Klovn Zupi vabi na razigrano druženje v Center Vič

0

To soboto, 6. aprila, se ob 17. uri v novem prireditvenem prostoru Centra Vič obeta zabavno gledališko doživetje. V gledališki predstavi »Sirkec, sirkec« bo na oder stopil navihan klovn Zupi, ki je znan po svojih klovnskih vragolijah in igrivosti.

Z velikim srcem in še večjim nasmehom si želi, da bi otroci vzljubili njegovo družbo, zato se trudi pričarati čarobne trenutke in jih razveseliti s svojim največjim darilom na svetu. Toda, kot se pogosto zgodi, se tudi ta zgodba ne konča tako, kot bi si želeli. Kljub temu pa se ni vredno obremenjevati… Kaj pa, če bi Zupi namesto darila otrokom pripravil posebno predstavo? Bi se radi zabavali ob najbolj porednem klobuku na svetu? Morda bi želeli sodelovati v cirkuški točki ali pa občudovali nastop slavne sestre kokodak?

Ta vikend se pridružite razigrani zabavi v Centru Vič, kjer vas bo navihan klovn Zupi popeljal v čarobni svet smeha in zabave!

Vstopnice za otroke in odrasle spremljevalce so na voljo po enotni ceni 5 € in jih lahko enostavno kupite tukaj ali pa si jih zagotovite eno uro pred začetkom predstave kar na prizorišču.

Seznam gledaliških predstav ob sobotah:

  • 6. april ob 17. uri – Sirkec, sirkec
  • 20. april ob 17. uri – Muca Copatarica
  • 11. maj ob 17. uri – Mojca Pokrajculja

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime