Kdo potrebuje popolne družinske počitnice?

0

Vaše popolne družinske počitnice vas čakajo v Thermani Laško. Sproščujoča termalna voda, vodna doživetja za vso družino in blagodejna wellness razvajanja. Že poznate ponudbo družinam prijaznega hotela Thermana Park Laško?

Ste že obiskali Laško? Majhno in očarljivo mestece, znano po pivovarski in termalni dediščini? V Laškem je doma dobro počutje, na kar odločilno vplivajo pregovorna gostoljubnost domačinov in blagodejni vrelci termalne vode, ob katerih je zrasla Thermana Laško, hotelsko-turistični kompleks, navzven najbolj razpoznaven po svoji edinstveni  in veličastni odpirajoči se stekleni kupoli, ki pod sabo skriva številne možnosti za vodno zabavo in sprostitev. Spoznajte družinam prijazne terme – Thermano Laško.

Kaj se skriva pod čudovito stekleno kupolo?

Pod stekleno kupolo, ki se poleti tudi odpre, se skriva veliko bazenov. In ravno skok v bazene pod stekleno kupolo je prvo na » to do« seznamu, ko jih obiščete. Preko 2200 kvadratnih metrov vodnih površin in številna vodna doživetja, kot so whirpooli, tobogani za otroke, hitra reka, čofotališče za najmlajše in valovni bazen, omogočajo odlično vodno zabavo za vso družino  in izjemne družinske počitnice.

Razpoznavna steklena kupola Thermane Laško, ki pod sabo skriva številna vodna doživetja.
V večernem času lahko uživate v barviti podobi bazenov Thermane Laško.
Neomejena vodna doživetja, v katerih lahko uživa celotna družina.

Kaj še početi poleg kopanja?

Poleg kopanja in neomejenega uživanja v številnih bazenih v družinam prijaznih termah poskrbijo tudi za pestro otroško animacijo. Športni poligoni in ustvarjalne delavnice polepšajo večere v družinskem hotelu Thermana Park. Otroke rad obišče Vodomček – priljubljena otroška maskota. Za večje je na voljo VR soba – soba virtualnih doživetij, kjer lahko mladostniki na interaktiven način spoznavajo zgodovino in grofe Celjske – ti so nekdaj živeli tudi v Laškem. Družinam prijazne terme Thermana Laško so terme, ki bodo tako starše kot otroke povsem navdušile. Doživetja se vam ponujajo tudi v sami destinaciji Laško. Nekaj posebnega je na primer soba pobega, v kateri ob iskanju t. i. pivovarjevega zlata ne krepite le medsebojnih vezi, temveč preizkušate tudi vsa čutila, ki jih imate. Odlična družinska zabava za še boljše družinske počitnice.

Za otroško animacijo je poskrbljeno tako na bazenih kot tudi v večernem hotelskem Mini clubu.
Maskota Vodomček je na voljo tudi v plišasti obliki.
Vodomček in Vodomčica – priljubljeni otroški maskoti, ki domujeta na obrežju reke Savinje.

Za zabavo otrok je poskrbljeno, kaj pa za starše?

Vsi starši se zavedamo preprostega družinskega pravila, ki pravi: Če je srečen otrok, so srečni tudi starši. Pa vendarle si na družinskem oddihu želimo nekaj minut tudi zase, za lastno sprostitev. Takrat vas v družinam prijaznih termah v Thermani Laško povabijo v njihov wellness center,ki ponuja bogat nabor masaž, tajskih masaž, neg telesa in obraza, hišnih wellness ritualov, ki so jih oblikovali Thermanini wellness terapevti. Sprostitev najdete tudi v tematskih savnah, ki pripovedujejo zgodbe Laškega.

Z otrokom na masažo – v Thermani Laško to lahko naredite!

Potrebujete sproščujočo masažo, a obenem želite na popolnih družinskih počitnicah ves razpoložljivi čas preživeti s svojo družino? Nič lažjega. V Thermani se lahko na hkratno masažo podata oba – starš in otrok. Otroci so navdušeni nad posebno otroško čokoladno masažo, obenem pa v isti masažni sobi na svoj račun z masažo zase pride tudi starš. Otroški wellness program pa v teh termah, prijaznim družinam, ponuja še številne druge otroške wellness storitve.

Otroški wellness program ponuja otrokom prilagojene nego obraza, manikuro, pedikuro… Najbolj priljubljen tretma pa je dišeča in sproščujoča otroška čokoladna masaža!

Imajo v družinskem hotelu Thermane tudi kaj dobrega za pod zob? Tudi za vse s prehranskimi omejitvami?

Seveda imajo, saj vendar na družinskih počitnicah ne sme manjkati dobre hrane. Bogat samopostrežni bife ponuja bogat nabor jedi in prigrizkov. Hrana je povečini lokalnega porekla, kar dokazuje certifikat kakovosti Okusiti Laško. Za kulinarične navdušence je na voljo A la carte restavracija, vsekakor pa velja izpostaviti, da v družinam prijaznem hotelu poskrbijo tudi za vse, ki se soočajo s kakšnimi prehranskimi omejitvami, kot so celiakija, laktozna intoleranca in podobno. Družinam prijazen hotel Thermane Laško je odlična počitniška izbira tudi za vse goste, bodisi majhne bodisi velike, ki se soočajo s kakršnimi koli prehranskimi omejitvami. Slednje le navedite ob rezervaciji namestitve.

Thermana Laško se lahko pohvali z raznoliko ponudbo jedi, ki jo po potrebi prilagodijo tudi alergikom in ostalim s prehranskimi omejitvami.

Laška medenka – jo je vredno poizkusiti?

Definitivno jo je vredno poizkusiti! Laška medenka je destinacijska sladica in hišna specialiteta v Thermani Laško, narejena iz lokalnih sestavin vrhunskega porekla in kulinarične posebnosti tega predela Slovenije – pregrete smetane. Je nosilka certifikata Okusiti Laško in na vaših družinskih počitnicah nikakor ne sme manjkati.

Laška medenka – značilna sladica Laškega.

Zakaj v družinam prijazno Thermano Laško?

Razlogov, zakaj bi za vaše naslednje družinske počitnice obiskali Thermano Laško, je ogromno. To so terme za družine, s tobogani za otroke in številnimi bazeni za vodno zabavo vseh družinskih članov. Thermana Park je hotel z notranjimi bazeni, pestro animacijo za otroke in sprostitvijo za starše. So odlična destinacija za naslednje družinske počitnice, zato le preverite njihovo ponudbo na www.thermana.si.

Zabava za otroke, sprostitev za starše – tako lahko opišemo družinske počitnice v Thermani Laško.

Za brezskrbne zimske počitnice so za omejeno število sob pripravili prav posebno akcijsko ponudbo, ki je ne gre spregledati. Več: https://thermana.com/terme-zimske-pocitnice

Thermano Laško je obiskala tudi ekipa Kam z mulcem – poglejte, kako smo se imeli v članku 8 razlogov za družinski oddih v Thermana park Laško