KZM ocenjuje: Izdelki, s katerimi bo koža zasijala, SkinFairytale

0

A poznate tisto, ko iščete super kozmetiko za otroke, pa zase, pa nekaj za moža, pa morda še nekaj za kakšne kožne posebnosti? Idealno, da je naravna. In seveda je super, da nimate za to 1200 proizvodov, ampak nekaj, kar lahko uporablja celotna družina.

Tole ni članek o kozmetiki, ki smo jo dobili slučajno v testiranje. Je članek, ki izhaja iz zgodbe mame otroka z atopičnim dermatitisom in še enega z zelo občutljivo kožo. In je članek mame, ki ima sama občutljivo kožo. Tisti, ki ste se sami kdaj soočali s težavami s kožo v obliki atopičnega ali seboroičnega dermatitisa, ali čem podobnim, predvsem če ste se s tem soočali pri otrocih – boste vedeli, o čem pišemo.

Naravna kozmetika v naravi, SkinFairytale

Zgodbe dojenčkov in otrok, ki imajo “problematično” kožo je nešteto in pogosto starši zapademo v začaran krog iskanja primernih krem, obiskov pediatra, alergoloških testiranj in neprespanih noči zaradi praskanja. Iščemo takšne in drugačne rešitve, naravne in tudi izven naravnega, a vse z željo, da bi otrokom čim hitreje pomagali. Nekatere rešitve so precej instantne, a žal niso trajne, zato sem sama vedno iskala možnost, da otrokovo in svojo kožo podprem na daljši rok, da bo zdrava in lepa. In v skrajnem primeru, v kolikor ponovno pride do izbruha, da imam pri roki naravno rešitev, ki bo omilila težavo. Tako sem že nekaj časa nazaj, predvsem za naše težave s kožo, kupila negovalno kozmetiko SkinFairytale.

Z redno uporabo negovalnih izdelkov, ki so se sedaj preselili tudi na izdelke za tuširanje, naravne deodorante, izdelke ob prehladu in “luksuzne” izdelke zame, so se naše težave precej omilile, predvsem pa smo dali naši koži priložnost, da je ponovno zadihala in zasijala v naravni lepoti.

S pomočjo SkinFairytale izdelkov koža zasije v vsej svoji lepoti

Zakaj priporočamo SkinFairytale kozmetiko?

  • ker je 100% naravna, dermatološko testirana in naravna
  • ker super “odgovori” na vse morebitne kožne težave, kot so dermatitisi,luskavica, idr. pri tem pa kožo podpre in ne ponuja instant rešitev, ki izzvenijo že prihodnji dan
  • ker kljub temu, da je naravna, so izdelki (npr. za poletje, za mame) krasni, dišeči, a brez umetnih sestavin
  • ker ima tudi top linijo za jesen in zimo (ob prehladnih obolenjih, boleznih idr. )
  • ker obožujemo tudi njihovo linijo Bebe, za dojenčke in majhne otroke (vsi tisti z otroki z vozli v laseh, ki trpite ob jutranjem razčesavanju – berite naprej)
Bebe linija SkinFairytale je precej olajšala rutino pranja las pri malčkih

A pa je SkinFairytale samo za tiste s kožnimi težavami?

Ne, seveda, ne. Ker sem bila sama najprej zelo zadovoljna z negovalno kremico Atopic cream (in uporabljamo vsi člani družine od 5-42 let:)), smo se postopoma opremili tudi z drugimi negovalnimi izdelki, ki so namenjeni za različne priložnosti in dele telesa. KZM mame smo tudi ločeno ugotovile, da smo kupile različne produkte in prav vsaka je s svojimi zelo zelo zadovoljna.

Kaj od izdelkov so naš must in kaj “nagrada” za mame?

  • Osnovna negovalna kozmetika za celotno družino

Pri nas smo našo SkinFairytale zgodbo začeli z iskanjem odlične negovalne kremice za obraz, ki bi pomirila suho, razdraženo kožo, jo navlažila in nahranila – to smo naši v AtopicCream. Ko pride do večjega izbruha suhe, rdeče, raskave kože (kar se dogaja predvsem pozimi), pa dodamo k negi še AtopicBalm.

Naš “game-changer” pri negi suhe kože, nagnjene k dermatitisu – AtopicCream kremica SkinFairytale

Negovalno kozmetiko smo razširili tudi na gel za tuširanje, šampon in AtopicLotion, ki lepo ohranja vlago v koži.

Gel za tuširanje, šampon in losjon – nekaj, kar lahko uporabljamo vsi člani družine, SkinFairytale.
  • Negovalni izdelki za posebne priložnosti – prehlad, piki žuželk

Poleti smo hitro tarča nadležnih komarjev in to je še nekaj, kar nam krati spanec. S SOSBalmom lahko srbečico hitro in na naraven način umirimo. Primeren je tudi kot tista nujna pomoč, ki jo damo na kožo ob odrgninah in praskah, zato je nujen del naše poletne lekarne.

SosBalm kremica za pike, ob poškodbah, je nujna za vsako domačo lekarno, SkinFairytale

Druga Kam z mulcem družina je popolnoma ločeno v času zime kupila njihove negovalne kremice za čas bolezni – Calmdown za suh držeč kašelj, Easybreathe ob prehladu ter Immuneboost za dvig imunskega sistema ter npr. ob bolečinah v grlu. Morda o tem sedaj v toplih dnevih ne razmišljamo, a vsaj pri nas je Easybreathe nujen spremljevalec tudi poleti, ko zlahka staknemo kakšen prehlad. Nežna kremica z eteričnimi olji ga takoj pomiri!

Calmdown v primeru prehlada ali kašlja vmasiramo na hrbtni predel med lopatice in je hitro bolje, SkinFairytale
  • Negovalna linija za mame (nekaj za dušo)

V tej kategoriji z zagotovostjo lahko priporočamo SkinFairytale olja za telo – lepo vpojna, dišeča, z bleščicami ali brez, odlično negujejo poletno kožo.

Odličen je tudi Chocotan losjon, ki je namenjen malenkost pomoči pri doseganju zagorelih nog. Malenkost obarvan in negovalen bo hitro pričaral lepo zagorelost na koži, hkrati pa koža ne bo lisasta.

Dvojček za nekaj luksuza za mami, SkinFairytale
  • Nekaj za naše odraščajoče mulce

Naša zdaj že 11-letnika, kjer hormoni že opravljajo svoje delo, sta morala vložiti nekoliko več napora v lastno higieno. Poleg tega, da jim ponudimo naravni gel za tuširanje, ki za njuno, še vedno zelo nežno kožo, deluje zelo dobro, je bilo potrebno narediti raziskavo tudi na temo naravnih deodorantov. Tukaj smo zelo jasni – želimo da so naravni, ker potrebe po kemiji (še) ni, hkrati pa želimo, da so učinkoviti. Prav tako sem, predvsem zaradi lastne izkušnje, želela, da je deodorant brez sode bikarbone, ki jo sama slabo prenašam. Deodorant meta/poper se je obnesel odlično – tako za mulca kot za mami. Če vam vonj ne odgovarja, pa morda kateri od drugih.

Naravni deodoranti SkinFairytale, primerni za nežno najstniško kožo
  • Bebe linija za dojenčke in malčke

Sicer tudi naši najmlajši niso več dojenčki, a še vedno radi uporabljamo izdelke, ki so za malčke nežni in negovalni. Bebe linija je ustvarjena za najmlajše, pri čemer pa res res toplo priporočamo njihov šampon in balzam. Pri otrocih, ki se jim lasje zelo radi zacefrajo, umivanje in česanje pa postaja nočna mora, je tole res zmagovalna kombinacija.

Bebe linija za malčke, SkinFairytale

Kozmetiko SkinFairytale smo imeli že doma, dodatno pa smo jo stestirali za namene članka. Zapisano odraža naše iskreno zadovoljstvo. Za več informacij nam lahko pišete na info@kamzmulcem.si.