Kje naj mulc praznuje rojstni dan – seznam izvajalcev po Sloveniji

43

S kakšno rojstnodnevno zabavo boste letos presenetili vašega mulca? Bi mu priredili kakšno pustolovščino ali bolj razmišljate o aktivnem rojstnem dnevu s športnimi aktivnostmi? Ima vaš otrok rad živali in bi najraje skupaj z njimi pojedel svojo torto? Kaj pa če bi letos praznoval kar pod zemljo?

V spodnjem članku najdete seznam izvajalcev po Sloveniji, med katerimi boste zagotovo našli primernega, da boste svojega mulca in njegove prijatelje osrečili na najbolj pomemben dan v letu.

Igralnice

Otroške igralnice so predvsem primerne za mlajše otroke in za praznovanje v slabem vremenu.  Če se odločate za rojstni dan v igralnici predlagamo, da preberite članek, ki opozori, na kaj vse je treba pomisliti, če rojstni dan organizirate v igralnici.

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Ste vedeli, da veliko muzejev in gledališč po Sloveniji organizira poučne rojstnodnevne zabave? Spodaj najdete veliko predlogov za malo drugačno rojstnodnevno rajanje.

Pustolovsko obarvani rojstni dnevi

Poženite otrokom adrenalin po telesu in jim organizirajte rojstni dan v enem izmed pustolovskih parkov ali pa kar pod zemljo.

Športno obarvani rojstni dnevi

Šport in igra je vedno dobra kombinacija za dober žur. V Sloveniji najdemo veliko ponudnikov, ki bodo organizirali raznolike športne aktivnosti za vašega mulca.

Za rojstne dneve lahko pokličete tudi v bližnje gasilske domove ali lovske hiše za najem prostora, pa tudi veliko turističnih kmetij po Sloveniji ponuja organizacijo otroških zabav. Pozimi lahko mulcu organizirate zabavo na drsališču – nekaj idej lahko dobite v tem članku.

Pri vseh izvajalcih rojstnih dni ni zapisano, kolikšna je priporočljiva starost otrok – navadno je to med 4. in 13. letom – v vsakem primeru prej preverite, preden se odločite za lokacijo. Priporočamo, da preverite tudi kolikšno je lahko najvišje število otrok na praznovanju.

Želimo vam, da se ima vaš mulc kar najbolje na svojem rojstnem dnevu, če pa se vam je pri prebiranju članka utrnil kakšen predlog, ga prosim napišite spodaj v prostor za komentarje ali pa nam pišite na info@kamzmulcem.si. Hvala!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ROJSTNODNEVNA ZABAVA MESECA – WOOP! IZZIVI

WOOP! je med otroki dobro poznan kot idealen prostor za praznovanje rojstnega dne. Samo v zadnjem letu se je na njihovih lokacijah na rojstnodnevnih programih namreč zabavalo več kot 20.000 slavljencev in njihovih povabljencev.

Rojstnodnevna zabava v WOOP! IZZIVI-ih je najbolj svež rojstnodnevni program, ki so ga v WOOP!-u oblikovali letos. Ponujajo ga tako v Murski Soboti kot na ljubljanskem Rudniku. Zabava otroke popelje na misijo reševanja različnih nalog, ki preizkušajo njihovo spretnost, logično razmišljanje in vzdržljivost in je idealna za otroke nad 9. let starosti.

Med zabavo na izzivih se pomerijo v zabijanju nogometnih golov, iskanju mavričnih vzorcev, plezanju po labirintu vrvi, vstopijo v živo igro tetrisa, postanejo del prave fliper igre, se pomerijo v vesoljskem twisterju in še in še. Na voljo je kar 20 različnih zabavnih izzivov, otroci pa na zabavi izberejo tiste, ki so jim najbolj všeč.

WOOP! poleg zabave v WOOP! IZZIVIH ponuja še vrsto drugih zabavnih programov, ki zadovoljijo prav vsak otroški okus:

  • WOOP! TRAMPOLIN PARK: mini WOOP! zabava, skakalne zabave na trampolinih, trampolinski lov na skriti zaklad in skakalno TikTok zabavo v TikTok ambientu.
  • WOOP! ARENA: bowling zabava, praznovanje na laserskih igrah, rojstnodnevni pobeg iz sobe pobega in poljubne kombinirane zabave.
  • WOOP! KARTING: dirkaška zabava in praznovanja, kjer karting kombinirate z drugimi WOOP! aktivnostmi.
  • WOOP! MURSKA SOBOTA: poleg zabave v WOOP! izzivih je na voljo tudi praznovanje na lasertag poligonu, zabava z igrami v virtualni resničnosti in kombinirane zabave VR in lasertag iger.

Vse rojstnodnevne programe in zabave si lahko ogledate na spletni strani.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

1. Ljubljana in okolica:

Igralnice:

Tematsko obarvani rojstni dnevi:

Pustolovsko obarvani

Paintball Ljubljana

Športno obarvani

Zabava z živalmi

2. Škofja loka in Kranj ter okolica

 3. Lesce, Bled, Bohinj, Jesenice

 Lesce

 Bled

Jesenice

4. Celje in okolica

Igralnica

Športno obarvani rojstni dnevi

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Zabava z živalmi

5. Velenje

6. Mozirje

7. Nazarje

8. Maribor in okolica

Igralnice

Športno obarvani rojstni dnevi

Tematsko obarvani rojstni dnevi

 9. Ptuj

10. Murska sobota z okolico

11. Ravne na Koroškem

  • Čukov svet, Ravne na Koroškem (tematska in športno obarvana praznovanja, tudi na prostem)

12. Postojna

13. Ajdovščina

14. Koper in okolica

15. Nova Gorica:

16. Novo mesto

17. Sevnica

18. Hrastnik

Kjerkoli v Sloveniji:

Hej, ponudniki rojstnodnevnih zabav! Bi želeli vidno izpostaviti svojo ponudbo organizacije praznovanja otroškega rojstnega dneva kot ROJSTNODNEVNO ZABAVO MESECA? Pišite na nam info@kamzmulcem.si.

Za izvajalce:

Vse izvajalce rojstnih dni obveščamo,  da bi ta seznam možnosti, kje mulci lahko praznujejo rojstni dan, postal rastoča knjiga, saj verjamemo, da nismo zajele vseh, ki znajo organizirati super zabavo. Vse dodatne predloge bomo redno vključevale v ta članek, zato nam jih prosim posredujte na info@kamzmulcem.si ali pa jih dopišite pod ta članek –  v prostor za komentarje. Vsakega predloga bomo zelo vesele.

Objava v rubriki “Kam z mulcem zabava meseca je plačljiva in se šteje za oglasno sporočilo. Za več informacij in ponudbo pišite na info@kamzmulcem.si

*Podatke smo zbrale iz dostopnih podatkov na spletu in ne odgovarjamo za kakovost storitev posameznih izvajalcev.