Kje bomo KZM družine preživele poletne počitnice?

0

Poletje že trka na vrata in večina nas je z mislimi že pri načrtovanju dopustov. Vse Kam z mulcem družine že komaj čakamo naše izlete, vikend pobege in malo daljše oddihe. Kam se bomo podali? Kot vedno, smo polni načrtov, ki so na koncu bolj ali manj uresničeni, odvisno od zmogljivosti, obveznosti in še česa.

Vzamite naše načrte kot ideje, kam na lepše se lahko podate. Ker, saj veste, na koncu je pomembno le to, da ste skupaj z bližnjimi in se podate kam na lepše, četudi na bližnji hrib, k jezeru ali reki.

Na morje, jezero ali k reki – z lepimi in kvalitetnimi kopalkami in kopalnimi pripomočki Speedo

Speedo že od nekdaj pojmujemo kot znamko, ki zagotavlja kvalitetne in lepe športne kopalke. Smo pa bili prijetno presenečeni, da imajo tudi krasne modele za otroke, s priljubljenimi motivi, hkrati pa tudi druga oblačila in pripomočke, ki nam pridejo prav – UV majčka, UV kapa, deske za učenje plavanja in plavalni jopič (za razne vodne športe, jadranja ipd).

Mi smo se letos opremili in upamo, da nam pripomočki pomagajo, da bo splaval tudi naš skoraj 5-letnik.:) Prva dva vikenda na morju so se stvari odlično izkazale.

Speedo kopalke, majčke in plavalni pripomočki, Cruising Fred
Speedo rešilni jopič, kapa in deska za učenje plavanja, Cruising Fred

Kakšni so načrti Ive in družine za poletne počitnice 2023?

 • Vikend izlet: vsako leto je vsaj en vikend rezerviran za Kolpo- letos se že tretjič vračamo v Kolpa Resort Glamping. Upamo še na kakšen vikend v Avstriji ter Pomurju z Evo in družino. Potem pa že zmanjka vikendov:).
 • Trenutek v dvoje: počaka na jesen.
 • Glavno potovanje: Ker smo 2022 zaključili z daljšim potovanjem na Barbados, marca smo se 3 genercije punc odpravile na Mallorco, konec aprila v Nemčijo ter Legoland, bo julij v znamenju morskega odklopa – v planu je 1 mesečni roadtrip do Grčije, s postankom na Neretvi ter v Albaniji, potem pa na Kikladske otoke- že tretjič nas je poklical Paros.

Predlog nastanitve na Parosu: Nefeli

Kakšni so načrti Eve in družine za poletne počitnice 2023?

 • Vikend izlet: Ker bo glavni dopust na severu, bo potrebno ujeti tudi nekaj morja. Kar nekaj podaljšanih vikendov bomo preživeli v Hrvaški Istri, kjer nam je zelo domače in se dobro počutimo. Del vikendov bomo namenili tudi obisku slovenskih gora – kličejo nas Vogar, Planina pri Jezeru, Kofce in še kaj. Vikend tik pred šolo pa verjetno v Pomurju.
 • Trenutek v dvoje: Že nekaj časa je v planu Toskana, a zna biti poleti prevroča. Želja je tudi Hallstatt v Avstriji ali kateri izmed glampingov v Sloveniji.
 • Glavno potovanje:  Ker smo imeli lani tako krasno izkušnjo potovanja z avtodomom na sever – po Nemčiji in Švedski, smo se odločili, da top izkušnjo ponovimo. Imamo še kar nekaj Nemčije za raziskati, zato bomo tudi letos temu namenili precej pozornosti, nadaljujemo pa na Dansko, kjer je v planu Legoland.

Predlog nastanitve v Pomurju: Bill House Apartment and Camping

Kakšni so načrti Tine in družine za poletne počitnice 2023?

 • Vikend izlet: bodo znova v znamenju MTB kolesarjenja. Vračamo se na nam ljubo Koroško in če bo sreča kar dvakrat obiščemo Ravne na Koroškem. Mulc se bo udeležil Kolesarskega kampa Vida Peršaka, družinsko pa se vračamo na Poseko in če bo čas spet na Kope. V planu je tudi podaljšan vikend v enem od znanih Avstrijskih bike parkov. Vmes pa vse kar ostane med Kočevjem, Istro in Krkom. Hiša Olea in vila Solea sigurno ne bo manjkala na seznamu.
 • Trenutek v dvoje: bo počakal na september.
 • Glavno potovanje:  zaradi prvomajskega potovanja v Vietnam nam za poletje ostane premalo dni za kaj “resnega”, zato se bomo znova odpravili na Pelješac. V sproščenih ritmih Vignja bo mulc znova lovil prve windsurf zavoje v Water Donkey, z možem pa letos še bolj resno zagrabiva Wingsurfing.

Predlog nastanitve na Pelješcu: Apartma Goran Orebić

Kakšni so načrti Urše in družine za poletne počitnice 2023?

 • Vikend izlet: V juniju planiramo kar dvakratni skok v Istro – vikend oddih v mobilni hiški v kampu Maistra Valkanela, Vrsar in 5-dnevni oddih v kamp Bivillage v Fažani (Pula) z razširjeno družino.
 • Trenutek v dvoje: Še vedno upava, da kakšen vikend ostane in končno izkoristiva vikend športni oddih v Vipavsko dolinoKotič na hribu.
 • Glavno potovanje: Tudi to leto bo glavni del poletnih počitnic preživeli na Hrvaškem. Natančneje 14 dni na otoku Cres, v kampi Bijar, ki se nam je usedel v srce prejšnje leto. Še en teden pa na otoku Pag, v kampu Straško. Malo bolj avanturistično potovanje planiramo jeseni. Če nam bo čas in cene letalskih kart nakonjene, se odpravljamo v Kambodžo ali Malezijo. Bomo videli 🙂

Predlog nastanitve v Vrsarju, Istra: Maistra Camping Valkanela Mobile homes

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime