Kam z mulcem praznuje 8 let

0

Kam z mulcem ekipa piha že 8. svečko na torti. To leto je bilo res pestro, saj smo se končno lahko malenkost bolj sprostili, lažje raziskovali preko naših meja, seveda pa ne pozabili na krasne kotičke v naši okolici. Predvsem pa smo se trudile, da pokrijemo različne možnosti za različne okuse. Zadale smo si tudi nekaj novih projektov, zato pod črto rečemo: uspešno leto je bilo! Kaj pa sledi v prihodnjem letu? Kakšni so naši načrti?

Ob 8 obletnici z vedno novimi rekordi na našem portalu

Že nekaj let beležimo rekorden obisk strani in vsako leto si rečemo: “Tudi prihodnje moramo delati na tem, da bodo številke enake.” V lanskem letu se je še toliko bolj opazilo, kako željni ste bralci novih in svežih vsebin, kako želite raziskovati – bodisi svojo občino ali oddaljene čezoceanske kraje. Me pa smo se trudile, da ustrežemo vsem in ponudimo raznolike vsebine. Zato s ponosom povemo, da smo skupaj – mi in vi – spet podrli rekorde. V letu 2022 smo zabeležili rekordnih 4,5 milijonov klikov na naše vsebine.

Urša z družino na Kubi

Pa še nekaj se je spremenilo – če so bili včasih poletni meseci rekordni, ostali pa nekoliko manj izraziti, ste bralci začeli posegati po idejah za raziskovanja čez celo leto. Veseli nas, da smo doma v državi, kjer imamo možnost aktivnega preživljanja prostega časa skozi vse letne čase!

Po katerih vsebinah pa ste najbolj posegali? Preverite tukaj:

10 najbolj branih izletov v letu 2022

Najbolj iskane počitnice v Sloveniji

10 najbolj branih potovanj v letu 2022

Daljna raziskovanja in čudovita Slovenija

Po tem, ko smo dve leti več ali manj raziskovali (našo čudovito) Slovenijo in ste tudi bralci najbolj posegali po teh člankih, smo v 2022 končno zabeležili tudi nekaj daljših raziskovanj. Realizirali smo Jordanijo, Maldive, Kubo, Barbados, Dubaj, dodobra prečesali Avstrijo, Italijo, Nemčijo in Švedsko, pa seveda sosednjo Hrvaško in še kaj.

Iva z družino na Barbadosu

Seveda pa smo nadaljevali z raziskovanjem čudovitih krajev po Sloveniji, ki so našim bralcem morda tudi manj znani. Kozjansko nas je ponovno čisto očaralo, prvič (a lahko verjamete?) smo obiskali Lipico, se naužili zelenja na Mariborskem Pohorju, raziskovali okolico reke Drave in Kras, uživali na Kopah in ob Kolpi, in še in še..

Zemljevid z idejami izletov in doživetij

Ob iskanju idej v Sloveniji naj vas spomnimo na še eno možnost, ki smo jo dodali dve leti nazaj – naš zemljevid, na katerem lahko pobrskate za idejami izletov, doživetij in nastanitev v Sloveniji. S pomočjo drsnika na zgornji levi strani sami izberete kategorijo, ki jo želite in že lahko brskate za idejami v vaši bližini.

Zemljevid se je izkazal za izjemno koristnega, saj je dosegel že več kot 200.000 klikov. Me pa se bomo tudi v prihodnje trudile, da ga redno posodabljamo in dodajamo vedno nove ideje.

Prvi dogodek za otroke in njihove starše MulceRAJ

Kdo še ni slišal za MulceRAJ, naš prvi BREZPLAČEN dogodek za otroke in starše, ki smo ga skupaj s Pionirskim domom organizirale v Festivalni dvorani v začetku novembra? Resnično je bilo čisto NORO! Kako noro, bodo najbolje dokazale fotografije.

Delavnice, degustacije, rajanja in cirkuška predstava so navdušili vse, nam pa dali zagon, da to nikakor ne bo zadnji tovrsten dogodek. Morda morda mu ponovitev sledi že spomladi :).

Polna Festivalna dvorana, ljudi in brezplačnih delavnic ter predstave za otroke
1. MulceRAJ, Festivalna dvorana

Družbena omrežja z vedno novimi informacijami

Saj poznate naš Facebook in Instagram profil, a ne? če pa slučajno še ne, se pridruži preko 39.250 sledilcem na Facebooku ali 18.000 sledilcem na Instagramu, kjer redno obveščamo o idejah za aktivnosti v najboljši družbi naših mulcev.

Vam še kaj manjka, bi kaj spremenili? Javite nam na info@kamzmulcem.si ali preko FB/IG sporočil. Me pa se bomo še naprej trudile, da skupaj rastemo in ustvarjamo dobre vsebine.

Za naše zveste bralce

8 obletnica kar kliče po proslavljanju. Kam z mulcem ekipa je slednje vzela izjemno resno in poleg tega, da se same (redno) podružimo in poveselimo, najraje kje na svežem zraku, se želimo na primeren način zahvaliti tudi našim zvestim bralcem. Kako?

Zaupamo vam lahko, da lahko pričakujete en kup finih nagradnih iger. Med drugim bomo nekoga zelo osrečili s Smartibook presenečenjem, nekomu podarili razvajanje na nam ljubi kmetiji Pri Kovačniku, aktivno preživljanje družinskega časa na Koroškem in še in še. Spremljajte nas na Facebooku in Instagramu :).

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime