Kje je dolg jezik zaželen? Zabavne jezikovne počitnice malo drugače

0

Znanje jezikov je dragocena veščina, prek katere otrok spozna druge kulture in načine življenja ter razvije prijazen in strpen pogled na svet in do drugačnosti. Daje mu samozavest, kasneje pa odpira tudi vrata v svet, saj izboljša študijske in karierne možnosti.

Lingulini cool učitelji spodbujajo jezičnost

V Linguli je dolg jezik zaželen! Na Lingulinih jezikovnih počitnicah ob zabavnih učiteljih otroci pozabijo na zavore pri sporazumevanju v tujem jeziku, »vklopijo« domišljijo in se spontano vživijo v nove situacije. Izbirate lahko med jezikovno-športnimi, jezikovno-programerskimi počitnicami ali pustolovskim taborom nad Cerknim. Če ne želite, da je otrok odsoten ves dan, so na voljo igrive dopoldanske jezikovne počitnice.

Zadovoljni otroci se učijo lažje in hitreje

Staršem je najpomembneje, da so otroci med počitnicami aktivni in se jim veliko dogaja. Med telesno aktivnostjo se tvori tudi hormon sreče, ki ustvarja stanje zadovoljstva, v katerem se tudi lažje učimo.

NOVO 2019: Trendovske jezikovno-programerske počitnice, ker poligloti prihodnosti obvladajo tako tuje jezike kot programerske

Športne ali programerske

Od razgibanega jutranjega varstva pa vse do kosila je na prvem mestu sproščeno jezikanje v tujih jezikih. Na športnih počitnicah otroci štiri popoldneve preživijo v Atlantisu, kjer uživajo v vodnih in olimpijskih pustolovščinah, eno popoldne pa jih čaka veslanje s kajaki in kanuji po Ljubljanici. Tisti, ki jih navdušujejo sodobna digitalna orodja in se bodo odločili za jezikovno-programerske počitnice, pa bodo popoldneve preživeli ob snovanju računalniških aplikacij in ustvarjanju lastne videoigrice.

Zakaj izkustveno učenje?

Izkustveno učenje je najstarejša in najuspešnejša oblika učenja, ki zajame celotno osebnost. Če otrok poskusi, kako sour je jabolko, how high lahko skoči in katere flowers so blue, je učenje učinkovitejše in zabavnejše. Prijetne izkušnje in pozitivna čustva vodijo v hitrejše pomnjenje.

Če otrok poskusi, kako sour je jabolko ali how sweet je smuti, je učenje učinkovitejše, in zabavnejše, pa še hitreje si zapomni, Lingula jezikovna šola

Zabavno kuharsko ustvarjanje po angleško ali nemško

Izkustveno učenje tujega jezika poteka tudi med odmori in brezplačnim jutranjim varstvom. Priprava slastnih smutijev in ustvarjalne sadne solate popestrijo dopoldanske malice, med skrivanjem v senčnem parku pa bijemo jezikovne bitkeLinguline jezikovne počitnice so začinjene s ščepcem japonščine ali kitajščine, da otroci mimogrede spoznajo še en jezik.

Naj bo začetnik ali pa bi rad svoje znanje jezikov izpilil – vašega otroka čaka obilo iger, zabave in smeha! Nepozabno poletje je takoj za ovinkom, v ljubljanskem BTC Ljubljana. In ne pozabite, samo še do 15. junija lahko izkoristite kar 15-odstotni popust.