so poimenovana po drevesih, ki rastejo v bližini, zato bo to odlična priložnost, da skupaj z najmlajšimi opazujete in prepoznavate različne listavce in iglavce, ki obdajajo okolico. V apartmajskem naselju bodo otroci nadvse uživali, pa tudi vi boste pomirjeni, ko si boste lahko v apartmajskih kuhinjah pripravili kak topel napitek ali manjše grižljajčke za stalno lačne otroke. Za vso ostalo prehrano pa bodo skrbeli odlični kuharji restavracije Potočka za vse vaše želje, da se tokrat na dopustu spočijejo od kuhinje tudi mamice.

Družinske počitnice v Termah Snovik
Družinske počitnice v Termah Snovik

Plavanje in vodne vragolije

Saj veste, da je v Snoviku doma zdravilna termalna voda? Ima 32 stopinj, v masažnem bazenu pa 36. Za manjše je na voljo otroški bazenček, za večje otroke pa bodo zelo zanimivi vodna goba, slap, vodna zavesa, gejzir, masažna postelja, hitra reka, masažni bazen, stenske vodne masaže in talne vodne masaže. Voda je odlična za plavanje, čofotanje in pitje, bogata je z magnezijem, kalcijem in naterijem ter drugimi materiali. Predvsem pa vam je vedno na voljo za pitje v celotnem kompleksu. Animacijska ekipa pa dnevno skrbi za vodno telovadbo in Kneipp vodne oblive ter seveda neskončno vodno zabavo za otroke.

Družinske počitnice v Termah Snovik
Družinske počitnice v Termah Snovik

Ledena zabava na drsališču

Super priložnost za drsalne zavoje, saj imajo v Snovik postavljeno pokrito drsališče tik ob termah za brezplačno drsanje. Obratuje od 20. januarja do 26. februarja, tako jih lahko obiščete tudi na kakem kratkem dnevnem obisku, ki ga izkoristite za plavanje in drsanje kar hkrati. Otroci bodo uživali, zvečer pa se tudi hitro zazibali v sen.

Družinske počitnice v Termah Snovik
Družinske počitnice v Termah Snovik

Toliko animacijskih aktivnosti, da se boste zagotovo vračali

Poznate že 50 aktivnosti za otroke, ki jih morajo narediti še preden dopolnijo 11 ¾ leta? Povprašajte po njih v Termah Snovik. Prejmete pa jih vedno kot dodatno ugodnost v družinskem paketu bivanja. Otroci bodo ustvarjali na ustvarjalnih delavnicah, igrali veliko igro spomin, iskali skriti zaklad, skupaj se boste odpravili na pohod z baklami ali na krajši pohod do kmetije, kjer si boste ogledali kmetijo, predvsem pa tudi pripravili lastne domače jogurte. Degustacija je pa seveda vključena.

Neizbežno je tudi srečanje s prikupnim palčkom Snovičkom, ki ima zelo rad ples in zabavo z otroki, pa tudi na drsališče se bo podal z vami. Otroci se s palčkom lahko drušijo tudi na mesečnih srečanjih članov Kluba Palčka Snovička.

Družinske počitnice v Termah Snovik

Wellness pobeg za starše

Za sprostitev in boljše počutje staršev ponujajo savnanje v Svetu savn. V prijetnem savna ambientu tudi vsak četrtek in petek potekajo brezplačni zimski savna rituali – zvočna kopel, vrtinčenje zraka v finski savni, pilingi v turški savni. Povprašajte tudi o ponudbi Wellness cetran, o številnih masažah z zeliščnimi olji in Kneipp tretmajih. V Snoviku je namreč edini Kneipp center v Sloveniji, zato se v času vašega obiska le pozanimajte o petih stebrih zdravega načina življenja po Sebastianu Kneippu, nemški duhovnik ter vodni in fito terapevt. Le še namig, pripeljite še babico ali dedka, da vsak od vas dodatni ujame kratek sprostitveni trenutek. Še bolje pa bo, če bosta starša prišla v terme ob drugi priložnosti kar sama na kratek vikend pobeg.

Družinske počitnice v Termah Snovik

Zgodnje rezervacije počitnic prinašajo popuste

Ravno je aktualna posebna akcija zgodnjih rezervacij počitnic 2023, velja namreč za vse termine, tudi za šolske počitnice, o paketih doživetij si oglejte spletno stran za več informacij ali že kar oddajte povpraševanje na spodnjem gumbu ali na brezplačnem telefonu 080 8123..