Kje naj mulc praznuje rojstni dan – seznam izvajalcev po Sloveniji

44

S kakšno rojstnodnevno zabavo boste letos presenetili vašega mulca? Bi mu priredili kakšno pustolovščino ali bolj razmišljate o aktivnem rojstnem dnevu s športnimi aktivnostmi? Ima vaš otrok rad živali in bi najraje skupaj z njimi pojedel svojo torto? Kaj pa če bi letos praznoval kar pod zemljo?

V spodnjem članku najdete seznam izvajalcev po Sloveniji, med katerimi boste zagotovo našli primernega, da boste svojega mulca in njegove prijatelje osrečili na najbolj pomemben dan v letu.

Igralnice

Otroške igralnice so predvsem primerne za mlajše otroke in za praznovanje v slabem vremenu.  Če se odločate za rojstni dan v igralnici predlagamo, da preberite članek, ki opozori, na kaj vse je treba pomisliti, če rojstni dan organizirate v igralnici.

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Ste vedeli, da veliko muzejev in gledališč po Sloveniji organizira poučne rojstnodnevne zabave? Spodaj najdete veliko predlogov za malo drugačno rojstnodnevno rajanje.

Pustolovsko obarvani rojstni dnevi

Poženite otrokom adrenalin po telesu in jim organizirajte rojstni dan v enem izmed pustolovskih parkov ali pa kar pod zemljo.

Športno obarvani rojstni dnevi

Šport in igra je vedno dobra kombinacija za dober žur. V Sloveniji najdemo veliko ponudnikov, ki bodo organizirali raznolike športne aktivnosti za vašega mulca.

Za rojstne dneve lahko pokličete tudi v bližnje gasilske domove ali lovske hiše za najem prostora, pa tudi veliko turističnih kmetij po Sloveniji ponuja organizacijo otroških zabav. Pozimi lahko mulcu organizirate zabavo na drsališču – nekaj idej lahko dobite v tem članku.

Pri vseh izvajalcih rojstnih dni ni zapisano, kolikšna je priporočljiva starost otrok – navadno je to med 4. in 13. letom – v vsakem primeru prej preverite, preden se odločite za lokacijo. Priporočamo, da preverite tudi kolikšno je lahko najvišje število otrok na praznovanju.

Želimo vam, da se ima vaš mulc kar najbolje na svojem rojstnem dnevu, če pa se vam je pri prebiranju članka utrnil kakšen predlog, ga prosim napišite spodaj v prostor za komentarje ali pa nam pišite na info@kamzmulcem.si. Hvala!

ROJSTNODNEVNA ZABAVA MESECA – Bowling club Spider

Otroci, ki si želite zabavnega praznovanja rojstnega dne, kjer bo obilo prostora za smeh, sladkanje in čudovito preživet čas – vabljeni v Bowling club Spider! Odlično znajo poskrbeti za najmlajše različnih starosti, saj imajo animatorji bogate izkušnje in tako otroke tudi po končani igri bowlinga odlično zabavajo.

Otroci na bowlingu uživajo v gibanju, najbolj pomembno pa je vsekakor to, da so nasmejani, polni pozitivne energije in dobre volje – to je tisto pravo druženje s prijatelji, ki si ga bodo zapomnili za vedno.

Rojstnodnevna ponudba zajema:

  • Najem bowling steze (na stezi je lahko največ 6 otrok)
  • Izposoja igralnih čevljev (od številke 31 naprej)
  • Lažje krogle in ograjice ob straneh
  • Vabila, ki so brezplačna. Lahko si jih prenesete s spletne strani
  • Pijača po izbiri iz dnevne ponudbe ali posebna ponudba žirafa pomarančni, jabolčni, sok ali ledeni čaj (3 litre)
  • Ponudba hrane: pice, piščančji fingersi, krompirček, hladni prigrizki.

Možna je tudi dodatna ponudba hrane: catering.

Otroci lahko izbirajo tudi med različnimi tortami, pop cakes in cup cakes, ki vam jih pripravijo, ali pa tortico prinesejo s seboj.

Otroška animacija, kjer animatorke poskrbijo za veselo, varno in zabavno vzdušje

Starši radi poudarjamo, da se morajo otroci za zdravo življenje veliko gibati, praznovanja rojstnih dni pa so včasih pravo nasprotje tega pravila, saj otroci posedajo ob hitri prehrani in se dolgočasijo. Raje jim zagotovite rajanje, ob katerem bodo razmigali dvoje krake in razširili peruti – rezervirajte jim bowling stezo, da se preizkusijo v novi športni disciplini oziroma pokažejo, kako so spretni, dodatno pa poskrbite še za prigrizke, pijačo in celo torto. Tako bodo najmlajši aktivni in konec dneva polni novih vtisov ter izkušenj, vi pa brez vsake skrbi.

Več informacij o praznovanju in ceniku na spletni strani Bowling club Spider.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

1. Ljubljana in okolica:

Igralnice:

Tematsko obarvani rojstni dnevi:

Pustolovsko obarvani

Paintball Ljubljana

Športno obarvani

Zabava z živalmi

2. Škofja loka in Kranj ter okolica

 3. Lesce, Bled, Bohinj, Jesenice

 Lesce

 Bled

Jesenice

4. Celje in okolica

Igralnica

Športno obarvani rojstni dnevi

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Zabava z živalmi

5. Velenje

6. Mozirje

7. Nazarje

8. Maribor in okolica

Igralnice

Športno obarvani rojstni dnevi

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Druženje z živalmi

 9. Ptuj

10. Murska sobota z okolico

11. Ravne na Koroškem

  • Čukov svet, Ravne na Koroškem (tematska in športno obarvana praznovanja, tudi na prostem)

12. Postojna

13. Ajdovščina

14. Koper in okolica

15. Nova Gorica:

16. Novo mesto

17. Sevnica

18. Hrastnik

Kjerkoli v Sloveniji:

Hej, ponudniki rojstnodnevnih zabav! Bi želeli vidno izpostaviti svojo ponudbo organizacije praznovanja otroškega rojstnega dneva kot ROJSTNODNEVNO ZABAVO MESECA? Pišite na nam info@kamzmulcem.si.

Za izvajalce:

Vse izvajalce rojstnih dni obveščamo,  da bi ta seznam možnosti, kje mulci lahko praznujejo rojstni dan, postal rastoča knjiga, saj verjamemo, da nismo zajele vseh, ki znajo organizirati super zabavo. Vse dodatne predloge bomo redno vključevale v ta članek, zato nam jih prosim posredujte na info@kamzmulcem.si ali pa jih dopišite pod ta članek –  v prostor za komentarje. Vsakega predloga bomo zelo vesele.

Objava v rubriki “Kam z mulcem zabava meseca je plačljiva in se šteje za oglasno sporočilo. Za več informacij in ponudbo pišite na info@kamzmulcem.si

*Podatke smo zbrale iz dostopnih podatkov na spletu in ne odgovarjamo za kakovost storitev posameznih izvajalcev.