Kje naj mulc praznuje rojstni dan – seznam izvajalcev po Sloveniji

32

S kakšno rojstnodnevno zabavo boste letos presenetili vašega mulca? Bi mu priredili kakšno pustolovščino ali bolj razmišljate o aktivnem rojstnem dnevu s športnimi aktivnostmi? Ima vaš otrok rad živali in bi najraje skupaj z njimi pojedel svojo torto? Kaj pa če bi letos praznoval kar pod zemljo?

V spodnjem članku najdete seznam izvajalcev po Sloveniji, med katerimi boste zagotovo našli primernega, da boste svojega mulca in njegove prijatelje osrečili na najbolj pomemben dan v letu.

Igralnice

Otroške igralnice so predvsem primerne za mlajše otroke in za praznovanje v slabem vremenu.  Če se odločate za rojstni dan v igralnici predlagamo, da preberite članek, ki opozori, na kaj vse je treba pomisliti, če rojstni dan organizirate v igralnici.

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Ste vedeli, da veliko muzejev in gledališč po Sloveniji organizira poučne rojstnodnevne zabave? Spodaj najdete veliko predlogov za malo drugačno rojstnodnevno rajanje.

Pustolovsko obarvani rojstni dnevi

Poženite otrokom adrenalin po telesu in jim organizirajte rojstni dan v enem izmed pustolovskih parkov ali pa kar pod zemljo.

Športno obarvani rojstni dnevi

Šport in igra je vedno dobra kombinacija za dober žur. V Sloveniji najdemo veliko ponudnikov, ki bodo organizirali raznolike športne aktivnosti za vašega mulca.

Za rojstne dneve lahko pokličete tudi v bližnje gasilske domove ali lovske hiše za najem prostora, pa tudi veliko turističnih kmetij po Sloveniji ponuja organizacijo otroških zabav. Pozimi lahko mulcu organizirate zabavo na drsališču – nekaj idej lahko dobite v tem članku.

Pri vseh izvajalcih rojstnih dni ni zapisano, kolikšna je priporočljiva starost otrok – navadno je to med 4. in 13. letom – v vsakem primeru prej preverite, preden se odločite za lokacijo. Priporočamo, da preverite tudi kolikšno je lahko najvišje število otrok na praznovanju.

Želimo vam, da se ima vaš mulc kar najbolje na svojem rojstnem dnevu, če pa se vam je pri prebiranju članka utrnil kakšen predlog, ga prosim napišite spodaj v prostor za komentarje ali pa nam pišite na info@kamzmulcem.si. Hvala!


KAM Z MULCEM ZABAVA MESECA: Mega rojstni dnevi v Orehovem gaju

Bratovščina ljubljanskega zmaja je del Skupine Orehov gaj, ki pripravlja nepozabna doživetja za otroške rojstne dneve, počitniška varstva in družinske festivale kot je Pirholov, Halloween festival in Božičkov gaj.

Želite mega praznovanje rojstnega dne vašega mulca med 5 in 15 letom starosti?

V Orehovem gaju imamo na voljo številne zanimive rešitve, vedno znova pa dodamo tudi nove. Na vašo željo organiziramo Detektivski rojstni dan, Mali šef praznuje, Čarovniški rojstni dan ali Nerf bitko (naj izbor enega izmed mulcev).  Zadnji član družine naših programov je pravkar postal “escape room” program Zaklad pirata Škrbozobca. Naša prednost so tudi izjemni prireditveni prostori v idiličnem Orehovem gaju.

  • Prepovedani gozd – doživljajski poligon za otroke v velikosti 500m2, v katerem izvajamo predvsem Nerf bitke.
  • Simpatičen in barvit prireditveni prostor Vrba, v katerem se otroci takoj počutijo kot doma.
  • NOVO! Možnost najema dodatnega prostora za starše v toplem delu leta. Za simbolično doplačilo lahko rojstnodnevna zabava vašega mulca postane tudi druženje za starše v prelepem naravnem okolju Orehovega gaja.

Več informacij o naši ponudbi za rojstne dneve najdete tukaj.

________________________________________________________________________

1. Ljubljana in okolica:

Igralnice:

Tematsko obarvani rojstni dnevi:

Pustolovsko obarvani

Športno obarvani

Zabava z živalmi

 2. Škofja loka in Kranj ter okolica

 3. Maribor in okolica

 4. Celje in okolica

5Koper in okolica

 6. Gorenjska (Lesce, Bled, Bohinj, Jesenice)

 Lesce

 Bled

Bohinj

Jesenice

 7. Murska sobota

 8. Nova Gorica:

9. Velenje

10. Novo mesto

 11. Ptuj

 12. Postojna

 13. Vače

 14. Nazarje

 15. Ajdovščina

16. Sevnica

17. Hrastnik

Kjerkoli v Sloveniji:

Za izvajalce:

Vse izvajalce rojstnih dni obveščamo,  da bi ta seznam možnosti, kje mulci lahko praznujejo rojstni dan, postal rastoča knjiga, saj verjamemo, da nismo zajele vseh, ki znajo organizirati super zabavo. Vse dodatne predloge bomo redno vključevale v ta članek, zato nam jih prosim posredujte na info@kamzmulcem.si ali pa jih dopišite pod ta članek –  v prostor za komentarje. Vsakega predloga bomo zelo vesele.

*Podatke smo zbrale iz dostopnih podatkov na spletu in ne odgovarjamo za kakovost storitev posameznih izvajalcev.