Kje lahko otroci ta vikend smučajo brezplačno?

0

Bogata pošiljka snega in nizke temperature so omogočile, da večino slovenskih smučišč že obratuje. Preverili smo na katerem slovenskem smučišču mulci ta vikend smučajo zastonj in osvežili seznam tistih, ki so že odprta.

V soboto, 9.12. 2017 mulci smučajo brezplačno na Soriški planini. Smučanje na otroški vlečnici Lucija bo namreč na ta dan BREZPLAČNO za vse nadobudne nove smučarje. Urejena pa bo tudi tekaška proga.

Na ta dan posebno Miklavževo presenečenje pripravlja šola smučanja in deskanja Finžgar, saj vam ob otvoritvi smučišča nudi izposojo smučarske opreme in podarja:

  • od 11.00 do 12.00 BREZPLAČNI prikaz osnov smučanja na otroški vlečnici Lucija za začetnike.( Učenje poteka v skupini ob spremstvu staršev in učitelja smučanja.)
  • od 12.00 do 13.00 BREZPLAČNA ura učenja smučarske tehnike carving. (Učenje poteka v skupini.)
Smučarski trak na Soriški planini (februar 2016)
Smučarski trak na Soriški planini (februar 2016)

 

Smučišča, ki ta vikend že obratujejo po promocijskih cenah: 

Na Mariborskem Pohorju in Arehu se v soboto, 9. decembra, nadaljuje smučarska sezona. Od sobote naprej bo na mariborskem delu obratovala sedežnica Sleme, na Arehu pa vlečnice Žigart, Areh, Ruška in Cojzarica.

Smuka bo možna po znižanih cenah: dnevne vozovnice bodo stale 21 evrov, razen za otroke (od 6 do 14,99 let) in invalide bo cena 10 evrov. Več preberite na www.visitpohorje.si/novice/.

Smučišča, ki ta vikend že obratujejo, vendar NISO BREZPLAČNA:

  • Kranjska Gora
  • Krvavec
  • Rogla
  • Cerkno
  • Vogel
  • Golte
  • Celjska koča: samo otroški poligon
  • Kope: VIKEND TEČAJ smučanja / deskanja do 22. decembra za otroke samo 40€!

Za več idej za prve zavoje z mulci kliknite tukaj

Otroška zabava na Krvavcu
Otroška zabava na Krvavcu

Za varno in zabavno smučanje z mulci preberite tudi:

Z mulci na smuči – nasveti za varen začetek

Zgoraj navedene informacije so zbrane iz uradnih spletnih strani smučišč.  Če imate kakršnokoli dodatno informacijo o otrprtjih smučišč in posebnih akcijah za otroke, nam pišite na info@kamzmulcem.si in z veseljem bomo smučišče uvrstili na aktualen seznam. Za napake objav s strani smučišč ne odgovarjamo, predlagamo, da pred dogodkom preverite tudi spletne strani izvajalcev.

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime