Kamzmulcem plani vikend oddihov in počitnic to poletje

0

Korona virus nam je konkretno spremenil naše počitniške plane. Seveda je bila prva reakcija žalost in razočaranje, dodatno pa se je pod velik vprašaj postavilo že počitnikovanje v sosednji Istri in otroško veselje kopanja v morju…po drugi strani pa se močno zavedamo, da je sedaj čas, da še bolj kot kdajkoli prej, v prvi vrsti pomagamo slovenskemu turizmu. Nenazadnje je velik del našega spletnega postala kamzmulcem.si namenjen raziskovanju Slovenije kot tudi podpori slovenskim turističnim ponudnikom. Predvsem ti so že in bodo še utrpeli velike izpade dohodka v tem (in verjetno tudi v prihodnjem) letu, saj tujega gosta pri nas najverjetneje ne bo. Zato upamo, da bomo z našim portalom ter več kot 650 članki idej za družinska doživetja, pomagali njim kot tudi vam pri odločanju, kam bo šel letošnji počitniški proračun.

V naši prvi knjigi Kam z mulcem po Sloveniji boste našli kar 62 idej – za nakup preko spletne knjigarne EMKA kliknite tukaj

Kakšni so torej naši plani za letošnje poletje?

Vsaka od 4 ustanoviteljic ima za vas predlog dveh vikend oddihov in enega tedenskega oddiha; to so tudi naše planirane destinacije tega poletja. Nekaj je že preverjenih lokacij, ki so že večkrat navdušili naše družine, nekaj pa jih je z naše slovenske “bucket liste”. Mogoče pa se kje srečamo 🙂

Iva z družino

Vikend oddih

  • Kranjska Gora – našli so kar 13 razlogov, zakaj se tja vračajo že vsako poletje in jesen
  • Vipavska dolina z Goriškimi Brdi – na njihovem družinskem seznamu več kot leto dni
Lepota jezera Jasna v poletnem jutru

Tedenski oddih

Odkrivanje Bele Krajine z otroki

Tina z družino

Vikend oddih

  • Raziskovanje Kočevskega – kjer se skrivajo ostanki pragozda, naravna kopališča na številnih jezerih in rekah v okolici, učne poti ter pustolovski in adrenalinski parki. Še najbolj pa jih vabi Bike Park Kočevje.
  • Kolesarjenje po Koroški – Koroška je še vedno precej neodkriti del, čeprav smo v Ravnah na Koroškem že preživeli čudovit vikend, se bo Tina s fanti letos posvetila bolj kolesarskemu odkrivanju regije.
Urejena lesena plaža na Kočevskem jezeru
Urejena lesena plaža na Kočevskem jezeru

Tedenski oddih

  • Kampiranje ob Nadiži – ob predlanskoletnem roadtripu Vikend roadtrip z Grgo, Balkan capers  po teh koncih, so se navdušili nad tm delom Posočja in letos je plan kar tedenskega kampiranja.
Zajtrk z razgledom Balkan Campers)

Urša z družino

Vikend oddih

Kamp Menina

Tedenski oddih

Smaragdna lepotica, Bovec

Cica z družino

Vikend oddih

  • Solčavsko – cesta najlepših razgledov, Solčavska panoramska cesta, jih je tako navdušila, da se letos ponovno vrnejo.
  • Bohinj z okolico – najmanj 8 razlogov je, da se v okolico Bohinjskega jezera vračamo vsako leto
Solčavska panoramska cesta

Tedenski oddih

Potepanje po Pomurju, 2019

 

Kaj imamo Kamzmulcem mame in otroci vedno na zalogi v svojem izletniškem nahrbtniku?

Ko smo postale mame, so prigrizki ali malice za na pot postali še posebej pomembni. Zdravi, so pomemben vir energije, hkrati pa predstavljajo vmesni obrok, ki otroka ne nasiti do te mere, da ne bi kasneje pojedel kosila ali večerje.

  • Za starše priporočamo beljakovinske ploščice “protein bar” iz Medexa, saj so beljakovine izjemnega pomena za naše telo! Na voljo je toliko vrst, da boste zagotovo našli zase najboljši okus.
  • Za otroke pa izberemo dobro alternativo sladkim klasičnim prigrizkom z Medex Nature ploščicami, ki bodo ne le zadostili nihovo potrebo po sladkem, ampak tudi nadomestili energijo po kolesarjenju, pohodništvu ali preprosto norenju v naravi. So brez dodanega sladkorja!
  • Od napitkov pa smo še vedno najbolj vztrajne z vodo, včasih tudi kakšno kokosovo vodo, domačim sokom ali hladnim čajem.
Klik na sliko za nakup najboljših ploščic za celo družino!

Članek je podprlo podjetje Medex. Za več informacij, nam lahko pišete na info@kamzmulcem.si.

 

 

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime