Kam z mulcem praznuje 7 let

0

Kam z mulcem ekipa v januarju piha že 7 svečko na torti. Kot že pretekla leta, je bilo tudi sedmo zanimivo, pestro, a tudi nekoliko zahtevno zaradi razmer. A kljub temu smo Kam z mulcem družine uživale v dogodivščinah in raziskovanjih, ki smo jih nekoliko prilagodile. Kaj se nam je torej dogajalo in kaj lahko pričakujete v našem osmem letu delovanja?

Ob 7 obletnici z rekordi na našem portalu

V lanskem letu smo se še bolj kot kadarkoli prej trudili, da ste imeli bralci na voljo raznolike, željam in potrebam prilagojene vsebine. Slednje se je odrazilo tudi v povečanem obisku naše strani. Rekordno število ogledov v letu 2020 smo v letu 2021 več kot podvojili in dosegli 3,7 milijona klikov. Tradicionalno naš najboljši mesec je avgust, ko smo prav tako podvojili lanske rekordne številke in dosegli preko 616.000 klikov.

Ne glede na omenjene številke pa nas predvsem veseli, da postaja Kam z mulcem portal, kjer iščete ideje za kvalitetno preživet prosti čas z družino v vseh letnih časih, ne samo poleti. Namreč poleg našega “močnega” meseca – avgusta, se lahko pohvalimo s skoraj enako visokimi številkami  praktično vse mesece.

Po katerih vsebinah pa ste najbolj posegali? Preverite tukaj:

Najbolj iskane počitniške destinacije po Sloveniji 

10 najbolj branih izletov v letu 2021

10 najbolj branih potovanj v letu 2021

Fokus na Slovenijo

Tudi v letu 2021 smo večji poudarek dali doživetjem, izletom in počitnicam v Sloveniji. Tako smo v naši kategoriji Počitnice v Sloveniji  objavili preko 185 člankov izletov, doživetij, ocen nastanitev in drugih vsebin. Da so vsebine koristne ste dokazali sami, z rekordnimi kliki nanje.

Skozi celotno leto pa smo si prizadevali tudi, da vam ponudimo ne samo “tipičnih” idej in lokacij, ampak še kaj novega, drugačnega. Tako smo obiskali tudi kraje, ki se na prvo žogo morda ne znajdejo na izletniškem seznamu slovenskih družin. A prav zato, ker nas spremljate iz vseh koncev Slovenije, želimo ponuditi še kaj drugačnega, novega. Skladno s tem smo obiskali kraje kot so Cerkno, Idrija, Prlekija, Kočevsko, Celje, Ilirska Bistrica, Škofja Loka, Ribnica in bili nad prav vsemi izjemno navdušeni. Preverite še sami, kje lahko načrtujete pobeg z gradu, kje se nahaja največji park inovativnosti in kje se pod vodstvom prelevite v odlične pletilce košar.

Zemljevid z idejami izletov in doživetij

Ob iskanju idej v Sloveniji naj vas spomnimo na še eno možnost, ki smo jo dodali v lanskem letu – naš zemljevid, na katerem lahko pobrskate za idejami izletov, doživetij in nastanitev v Sloveniji. S pomočjo drsnika na zgornji levi strani sami izberete kategorijo, ki jo želite in že lahko brskate za idejami v vaši bližini.

Zemljevid se je izkazal za izjemno koristnega, saj je v enem letu dosegel že skoraj 100.000 klikov. Me pa se bomo tudi v prihodnje trudile, da ga redno posodabljamo, z izboljšanjem razmer in lažjimi potovanji, vsaj preko meje, pa dodamo še vsebine v naši najbližji okolici.

Družbena omrežja z vedno novimi informacijami

Saj poznate naš Facebook in Instagram profil, a ne? če pa slučajno še ne, se pridruži preko 37.500 sledilcem na Facebooku ali 15.300 sledilcem na Instagramu, kjer redno obveščamo o idejah za aktivnosti v najboljši družbi naših mulcev.

Vam še kaj manjka, bi kaj spremenili? Javite nam na info@kamzmulcem.si ali preko FB/IG sporočil. Me pa se bomo še naprej trudile, da skupaj rastemo in ustvarjamo dobre vsebine.

Za naše zveste bralce

7 obletnica kar kliče po proslavljanju. Kam z mulcem ekipa je slednje vzela izjemno resno in poleg tega, da se same (redno) podružimo in poveselimo, najraje kje na svežem zraku, se želimo na primeren način zahvaliti tudi našim zvestim bralcem. Kako?

Ena super nagradna igra bo objavljena v petek, 14.1., še več presenečenj pa sledi v prihodnjih tednih. Spremljajte nas na Facebooku in Instagramu :).

 

 

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime