Kje naj mulc praznuje rojstni dan – seznam izvajalcev po Sloveniji

41

S kakšno rojstnodnevno zabavo boste letos presenetili vašega mulca? Bi mu priredili kakšno pustolovščino ali bolj razmišljate o aktivnem rojstnem dnevu s športnimi aktivnostmi? Ima vaš otrok rad živali in bi najraje skupaj z njimi pojedel svojo torto? Kaj pa če bi letos praznoval kar pod zemljo?

V spodnjem članku najdete seznam izvajalcev po Sloveniji, med katerimi boste zagotovo našli primernega, da boste svojega mulca in njegove prijatelje osrečili na najbolj pomemben dan v letu.

Igralnice

Otroške igralnice so predvsem primerne za mlajše otroke in za praznovanje v slabem vremenu.  Če se odločate za rojstni dan v igralnici predlagamo, da preberite članek, ki opozori, na kaj vse je treba pomisliti, če rojstni dan organizirate v igralnici.

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Ste vedeli, da veliko muzejev in gledališč po Sloveniji organizira poučne rojstnodnevne zabave? Spodaj najdete veliko predlogov za malo drugačno rojstnodnevno rajanje.

Pustolovsko obarvani rojstni dnevi

Poženite otrokom adrenalin po telesu in jim organizirajte rojstni dan v enem izmed pustolovskih parkov ali pa kar pod zemljo.

Športno obarvani rojstni dnevi

Šport in igra je vedno dobra kombinacija za dober žur. V Sloveniji najdemo veliko ponudnikov, ki bodo organizirali raznolike športne aktivnosti za vašega mulca.

Za rojstne dneve lahko pokličete tudi v bližnje gasilske domove ali lovske hiše za najem prostora, pa tudi veliko turističnih kmetij po Sloveniji ponuja organizacijo otroških zabav. Pozimi lahko mulcu organizirate zabavo na drsališču – nekaj idej lahko dobite v tem članku.

Pri vseh izvajalcih rojstnih dni ni zapisano, kolikšna je priporočljiva starost otrok – navadno je to med 4. in 13. letom – v vsakem primeru prej preverite, preden se odločite za lokacijo. Priporočamo, da preverite tudi kolikšno je lahko najvišje število otrok na praznovanju.

Želimo vam, da se ima vaš mulc kar najbolje na svojem rojstnem dnevu, če pa se vam je pri prebiranju članka utrnil kakšen predlog, ga prosim napišite spodaj v prostor za komentarje ali pa nam pišite na [email protected]. Hvala!


KAM Z MULCEM ROJSTNI DAN MESECA: ROJSTNI DNEVI V OREHOVEM GAJU

Želite zanimivo in varno praznovanje rojstnega dne vašega mulca med 5 in 15 letom starosti?

Bratovščina ljubljanskega zmaja (del Skupine Orehov gaj) tudi v teh izjemnih časih pripravlja nepozabna doživetja za otroške rojstne dneve.

Zaradi zdravstvene situacije bomo vse naše programe do konca oktobra izvajali na prostem (oziroma pod nadstreški), kar pomeni, da se bo včasih treba malo bolje obleči. V primeru ohladitev lahko na prizorišče dodamo tudi plinske grelce.

Na voljo imamo številne zanimive programske rešitve, vedno znova pa dodamo tudi nove. Zadnji član družine naših programov je pred kratkim postal escape room” program Zaklad pirata Škrbozobca.

 Naša prednost so tudi izjemni prireditveni prostori v idiličnem Orehovem gaju.

  • Prepovedani gozd –  doživljajsko igrišče za otroke v velikosti 500m2, v katerem izvajamo predvsem Nerf bitke.
  • Simpatičen in barvit prireditveni prostor Vrba, v katerem se otroci takoj počutijo kot doma.
  • NOVO! Možnost najema dodatnega prostora za starše.

Več informacij o naši ponudbi za rojstne dneve najdete TUKAJ.


1. Ljubljana in okolica:

Igralnice:

Tematsko obarvani rojstni dnevi:

Pustolovsko obarvani

Športno obarvani

Zabava z živalmi

2. Škofja loka in Kranj ter okolica

 3. Lesce, Bled, Bohinj, Jesenice

 Lesce

 Bled

Bohinj

Jesenice

4. Celje in okolica

Igralnica

Športno obarvani rojstni dnevi

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Zabava z živalmi

5. Velenje

6. Nazarje

7. Maribor in okolica

Igralnice

Športno obarvani rojstni dnevi

Tematsko obarvani rojstni dnevi

 8. Ptuj

9. Murska sobota z okolico

10. Ravne na Koroškem

  • Čukov svet, Ravne na Koroškem (tematska in športno obarvaan praznovanja, tudi na prostem)

11. Postojna

12. Ajdovščina

13. Koper in okolica

14. Nova Gorica:

15. Novo mesto

16. Sevnica

17. Hrastnik

Kjerkoli v Sloveniji:

Hej, ponudniki rojstnodnevnih zabav! Bi želeli vidno izpostaviti svojo ponudbo organizacije praznovanja otroškega rojstnega dneva kot ROJSTNODNEVNO ZABAVO MESECA? Pišite na nam [email protected].

Za izvajalce:

Vse izvajalce rojstnih dni obveščamo,  da bi ta seznam možnosti, kje mulci lahko praznujejo rojstni dan, postal rastoča knjiga, saj verjamemo, da nismo zajele vseh, ki znajo organizirati super zabavo. Vse dodatne predloge bomo redno vključevale v ta članek, zato nam jih prosim posredujte na [email protected] ali pa jih dopišite pod ta članek –  v prostor za komentarje. Vsakega predloga bomo zelo vesele.

Objava v rubriki “Kam z mulcem zabava meseca je plačljiva in se šteje za oglasno sporočilo. Za več informacij in ponudbo pišite na [email protected]

*Podatke smo zbrale iz dostopnih podatkov na spletu in ne odgovarjamo za kakovost storitev posameznih izvajalcev.