Ko želi mulc podariti malenkost ob zaključku leta – top personalizirane ideje

0

Majin atelje je zakladnica izdelkov iz lesa, ki med drugim vključujejo darila za vzgojiteljico, vzgojitelja, učiteljico ali učitelja. Konec šolskega leta je priložnost, da se jim zahvalimo za ves vložen trud. Zelo veliko časa preživijo z našimi mladimi upi. Vlivajo jim znanje o odnosih, sprejemanju, mejah in jim nudijo veliko ljubezni.

V Majinem ateljeju nastajajo izdelki kot poklon trajnostnemu razmišljanju.

Predstavljamo vam pladnje, ki jih Maja ročno poslika. Na njih so narisani otroci iz skupine oziroma razreda. Marsikateri otrok se prepozna na slikici. Darilo je uporabno in ostane za spomin še dolga leta.

Ročno poslikan pladenj z imeni in podobami otrok je lahko čudovito darilo.
Pladenj, Majina ustvarjalnica

Maja se rada povezuje in je skupaj s srčnimi slovenskimi ustvarjalkami sestavila komplete, ki pogrejejo srce in narišejo nasmeh na obraz vseh tistih, ki jih dobijo. Izdelki so narejeni v Sloveniji in so poklon trajnostnemu razmišljanju.

Krasni glineni izdelki so del darilnega paketa, ki ga Maja ustvarja v sodelovanju z drugimi. Skodelica je od Daše Kogoj (www.dasaspottery.si). Foto: Sonja Ravbar
Kavica na poseben način. Skodelica je od Daše Kogoj (www.dasaspottery.si). Foto: Sonja Ravbar
Darilni paketi, Majina ustvarjalnica. Milo je od Žajfi (www.zajfi.si).

Če iščete idejo za darilo ob koncu šolskega leta, je več informacij dostopnih na Majini strani.

Poleg daril za konec šolskega leta pa se v Majinem ateljeju najde veliko izdelkov za dom, predvsem za otroško sobo in kuhinjo. Izdelki so personalizirani. Maja je mamica dvema živahnima fantoma, ki ji dajeta zagon za delo in ideje za ustvarjanje. Veliko časa z njima preživi zunaj v stiku z naravo in skupaj raziskujejo lepote Slovenije.

Krasni izdelki za otroško sobico, Majina ustvarjalnica.
Majina ustvarjalnica

V zadnjem času se je usmerila tudi v izdelke iz masive, predvsem iz orehovega lesa pa tudi hrasta, celo hruške.

Izdelki za dom so narejeni iz masivnega lesa.

Več fotografij izdelkov  si lahko ogledate na Majini spletni strani.