Kje naj mulc praznuje rojstni dan – seznam izvajalcev po Sloveniji

33

 

S kakšno rojstnodnevno zabavo boste letos presenetili vašega mulca? Bi mu priredili kakšno pustolovščino ali bolj razmišljate o aktivnem rojstnem dnevu s športnimi aktivnostmi? Ima vaš otrok rad živali in bi najraje skupaj z njimi pojedel svojo torto? Kaj pa če bi letos praznoval kar pod zemljo?

V spodnjem članku najdete seznam izvajalcev po Sloveniji, med katerimi boste zagotovo našli primernega, da boste svojega mulca in njegove prijatelje osrečili na najbolj pomemben dan v letu.

Igralnice

Otroške igralnice so predvsem primerne za mlajše otroke in za praznovanje v slabem vremenu.  Če se odločate za rojstni dan v igralnici predlagamo, da preberite članek, ki opozori, na kaj vse je treba pomisliti, če rojstni dan organizirate v igralnici.

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Ste vedeli, da veliko muzejev in gledališč po Sloveniji organizira poučne rojstnodnevne zabave? Spodaj najdete veliko predlogov za malo drugačno rojstnodnevno rajanje.

Pustolovsko obarvani rojstni dnevi

Poženite otrokom adrenalin po telesu in jim organizirajte rojstni dan v enem izmed pustolovskih parkov ali pa kar pod zemljo.

Športno obarvani rojstni dnevi

Šport in igra je vedno dobra kombinacija za dober žur. V Sloveniji najdemo veliko ponudnikov, ki bodo organizirali raznolike športne aktivnosti za vašega mulca.

Za rojstne dneve lahko pokličete tudi v bližnje gasilske domove ali lovske hiše za najem prostora, pa tudi veliko turističnih kmetij po Sloveniji ponuja organizacijo otroških zabav. Pozimi lahko mulcu organizirate zabavo na drsališču – nekaj idej lahko dobite v tem članku.

Pri vseh izvajalcih rojstnih dni ni zapisano, kolikšna je priporočljiva starost otrok – navadno je to med 4. in 13. letom – v vsakem primeru prej preverite, preden se odločite za lokacijo. Priporočamo, da preverite tudi kolikšno je lahko najvišje število otrok na praznovanju.

Želimo vam, da se ima vaš mulc kar najbolje na svojem rojstnem dnevu, če pa se vam je pri prebiranju članka utrnil kakšen predlog, ga prosim napišite spodaj v prostor za komentarje ali pa nam pišite na info@kamzmulcem.si. Hvala!


KAM Z MULCEM ZABAVA MESECA: Rojstni dan v igralnici MaliMedo Ljubljana – Tacen pod Šmarno goro

Bi vaš otrok praznoval svoj rojstni dan v igralnici MaliMedo? Igralnica urejena s toplino in domačnostjo je primerna za praznovanje otrok starosti med 2 in 9 let in optimalna za nekje 15 otrok. Oglejte si galerijo in utrinke zabav.

Prostor je namenjen praznovanju otroških rojstnih dni in ostalim otroškim zabavam in omogoča:
• praznovanja otroških rojstnih dni v igralnici z animacijo,
• praznovanja otroških rojstnih dni v igralnici s tematsko animacijo,
• praznovanja otroških rojstnih dni v igralnici s tematsko animacijo po izbiri otroka,
• praznovanja otroških rojstnih dni v igralnici za otroke s posebnimi potrebami,
• praznovanja otroških rojstnih dni v naravi z različnimi tematikami ter pogostitvijo v igralnici,
• najem prostora
• za vse ostale priložnosti po dogovoru,
• organizacija rojstnega dne od A do Ž.

Med otroško zabavo z animacijo lahko starši, predvsem tisti, ki imajo majhne otroke počakajo v Piceriji Medo bar (zgornje nadstropje), gredo na sprehod v bližnji gozd, Šmarno goro ali po opravkih, strokovno usposobljena animacijska skupina  pa bo poskrbela za nepozabno in varno zabavo vašega malčka.

Zakaj izbrati igralnico MaliMedo z animacijo?

Ekipa je izobražena za delo z otroci. So zanesljivi, prijazni in ustvarjalni, prisluhnejo vašim željam in jih po njihovih najboljših močeh skušajo uresničiti ter poskrbijo za nepozabno zabavo vašega otroka. Vsaka animacija je premišljeno načrtovana in s tem prispeva k razvoju otrokovih intelektualnih, ustvarjalnih in gibalnih spretnosti ter sposobnosti.

Več informacij o najemu igralnice in galerijo slik, boste nasli na www.mali-medo.si ali na Facebook strani, kjer jih lahko tudi spremljate.


1. Ljubljana in okolica:

Igralnice:

Tematsko obarvani rojstni dnevi:

Pustolovsko obarvani

Športno obarvani

Zabava z živalmi

 2. Škofja loka in Kranj ter okolica

 3. Maribor in okolica

 4. Celje in okolica

5Koper in okolica

 6. Gorenjska (Lesce, Bled, Bohinj, Jesenice)

 Lesce

 Bled

Bohinj

Jesenice

 7. Murska sobota

 8. Nova Gorica:

9. Velenje

10. Novo mesto

 11. Ptuj

 12. Postojna

 13. Vače

 14. Nazarje

 15. Ajdovščina

16. Sevnica

17. Hrastnik

Kjerkoli v Sloveniji:

Za izvajalce:

Vse izvajalce rojstnih dni obveščamo,  da bi ta seznam možnosti, kje mulci lahko praznujejo rojstni dan, postal rastoča knjiga, saj verjamemo, da nismo zajele vseh, ki znajo organizirati super zabavo. Vse dodatne predloge bomo redno vključevale v ta članek, zato nam jih prosim posredujte na info@kamzmulcem.si ali pa jih dopišite pod ta članek –  v prostor za komentarje. Vsakega predloga bomo zelo vesele.

Objava v rubriki “Kam z mulcem zabava meseca je plačljiva in se šteje za oglasno sporočilo. Za več informacij in ponudbo pišite na info@kamzmulcem.si

*Podatke smo zbrale iz dostopnih podatkov na spletu in ne odgovarjamo za kakovost storitev posameznih izvajalcev.