KZM ideje za predšolski vikend in brezskrben začetek šolskega leta

0
Opazovanje živali v ribniku ob Soboškem gradu, Murska Sobota
Še malo pa se bodo zaključite tudi letošnje poletne počitnice, katere smo preživeli v raziskovanju Slovenije z nekaj skoki čez mejo. Čeprav se počitnice zaključujejo pa se otroci veselijo novega šolskega leta. A pred začetkom le-tega zopet tri za družine ključni koraki, da izkoristimo poletje in se v šole odpravimo pripravljeni.

Preberite si, katere 3 stvari obvezno postorimo in doživimo pred ponovnim vstopom otrok v vrtec ali šolo:

1. Nakupi in priprava potrebščin za novo šolsko leto

Kot vsako poletje, tudi to leto, mesec avgust namenimo nakupu in pripravi šolskih potrebščin za naše mulce. Temu tudi rečemo “mehka” priprava na šolo 🙂 To med počitnicami veseli tako otroke kot starše.
Med izbiro šolskih potrebščin

2. Sklenitev nezgodnega zavarovanja za aktivno šolsko leto

Vsako leto sklenemo za naše mulce nezgodno zavarovanje za otroke in mladino. Navadno to uredimo že pred poletnimi počitnicami, a najkasneje do začetka novega šolskega leta. Namreč, zavedamo se, da je ob zagotavljanju dovolj gibanja v času šole, prostih popoldnevih, številnih obšolskih aktivnostih ali hobijih ter šolskih počitnicah tako v Sloveniji kot tujini, več možnosti za nezgodo.

Starši imamo tudi možnost dodatnega zavarovanja za aktivne in registrirane športnike za nezgode na treningih in tekmovanjih.

Spletna sklenitev Nezgodnega zavarovanja otrok in mladine Zavarovalnice Sava je preprosta in ponuja 10 % popust.

Pobrskajte po aktualni ponudbi, pri kateri ob spletni sklenitvi prejmete še 10 % popust. Izberite paket, ki ustreza vašim potrebam in otroku —>>> NEZGODNO ZAVAROVANJE OTROK IN MLADINE

3. Top ideje za predšolski počitniški vikend v Sloveniji

Za zadnji počitniški ali predšolski vikend vam predlagamo, da se posvetite otrokom in sebi in si privoščite oddih po meri vaše družine. Zbirate lahko med 5 različnimi vrstami počitniških nastanitev:

Kampiranje po Sloveniji

Zajtrk pod tendo, s pogledom na otroško igrišče v River camping Bled

Če ste ljubitelji kampiranja in aktivnega preživljanja prostega časa v čudoviti naravi, imate to leto možnost da morsko kampiranje zamenjate za katerega od top slovenskih kampov, ki vas znanjo resnično pozitivno presenetiti. Katere 9 kampov priporočamo si poglejte si v članku 9 naj družinskih kampov v Sloveniji za aktivne počitnice.

Slovenske turistične kmetije

Bogata doživetja na turističnih kmetijah

Vsakič znova, ko obiščemo katero izmed turističnih kmetij, smo pozitivno presenečeni nad nivojem njihovih storitev in nad tem kako lepo je poskrbljeno za otroke in starše. Naše najljubše so zbrane na seznamu Najboljše slovenske turistične kmetije za družine. 

Aktivni oddih v gorah

Bedančev dom, Kranjska Gora

Posočje, Logarska dolina, Kranjska gora in Rogla vas verjetno najprej spomnijo na zimo. Ampak tudi same zadnja leta ugotavljamo, da so to odlične poletne destinacije, na katerih lahko preživite več dnevni aktivni oddih, na katerem bodo uživali vsi družinski člani. Preverite nekaj idej:

Slovenske terme

Slovenske terme vključujejo doživetja za celo družino.

Slovenske terme imajo odlično ponudbo za družine. Če imate mulce, ki si želijo adrenalinskih doživetij, potem je idealno da obiščete Aqualuna – tematski termalni park z najbolj norim toboganom v Sloveniji. Otroci bodo zagotovo uživali tudi, če boste:

Privoščite si glamping

Čudoviti glampingi

Ste že dlje časa sanjali o glampingu? Privoščite si posebno namestitev za vašo družino. Glamping so v zadnjih letih postali izredno priljubljeni tudi med družinami. Vas zanima kako smo se imeli mi? Preverite v članku Najboljši slovenski glampingi za družine.

Naj bo začetek šole zabaven, prijeten in brezskrben tako za otroke kot starše. Pobrskajte po aktualni ponudbi.

Članek je podprlo naše partnersko podjetje Zavarovalnica Sava, ki sledi sloganu #nikolisami. Njihova ponudba med drugim vključuje pester nabor nezgodnih zavarovanj za družine, otroke in šolsko mladino, športnike, posameznike in nezgodno zavarovanje Hospitalizacija Plus.