Kje boste vi preživeli prvomajske počitnice?

0

To pomlad pobegnite na morski oddih, tisti pravi, na katerem uživate vsi – starši in otroci. Obsijani s soncem, se boste prebujali ob pogledu na morje ter se počutili razvajane, postrežene in spočite v vsakem trenutku.

V hotelih LifeClass Portorož lahko doživite vse to in še več. Potopite se v toplo termalno vodo bazenov Term Portorož, čofotajte z otroci v bazenih z morsko vodo SeaSpa, prepustite se masažam, ki ste jih dolgo odlašali, osvežilnim negam obraza in poživljajočim tretmajem telesa.

Lifeclass družinske nastanitve

Izberite enega od wellness programov Term Portorož, prilagojenim vašim individualnim potrebam. Ne glede na to, ali želite izboljšati svojo telesno pripravljenost, preoblikovati telo ali se preprosto znebiti stresa in se sprostiti, vas bodo naši strokovnjaki vodili na pot vitalnosti in pomlajevanja.

Družinske prvomajske počitnice v Lifeclass nastanitvah

V času prvomajskih počitnic bo v hotelih LifeClass Portorož poskrbljeno za mlade dopustnike. Bogat animacijski program bo otrokom nudil kvalitetno preživljanje prostega časa in hkrati staršem zagotavljal varstvo za kakšno prosto urico. Svoj čas bodo najmlajši lahko preživljali z ustvarjanjem, aktivnostmi na prostem in kresovanjem na plaži Meduza, ki ga bo pospremil akustični koncert. Zabavali se bodo z:

  • kresovanjem na plaži,
  • Mini diskom,
  • igrami na svežem zraku,
  • ustvarjalnimi delavnicami,
  • kulinaričnimi delavnicami.
Doživetja in aktivnosti za otroke v Lifeclass počitniški ponudbi

Dajte si duška ob lokalni kuhinji, ki temelji na mediteranski dieti. Izkušeni chefi, bodo za vas pripravili bogate zajtrke in sveže, tradicionalne krožnike. Tisti, ki se bolj nagibajo h kulinariki s sodobnim pridihom pa bodo uživali v meniju Istrian bistro & Tapas bara, kjer pa so imeli v mislih tudi želje najmlajših.  V prijetnem ambientu restavracije, na portoroški promenadi, v neposredni bližini hotelov se bodo lahko predajali tudi Šefovemu meniju.

In ne smemo pozabiti na dih jemajočo pokrajino, ki hotele LifeClass Portorož obdaja. Z osupljivim pogledom na Piranski zaliv, sprehodom čez Forma Vivo ali obiskom piranskega obzidja se boste počutili prestavljene v drug svet.

Ne zamudite te enkratne priložnosti, da odmislite skrbi in se z družino sprostite na eni izmed najlepših lokacij slovenske obale. Rezervirajte pomladni oddih ob morju v hotelih LifeClass Hotels & Spa Portorož in doživite miren, sproščujoč in zdrav dopust.

Nekaj napotkov za brezskrbno preživljanje dopusta:

  • Dva tedna pred dopustom preverite veljavnost osebnih dokumentov, bančnih kartic in stanje avtomobila, če vas bo na pot odpeljal vaš jekleni konjiček.
  • Ne povzročajte si stresa s pakiranjem. Seboj vzemite najnujnejše; sezonska oblačila, kopalke, zdravila, polnilce za telefone, otroško opremo in stvari za osebno higieno. Vse ostalo, v večini primerov, lahko vedno kupite tudi na destinaciji.
  • Na dopustu naredite vse kar je v vaši moči, da si resnično odpočijete. Podaljšajte jutranje spanje, preizkusite vodeno jogo ali vadbo na prostem, privoščite si masažo ali razstrupljevalni tretma za telo.
  • Seveda pa, ne pozabite otrokove najljubše igrače in dobre volje.

Rezervacije in informacije o bivanju na: 05 692 90 01 in na booking@lifeclass.net