KZM ocenjuje: Glamping Sončna dolina, Bioterme

0

Glamping v kombinaciji s termalno vodo – ni lepšega! V Sončni dolini Bioterm so ta koncept res izpopolnili do potankosti. Glamping šotori in vile so prostorne, lepo urejene in udobne, a hkrati v naravi, bazenski kompleksi pa so tako ali tako nekaj, kar privabi nasmešek na obrazu vsakemu mulcu. Ob dejstvu, da se Bioterme nahajajo v Pomurju, ki je zakladnica družinskih idej in izletov, pa je to lahko osnova za prekrasen vsaj podaljšan vikend.

  • Lokacija: Bioterme, Mala nedelja
  • Naslov: Moravci v Slovenskih Goricah 34b, Mala nedelja, GPS:46.515353989334024, 16.05196714603088
  • Spletna stranbioterme.si
  • Tip lokacije: podeželje
  • Tip nastanitve: glamping šotori in glamping vile, v bližini tudi hotelski kompleks
  • Primerno za otroke: dojenčki, malčki, predšolski, šolski, najstniki
  • Cenovni razred: dostopno; cenik
  • Mesec obiska: avgust 2021
  • Trajanje obiska: 1 noč, 2 dni
  • Oddih smo uživali: 2 odrasla, 9- in 3-letnik

TOP 3 Glamping Sončna dolina

1. Prostorna hiška z vsem udobjem, a v naravi

Glamping hiške (za 2, 4 ali 6 oseb) in šotori so prostorni, udobni, z vsem kar družina potrebuje za sproščen dopust, a se po drugi strani nahajajo v naravi, kar je res plus. Naša hiška je imela dve ločeni spalnici, osrednji prostor s kuhinjo in dnevnim prostorom ter kopalnico. Pred hiško je velika pokrita terasa, kjer se nahaja vrtno pohištvo in (na nekaterih) tudi kad. Čeprav je bazenov pravzaprav res dovolj za sproščeno uživanje, pa kad res doda piko na i, še posebej zvečer, ko mulci zaspijo in si lahko v dvoje privoščiš sproščeno namakanje.

   

2. Bazeni

Bazenski kompleks v Biotermah je lepo urejen in obširen, kjer bodo zagotovo vsi plavalci (in neplavalci) našli nekaj zase. Del je pokrit in primeren za hladnejše mesece ali slabo vreme, ob hotelu pa se nahaja tudi obširen zunanji del s plavalnim bazenom, otroškim bazenom in bazenom z vodnim tokom. Zunanje bazene obdaja ogromna površina, namenjena poležavanju (ležalnikov je več kot dovolj), FKK del, del z otroškimi igrali, bazenska restavracija itd. Glamping Sončna dolina je od tega osrednjega dela nekoliko ločen, a povezan s čipirano kartico, kar pomeni, da vsi gostje glampinga lahko uporabljajo bazenski kompleks. Po drugi strani je pa glamping del zaprt za preostale goste in ima še dodatno ločen biološki bazen, ki ga lahko uporabljajo le gostje glampinga.

3. Prehrana, z zajtrk košarico za piko na i

Goste glampinga imajo na voljo polpenzion, pri čemer so obroki postreženi v hotelski restavraciji. Zajtrki in večerje so samopostrežne, hrana je okusna. Priporočamo pa, da izkoristite tudi možnost in zajtrk naročite v obliki zajtrk košarice, ki vam je dostavljena na teraso glampinga ob 7.30 ali 8.30 uri (po izbiri gosta). Izbirate lahko med klasičnim, pomurskim ali bio-vegetarijanskim zajtrkom, pri čemer vsi vsebujejo kruh in pekovsko pecivo, kosmiče, namaze, rezano sadje in napitke. Dodatno pa glede na izbrano možnost še nabor sirov, mesnin, skuto z bučnim oljem, jajca,… Top opcija, še posebej,ker lahko dobrote pojeste kar v kopalkah (ali pižami, za bolj zaspane) na lastni terasi.

Ideje za izlete v oklici:

Ne glede na to, da so celotne Bioterme tako super, da brez težav preživite cel teden zgolj ob bazenih, predlagamo, da vseeno vsaj malo raziščete bogato okolico Pomurja:

in številne druge ideje, ki jih dobite v članku na tej povezavi.

Zbrani so vtisi, ki smo jih ob obisku doživeli sami. Za več informacij nam lahko pišete na info@kamzmulcem.si.

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime