Kje naj mulc praznuje rojstni dan – seznam izvajalcev po Sloveniji

44

S kakšno rojstnodnevno zabavo boste letos presenetili vašega mulca? Bi mu priredili kakšno pustolovščino ali bolj razmišljate o aktivnem rojstnem dnevu s športnimi aktivnostmi? Ima vaš otrok rad živali in bi najraje skupaj z njimi pojedel svojo torto? Kaj pa če bi letos praznoval kar pod zemljo?

V spodnjem članku najdete seznam izvajalcev po Sloveniji, med katerimi boste zagotovo našli primernega, da boste svojega mulca in njegove prijatelje osrečili na najbolj pomemben dan v letu.

Igralnice

Otroške igralnice so predvsem primerne za mlajše otroke in za praznovanje v slabem vremenu.  Če se odločate za rojstni dan v igralnici predlagamo, da preberite članek, ki opozori, na kaj vse je treba pomisliti, če rojstni dan organizirate v igralnici.

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Ste vedeli, da veliko muzejev in gledališč po Sloveniji organizira poučne rojstnodnevne zabave? Spodaj najdete veliko predlogov za malo drugačno rojstnodnevno rajanje.

Pustolovsko obarvani rojstni dnevi

Poženite otrokom adrenalin po telesu in jim organizirajte rojstni dan v enem izmed pustolovskih parkov ali pa kar pod zemljo.

Športno obarvani rojstni dnevi

Šport in igra je vedno dobra kombinacija za dober žur. V Sloveniji najdemo veliko ponudnikov, ki bodo organizirali raznolike športne aktivnosti za vašega mulca.

Za rojstne dneve lahko pokličete tudi v bližnje gasilske domove ali lovske hiše za najem prostora, pa tudi veliko turističnih kmetij po Sloveniji ponuja organizacijo otroških zabav. Pozimi lahko mulcu organizirate zabavo na drsališču – nekaj idej lahko dobite v tem članku.

Pri vseh izvajalcih rojstnih dni ni zapisano, kolikšna je priporočljiva starost otrok – navadno je to med 4. in 13. letom – v vsakem primeru prej preverite, preden se odločite za lokacijo. Priporočamo, da preverite tudi kolikšno je lahko najvišje število otrok na praznovanju.

Želimo vam, da se ima vaš mulc kar najbolje na svojem rojstnem dnevu, če pa se vam je pri prebiranju članka utrnil kakšen predlog, ga prosim napišite spodaj v prostor za komentarje ali pa nam pišite na info@kamzmulcem.si. Hvala!

ROJSTNODNEVNA ZABAVA MESECA: WOOP! ROJSTNODNEVNA ZABAVA ŽE OD 175 €

Za otroka je dan, ko praznuje rojstni dan, nekaj posebnega in vsi starši si želimo organizirati praznovanje, ki bo polno zabave, smeha in nepozabnih trenutkov. Eden vidnejših ponudnikov in strokovnjakov za zabavo je WOOP!. Po pričevanju otrok so njihova praznovanja daleč najbolj zabavna, edinstvena in polna doživetij. Ne glede na to, ali ste v Ljubljani ali Mariboru, WOOP! ponuja širok izbor rojstnodnevnih programov, ki bodo zadovoljili vsak okus. Lahko pa si svojo zabavo sestaviš tudi sam!

In kar je še najboljše, že od 175 € dalje lahko prejmete celoten rojstnodnevni paket in nepozabno izkušnjo, ki vključuje:

 • Najbolj zabaven prostor, kjer se bodo otroci počutili sproščeno.
 • Izkušenega animatorja, ki bo poskrbel za super zabavo in varnost.
 • Zabavne atrakcije prilagojene željam slavljenca.
 • Osvežilno pijačo in slane prigrizke, da bo zabava še bolj slastna.
 • Spominske fotografije, ki bodo ujele najsrečnejše trenutke.
 • Personalizirana vabila, ki povabljencem obljubljajo nepozabno dogodivščino.
 • Posebno WOOP! darilo za slavljenca in
 • po koncu zabave vas ne rabi skrbeti za pospravljanje, saj bodo v WOOP!-u poskrbeli za vse!

PESTRA IZBIRA ROJSTNODNEVNIH PROGRAMOV V LJUBLJANI

V Ljubljani imajo na voljo kar 14 različnih rojstnodnevnih programov. Praznujejo pa lahko otroci že od 4. leta dalje. Med najbolj popularnimi programi so:

 • MEGA FUN ZABAVA, kjer se praznovanje odvija na vseh 21 atrakcijah znotraj Fun Parka.
 • COSMIC BOWLING ZABAVA. Gre za nadgradnjo klasične bowling zabave z interaktivno projekcijo in hyper bowling igrami, ki za zares odbito zabavo poskrbi še z doživetjem virtualne resničnosti!
 • MAKSI KARTING ŽUR je kombinacija dirkaške zabave na karting stezi, Glow Golf neonskega potovanja okrog sveta ter zabavnih iger v virtualni resničnosti.
 • ULTRA WOOP! IZZIVI pa bodo otroke popeljali na ekipno preizkušnjo v spretnosti, logiki in vzdržljivosti, v kar 20-ih zabavnih nalogah, kjer se za zaključek zabave preizkusimo še v zabavnih igrah v virtualni resničnosti.

ROJSTNODNEVNE PUSTOLOVŠČINE TUDI V MARIBORU

Ne samo ljubljanski otroci, temveč tudi štajerski lahko praznujejo na najbolj zabavnih WOOP! atrakcijah in izbirajo med 7 različnimi rojstnodnevnimi programi .

Daleč najbolj priljubljeno praznovanje pa je MEGA KOMBO ZABAVA.
Gre za najboljšo zabavo, ki je kombinacija mini golf partije v norem neon ambientu na 15 igralnih luknjah, nepozabnega skakalnega žura v trampolin parku in odbitega doživetja v virtualni resničnosti. Vse to je super recept za najboljši žur!

Otroško veselje in zabavo na praznovanjih v WOOP! Mariboru si lahko pogledate v videu.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

1. Ljubljana in okolica:

Igralnice:

Tematsko obarvani rojstni dnevi:

Pustolovsko obarvani

Paintball Ljubljana

Športno obarvani

Zabava z živalmi

2. Škofja loka in Kranj ter okolica

 3. Lesce, Bled, Bohinj, Jesenice

 Lesce

 Bled

Jesenice

4. Celje in okolica

Igralnica

Športno obarvani rojstni dnevi

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Zabava z živalmi

5. Velenje

6. Mozirje

7. Nazarje

8. Maribor in okolica

Igralnice

Športno obarvani rojstni dnevi

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Druženje z živalmi

 9. Ptuj

10. Murska sobota z okolico

11. Ravne na Koroškem

 • Čukov svet, Ravne na Koroškem (tematska in športno obarvana praznovanja, tudi na prostem)

12. Postojna

13. Ajdovščina

14. Koper in okolica

15. Nova Gorica:

16. Novo mesto

17. Sevnica

 • Mini kraljestvo (Nerf RD, zabava z napihljivimi igrali, paintball, umetniška zabava, indijanski rojstni dan)

18. Hrastnik

19. Podčetrtek

 • Dežela pravljic in domišljije, KOČA PRI ČAROVNICI (tematsko obarvani)

Kjerkoli v Sloveniji:

Hej, ponudniki rojstnodnevnih zabav! Bi želeli vidno izpostaviti svojo ponudbo organizacije praznovanja otroškega rojstnega dneva kot ROJSTNODNEVNO ZABAVO MESECA? Pišite na nam info@kamzmulcem.si.

Za izvajalce:

Vse izvajalce rojstnih dni obveščamo,  da bi ta seznam možnosti, kje mulci lahko praznujejo rojstni dan, postal rastoča knjiga, saj verjamemo, da nismo zajele vseh, ki znajo organizirati super zabavo. Vse dodatne predloge bomo redno vključevale v ta članek, zato nam jih prosim posredujte na info@kamzmulcem.si ali pa jih dopišite pod ta članek –  v prostor za komentarje. Vsakega predloga bomo zelo vesele.

Objava v rubriki “Kam z mulcem zabava meseca je plačljiva in se šteje za oglasno sporočilo. Za več informacij in ponudbo pišite na info@kamzmulcem.si

*Podatke smo zbrale iz dostopnih podatkov na spletu in ne odgovarjamo za kakovost storitev posameznih izvajalcev.