KZM ocenjuje: počitniška prikolica Hobby 470 KMF

0

Če ste tudi vi otroštvo večino časa preživeli v počitniški prikolici, vas bo opis prikolice Hobby 470 vrnil v preteklost in pričaral spomnin na nostalgične čase.

Tudi nam je vabilo, da preživimo par noči v poščitniški prikolici Hobby priklicalo nasmešek na obraz. Hobby prikolica je bila cel junij postavljena v River campingu na Bledu, v njej pa smo preživeli čudovit poletni vikend.

Zajtrk pod tendo, s pogledom na otroško igrišče v River camping Bled
  • Lokacija: počitniška prikolica Hobby je do 30. 6. na ogled v River camping Bled, nato pa je ogled in najem možen v podjetju Robeta, v slovenj Gradcu
  • Spletna stran: Hobby Slovenija
  • Tip nastanitve: počitniška prikolica
  • Kapacitete: 4 -5 oseb: zakonska postelja, pograd z dvema ležiščema, dodatno ležišče, kjer je miza.
  • Mesec obiska: junij 2021
  • Trajanje oddiha: 3 dni, 2 noči
  • Oddih smo uživali: štiričlanska družina; starost otrok: 4, 9

TOP 5 počitniške prikolice Hobby 470 KMF

1. Funkcionalen in udoben dizajn

Kar najprej opzaiš pri tej prikolici je izredno lepe linije in lep dizajn. Vse omarice in shranjevalne površine so izredno premišljene in kljub temu, da gre za manjšo prikolico, se v njej počutiš udobno, saj je razporeditev izredno funkcionalna. Hobby prikolice so v zadnjih letih prejele tudi številne mednarodne nagrade za kakovost.

Notranjost počitniške prikolice Hobby

V kuhinji je plošča, ki deluje na plin in manjši umivalnik. Nad kuhališčem je prostor za shranjevanje krožnikov in korzarcev ter živil, pod njim pa manjši hladilnik z zmrzovalnim delom. Poleg kuhinje je jedilni kotiček, ki smo ga tokrat uporabili le za igranje družabnih iger, v grdem vremenu pa je primeren tudi, da obrok pojejo 4 osebe. Ker je bilo poletje smo kuhinjo uporabili le za kuhanje kave in pripravo zajtrka, glavni obrok pa smo pripravili na zunanjem žaru. Tudi vse obroke smo si “postregli” na zunanji ,mizi, v prijetni senčki pod tedno.

Priprava zajtrka v kuhinji počitniške prikolice Hobby

V kopalnici je WC, umivalnik in tuš. Ker pa so v River campingu na Bledu sanitarije izredno čiste in urejene, jih tokrat nismo uporabljali. Je pa vse pripravljeno za uporabo vode in notranjega WCja, tako da bi načeloma v primeru daljšega potovanja ali v skrajni sili lahko brez problema uporabljali tudi sanitarije.

Notranjost sanitarij počitniške prikolice Hobby

Zakonska postelja je velika 120 x 200 centimetrov, ob strani pa jo krasijo lične bralne lučke in shranjevalne površine. Poleg zakonske postelje je v prikolici tudi pograd, ki so ga naredili z mislijo na otroke, saj so dodali lične otroške lučke. V ležišče se lahko spremeni tudi jedilni kotiček. Ker pa smo bili štirje, ga tokrat nismo izkoristili.

Zakonska postelja v počitniški prikolici Hobby
V počitniški prikolici Hobby 470 je tudi pograd
Pograd v počitniški prikolici Hobby se lahko tudi zastre

 

2. Veliko prostora za shranjevanje

Prostora za prtljago in pripomočke je veliko. Pod pograd lahko shranite postelnjino in obleke, nad zakonsko posteljo in jedilnim kotom je ogromno omaric, primernih za vse vrste prtljage. V prikolici pa se nahaja tudi visoka omara. Prostora za obleke in ostale pripomočke nam tako za vikend res ni manjkalo. Menimo pa, da je v prikolici dovolj prostora tudi, če se odpravljate na daljši oddih. Iz zunanje strani je dostopen prostor za shranjevanje mize, stolov, plinske bombe in v našem primeru vseh mogočih plavalnih pripomočkov ter žog.

Dodatni prostor za shranjevanje pod pogradom (počitniška prikolica Hobby)

3. Hlajenje in gretje

V počitniški prikolici Hobby 470 KFM je tudi klima in gretje. Ker je bil vikend vroč, naš štiriletnik pa po norenju v bazenu potrebuje popoldanski počitek, smo bili res veseli osvežujoče klime.

Zvečer smo odprli okna in uporabili komarnike, tako da smo se izognili vročini, hkrati pa uspešno odgnali komarjem. Poleg komarnikov so nam zelo prav prišla tudi vsa senčila, ki so poskrbela za trdno temo, ki je vsem članom družine omogočila daljši spanec 🙂

Vsa okna imajo možnost senčenje in komarnike
Pri otroških posteljah je tudi lična nočna lučka in prostor za shranjevanje “najnujnejših” potrebščin

4. Majhna, enostavno gibljiva počitniška prikolica

Za prevoz te počitniške prikolice ne potrebujete posebnega vozniškega dovoljenja, zato je primerna tudi za tiste družine, ki svoje počitnice rade preživijo na različnih mestih ali pa rade pobegnejo na udoben oddih v kamp.

Počitniška prikolica Hobby je majhna, ampak lahko gibljiva

Mi kamp prikolice nismo prevažali, ampak kot pravijo pri Hobby Slovenija, stranke vsaj na začetku pravijo, da so potrebovali nekaj časa, da so se navadile na dodatno težo. Seveda vožnja s prikolico zahteva večjo previdnost na cesti, predvsem pri prehitevanju ali menjavi odstavnega pasu. Za boljšo vidnost imajo zato vsa vozila integrirana dodatna ogledala.

5. Možnost najema ali nakupa

Vse prednosti preživljanje prostega časa v urejeni prikolici, kot je Hobby, so še posebej izrazite v času Covida, saj preživimo večino časa zunaj, hkrati pa obdržimo svojo intimo. Prikolico Hobby 470 KMF je možno tudi najeti. Za pogoje najema ali nakupa obiščite spletno stran Hobby Slovenija ali pa pokličite 02 88 31 686, kjer vam bodo z veseljem svetovali katera prikolica je za vas najbolj primerna.

Možen je tudi najem počitniške prikolice

Počitniško prikolico Hooby 470 KMF smo obiskali na prijazno povabilo podjetja Robeta d.o.o., ki je zastopnik za Hobby Slovenija. Ocena kljub temu odraža zgolj naše lastne izkušnje. Za več informacij lahko pišete na info@kamzmulcem.si ali na prodaja@robeta.si

 

Sem aktivna tridesetinnekaj letnica z visoko stopnjo energije in prirojenim pozitivnim pogledom na življenje. Obkrožena sem s čudovitimi ljudmi in za sebe mislim, da sem rojena pod srečno zvezdo. Poleti 2012 sem postala del super družinice.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime