Kje opraviti nosečniško ali družinsko fotografiranje z otroki? Seznam vseslovenskih ponudnikov

Seznam ponudnikov družinske fotografije

12
Avtor naslovnice je Neža - Mojfokus photography

Ob nosečnosti in tudi kasneje, ob rojstvu otroka, rojstnih dnevih ali pa kar tako, se družine vse pogosteje odločamo za profesionalno fotografiranje, kar ustvari trajen spomin na lepe trenutke. Fotografija pa ni zgolj spominček, ki ga damo doma na vidno mesto, ampak tudi lepo darilo babicam in dedkom ali drugim sorodnikom.
Obstaja več tipov fotografij, med najpogostejšimi pa navajamo:

Nosečniško fotografiranje

Nosečniška fotografija je postala v preteklih letih še posebej priljubljena med mladimi bodočimi starši. Predstavlja neprecenljiv spomin na prav posebno obdobje življenja. Ponavadi se izvaja v drugi polovici nosečnosti, med 28. – 34. tednom nosečnost, v naravi, studiu ali doma. Izvajalci v večji meri tudi priporočajo, da se nosečniško fotografiranje najavi vsaj nekaj časa vnaprej.

Fotografiranje novorojenčka

Fotografije novorojenčka so med najpogostejšimi, saj ponazarjajo prve trenutke nove družine, ko novorojenček še pretežno spi, starši pa so polni nove nežnosti. V večini primerov se izvaja v prvih dveh tednih po porodu oz. takoj ko je mlada družina pripravljena na ta korak, v studiu ali pri družini doma. Izvajalci priporočajo, da se želja po fotografiranju novorojenčka najavi nekaj časa vnaprej, vsekakor še v času nosečnosti.

Rojstnodnevno fotografiranje

Še ena klasika, še posebej prva leta življenja. Tukaj so pogoste fotografije s torto in sorojenci, pri čemer se izvajajo predvsem v studiu.

Pomembni mejniki

Zadnja leta je postalo popularno tudi fotkanje mejnikov v razvoju in odraščanju otrok – prvi koraki, prvič v vrtec ali v šolo, prvi izgubljen zobek… Fotografije nastajajo ponavadi v studiu, ki je tudi ustrezno opremljen, da ponazarja mejnike.

Družinska fotografija

Brez posebnega razloga, a prav zato priljubljena med družinami, ker ujame trenutno situacijo odraščanja mulcev. Izvaja se v studiu ali v naravi, pri čemer ima prav vsak letni čas svoj poseben čar.

Da boste lažje načrtovali ovekovečenje pomembnih mejnikov, vam v nadaljevanju podajamo seznam ponudnikov različnih oblik fotkanja po različnih krajih in regijah v Sloveniji. Pri fotografih se posebnosti glede fotkanja in zahtevanega predhodnega kontaktiranja (predvsem nosečniškega in novorojenčkov) razlikujejo, zato priporočamo, da preverite pri izbranem izvajalcu.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

KAM Z MULCEM FOTOGRAF MESECA: Mojfokus photography 

Fotografiranje družin na prostem ali v studiu

Neža je ena izmed tistih fotografinj, ki ima neskončno mero potrpežljivosti z otroci in ki ji uspe narisati nasmeh še na najbolj zahtevnih očkatih, ki ne marajo fotografiranja. Poskrbela bo, da se boste počutili udobno, ne glede na to ali bo fotografiranje potekalo na prostem ali v njenem novem studiu, ki ga ima v Domžalah.

Prisluhnila bo vašim željam in se prilagodila uram fotografiranja, kar je pri slikanju vseh otrok zelo pomembno. Če si želite, da bo fotografiranje potekalo čim manj stresno in si v mrzlih dneh ne želite na pot z malčki, pa pride tudi k vam na dom.

Z njo se lahko dogovorite za fotografiranje;

  • družine,
  • novorojenčkov,
  • nosečnic,
  • otroških rojstnih dni,
  • poroke,
  • in drugo.
Fotografiranje dojenčkov v studiu ali na vašem domu
Nosečniško fotografiranje

Trenutno je naredila tudi nov paket, ki ga priporočamo za sprostitev predvsem mamicam in sicer PAKET ZA PUNCE – paket, ki omogoča zabavno druženje s prijateljicami. Spomin na druženje seveda dobite v obliki fotografij.

Za boljšo predstavo, kakšne fotografije vse Neža ustvarja s svojo ekipo pa pokukate na njeno spletno stran, Instagram profil  in FB stran.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<


1. Ljubljana in okolica (Domžale, Kamnik, Škofljica, Logatec, Borovnica)

2. Kranj, Škofja Loka in okolica

3. Nova Gorica

4. Podčetrtek

Maja Kranjc

5. Maribor z okolico

6. Celje in okolica

7. Velenje

8. Koroška

9. Trebnje

10. Bled, Bohinj, Radovljica

11. Rogaška Slatina

12. Ptuj in okolica

13. Trbovlje

14. Kočevje

15. Pomurje

16. Koper z okolico, Piran, Portorož

17. Ivančna Gorica, Šentvid pri Stični

Brez studia/delo na terenu:

Hej, ponudniki fotografiranja otrok in družin! Bi želeli svojo ponudbo fotografiranja otrok in družin tudi vidno izpostaviti kot FOTOGRAF MESECA? Pišite na nam info@kamzmulcem.si.

Želimo vam, da vaše fotkanje poteka v najlepšem vzdušju, fotografije pa predstavljajo trajen krasen spomin na posebne trenutke v življenju. Če smo katerega izvajalca izpustili in ste bili z njim še posebej zadovoljni, ga prosim napišite spodaj v prostor za komentarje ali pa nam pišite na info@kamzmulcem.si. Hvala!