Ko učenje postane pustolovščina – Berlitz Summer Adventure Camps in Summer School

1

Počasi se bliža konec šole. Naši nadobudni otroci že tuhtajo in delajo načrte, kako bodo izkoristili poletni čas za različne aktivnosti, starši mlajših otrok, pa imajo predvsem skrb, kako poskrbeti za varstvo od druge polovice junija pa vse tja do septembra. Če združimo to oboje in hkrati upoštevamo želje vseh, da bi ta čas preživeli predvsem zabavno, razgibano in poučno, pridemo do odlične kombinacije poletnih jezikovnih počitnice za otroke – Berlitz Summer Adventure Camps. Poletje v angleščini, polno zabave in športa!

V Sloveniji več kot 19 let potekajo Berlitzeve jezikovne počitnice  – Summer Adventure Camps, ki se jih vsako leto udeleži več kot 150 otrok, tudi iz tujine.

Želite izvedeti več? Pokličite 080 23 36 ali obiščite Berlitz spletni stran.

Zakaj je Berlitz Summer Adventure Camp super poletna aktivnost?

Kombinacija aktivnega pouka angleškega jezika ter športnih in družabnih aktivnosti, spodbuja naravni proces učenja jezika in odpira mislim prosto pot. Na ta način se otroci tujega jezika naučijo hitro in učinkovito in kar je najpomembneje – ob tem se zabavajo.

Kaj bo tako drugače od pouka v šoli?

Učenje angleščine na jezikovnih počitnicah ni niti malo podoben tistemu v šoli. Medtem ko je v šoli poudarek na delu po knjigah in učenju slovnice, je na jezikovnih počitnicah poudarek na govoru. Učenje v majhnih skupinah, igre vlog in zanimive igre so metode, ki zagotavljajo, da bo učenje hkrati zabavno in učinkovito. Otroci se hitro naučijo spontane uporabe tujega jezika.

Otroci so ves dan v stiku s tujim jezikom, ne samo pri pouku, ampak tudi pri vseh drugih dejavnostih. Zabave je vedno veliko!

Poletje v angleščini, polno zabave in športa, Berlitz Summer Adventure Camp
Poletje v angleščini, polno zabave in športa, Berlitz Summer Adventure Camp

Ne pozabite! Učitelji so izključno rojeni govorci, ki poučujejo svoj materni jezik po preizkušeni Berlitzevi metodi, vsi pa so posebej usposobljeni za delo z otroki.

Kaj pa starost in znanje?

Jezikovne počitnice so namenjene otrokom med 7. in 14. letom starosti, ne glede na izhodiščno znanje. Programi so prilagojeni popolnim začetnikom ali otrokom, ki jezik že odlično obvladajo.

Kam pa, na morje ali v hribe?

Če vaši otroci  uživajo v pohodništvu, vožnji z tubo, igrah z žogo in drugih zabavnih aktivnostih, ki bodo poživile njihov prosti čas, potem je Pohorje pravi kraj za njih. 

Tisti, ki pa imajo raje plavanje, odbojko, nogomet in izlete z ladjico, pa bodo nadvse uživali v Piranu.

Poletje v angleščini, polno zabave in športa, Berlitz Summer Adventure Camp
Poletje v angleščini, polno zabave in športa, Berlitz Summer Adventure Camp

Kako poteka dan na Berlitzevih jezikovnih počitnicah?

 • 8.00–9.00 bujenje in zajtrk 
 • 9.00–10.30 pouk v skupinah po Berlitzevi metodi
 • 10.30–11.00 odmor in malica 
 • 11.00–12.45 delavnice v angleščini z učitelji 
 • 13.00–14.30 kosilo in prosti čas
 • 14.30–18.00 športne dejavnosti 
 • 18.00–19.30 večerja in prosti čas 
 • 19.30 dalje večerne dejavnosti 

 Termini za to poletje:

 • Pohorje: 7. Jul. – 12. Jul. in 14. Jul. – 19. Jul.
 • Piran: 11. Avg. – 17. Avg. in 17. Avg. – 23. Avg.
 • Cena: 679eur

Prijavite svojega otroka do 30.4.2024 in izkoristite 70 € popusta!

Znanje tujega jezika ni nujno težavno, če se ga uči na igriv način.  

Številne raziskave so dokazale, da otroci, ki se učijo tujega jezika, lažje razumevajo tudi druge stvari in svet okrog njih. Slednji so bolj kreativni, samozavestni, tolerantni, družabni in bolj prilagodljivi v miselnih procesih. Kognitivni procesi, ki sodelujejo pri učenju tujega jezika, vplivajo na široko paleto osebnostnih lastnosti ter otrokom ob vsakem koraku pomagajo pri lažjem razumevanju in ocenjevanju okolja, ki jih obdaja. 

Poletje v angleščini, polno zabave in športa, Berlitz Summer Adventure Camp

Berlitz poletna šola – Summer school

Dajte svojemu otroku priložnost, da med poletnimi počitnicami izboljša znanje angleščine ali nemščine, sproščeno spregovori ali nadoknadi zamujeno; spozna nove prijatelje in se hkrati zabava.

Berlitz poletna šola poteka v jezikovnem centru v Ljubljani in Mariboru ter je namenjena otrokom od 8 do 14 let.  Otroci so razdeljeni v manjše skupine 3 – 6 otrok, glede na predznanje, pouk izvajajo izkušeni Berlitz učitelji izključno v angleškem ali nemškem jeziku.

Berlitz poletna šola vključuje:

 • 20 učnih ur angleščine
 • 5 dni; od 8.30 do 12.30
 • Vključena dopoldanska malica
 • Termini 2024: 1.7. – 5.7.; 22.7. – 26.7.; 29.7. – 2.8.; 5.8. – 9.8
 • Cena: 265 €