Kje naj mulc praznuje rojstni dan – seznam izvajalcev po Sloveniji

43

S kakšno rojstnodnevno zabavo boste letos presenetili vašega mulca? Bi mu priredili kakšno pustolovščino ali bolj razmišljate o aktivnem rojstnem dnevu s športnimi aktivnostmi? Ima vaš otrok rad živali in bi najraje skupaj z njimi pojedel svojo torto? Kaj pa če bi letos praznoval kar pod zemljo?

V spodnjem članku najdete seznam izvajalcev po Sloveniji, med katerimi boste zagotovo našli primernega, da boste svojega mulca in njegove prijatelje osrečili na najbolj pomemben dan v letu.

Igralnice

Otroške igralnice so predvsem primerne za mlajše otroke in za praznovanje v slabem vremenu.  Če se odločate za rojstni dan v igralnici predlagamo, da preberite članek, ki opozori, na kaj vse je treba pomisliti, če rojstni dan organizirate v igralnici.

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Ste vedeli, da veliko muzejev in gledališč po Sloveniji organizira poučne rojstnodnevne zabave? Spodaj najdete veliko predlogov za malo drugačno rojstnodnevno rajanje.

Pustolovsko obarvani rojstni dnevi

Poženite otrokom adrenalin po telesu in jim organizirajte rojstni dan v enem izmed pustolovskih parkov ali pa kar pod zemljo.

Športno obarvani rojstni dnevi

Šport in igra je vedno dobra kombinacija za dober žur. V Sloveniji najdemo veliko ponudnikov, ki bodo organizirali raznolike športne aktivnosti za vašega mulca.

Za rojstne dneve lahko pokličete tudi v bližnje gasilske domove ali lovske hiše za najem prostora, pa tudi veliko turističnih kmetij po Sloveniji ponuja organizacijo otroških zabav. Pozimi lahko mulcu organizirate zabavo na drsališču – nekaj idej lahko dobite v tem članku.

Pri vseh izvajalcih rojstnih dni ni zapisano, kolikšna je priporočljiva starost otrok – navadno je to med 4. in 13. letom – v vsakem primeru prej preverite, preden se odločite za lokacijo. Priporočamo, da preverite tudi kolikšno je lahko najvišje število otrok na praznovanju.

Želimo vam, da se ima vaš mulc kar najbolje na svojem rojstnem dnevu, če pa se vam je pri prebiranju članka utrnil kakšen predlog, ga prosim napišite spodaj v prostor za komentarje ali pa nam pišite na info@kamzmulcem.si. Hvala!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ROJSTNODNEVNA ZABAVA MESECA –z ekipo Paintball Ljubljana

PAINTBALL LJUBLJANA je med otroki in najstniki znana kot najbolj kull lokacija za praznovanje rojstnega dne v Ljubljani. Nudijo vam možnost praznovanja rojstnega dne na prostem- na zunanjem poligonu ali v notranji areni, zato vam vreme ne more prekrižati načrtov.

vir: Paintball Ljubljana

EKIPA PAINTBALL LJUBLJANA ima dolgo tradicijo organizacije rojstnih dni, saj se s tem ukvarjajo že dobrih 10 let.  Z ekipo Paintball Ljubljana je praznovalo že več tisoč otrok. Kljub temu je vsak rojstni dan bil nekaj posebnega. Njihovo glavno vodilo je nepozabna zabava s 100% varnostjo.

vir: Paintball Ljubljana
vir: Paintball Ljubljana

ZA PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE JE PRI PAINTBALL LJUBLJANA najbolj popularna aktivnost Laser tag. Igrajo jo lahko tako otroci, ki igrajo osnovno različico kot tudi najstniki in odrasli, kjer je igra malce bolj zahtevna, z različnimi scenariji iger in dodatno opremo.
Laser tag se lahko igra na zunanjem poligonu ali v notranji areni, prav tako se lahko igra podnevi in ponoči. Igra je primerna za vse igralce od 7. leta starosti.

Praznovanje vključuje tudi prostor za pogostitev, ne glede na to, kateri paket aktivnosti in lokacijo izberete. Na piknik prostoru vam na zunanji lokaciji pripada hladilnik, nož za torto ali pico in pitna voda.

Ekipa Paintball Ljubljana ponuja kar nekaj različnih programov za praznovanje rojstnega dne, tako da lahko vsak zase nekaj najde.

vir: Paintball Ljubljana
  • PAINTBALL ZA OTROKE IN NAJSTNIKE – paket za rojstnodnevno zabavo paintball vsebuje vso potrebno varnostno opremo; zaščitne kombinezone, maske ter rokavice in zaščito za trup (pri najstnikih). Prilagojeno opremo za najstnike- nekoliko lažji markeri na plin in manjše, 50cal kroglice. Prilagojeno opremo za otroke – markerji na vzmet in 50 cal kroglice. Piknik prostor za pogostitev
  • LASER TAG ZA OTROKE IN NAJSTNIKE – najbolj popularna igra za vse generacije. Paket za rojstnodnevno zabavo laser tag vsebuje vso potrebno opremo; naglavni senzor, tagger, digitalno zastavo in baze za oživljanje. Pri najstnikih program popestrijo z dodatno opremo in naprednimi scenariji.
  • NERF ROJSTNI DAN – top praznovanje rojstnega dne za otroke, ki je rezervirana za naše najmlajše, saj se igre nerf lahko udeležijo že 6 let stari otroci. Ker je to otroški rojstni dan najmlajših, je igra naravnana tako, da ni pretirane tekmovalnosti, ampak da se otroci zabavajo.
vir: Paintball Ljubljana

Naj bo tudi vaša zabava za rojstni dan nepozabna. Vse rojstnodnevne zabave si lahko ogledate na njihovi spletni strani Paintball Ljubljana.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

1. Ljubljana in okolica:

Igralnice:

Tematsko obarvani rojstni dnevi:

Pustolovsko obarvani

Paintball Ljubljana

Športno obarvani

Zabava z živalmi

2. Škofja loka in Kranj ter okolica

 3. Lesce, Bled, Bohinj, Jesenice

 Lesce

 Bled

Jesenice

4. Celje in okolica

Igralnica

Športno obarvani rojstni dnevi

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Zabava z živalmi

5. Velenje

6. Mozirje

7. Nazarje

8. Maribor in okolica

Igralnice

Športno obarvani rojstni dnevi

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Druženje z živalmi

 9. Ptuj

10. Murska sobota z okolico

11. Ravne na Koroškem

  • Čukov svet, Ravne na Koroškem (tematska in športno obarvana praznovanja, tudi na prostem)

12. Postojna

13. Ajdovščina

14. Koper in okolica

15. Nova Gorica:

16. Novo mesto

17. Sevnica

18. Hrastnik

Kjerkoli v Sloveniji:

Hej, ponudniki rojstnodnevnih zabav! Bi želeli vidno izpostaviti svojo ponudbo organizacije praznovanja otroškega rojstnega dneva kot ROJSTNODNEVNO ZABAVO MESECA? Pišite na nam info@kamzmulcem.si.

Za izvajalce:

Vse izvajalce rojstnih dni obveščamo,  da bi ta seznam možnosti, kje mulci lahko praznujejo rojstni dan, postal rastoča knjiga, saj verjamemo, da nismo zajele vseh, ki znajo organizirati super zabavo. Vse dodatne predloge bomo redno vključevale v ta članek, zato nam jih prosim posredujte na info@kamzmulcem.si ali pa jih dopišite pod ta članek –  v prostor za komentarje. Vsakega predloga bomo zelo vesele.

Objava v rubriki “Kam z mulcem zabava meseca je plačljiva in se šteje za oglasno sporočilo. Za več informacij in ponudbo pišite na info@kamzmulcem.si

*Podatke smo zbrale iz dostopnih podatkov na spletu in ne odgovarjamo za kakovost storitev posameznih izvajalcev.