Kam poleti ali zakaj je First minute ponudba prava odločitev za družine v trenutnem času

0
Novo leto, nov list papirja, ali kot bi rekle mamice Kam z mulcem, nove ideje za načrtovanje potovanj in oddihov v letu 2022. V času, ko nam uresničevanje naših potovalnih načrtov narekujejo ukrepi, ki jih po svetu sprejemajo države z namenom zajezitve širjenja korona virusa, si želimo zagotoviti kar največ sigurnosti in možnosti planov B.

Če nas redno spremljate, veste, da počitnice najpogosteje načrtujemo in oblikujemo same ali jih kombiniramo s paketno turistično ponudbo. A se v zadnjih dveh letih vse pogosteje spogledujemo s ponudbami turističnih agencij, ki se lahko popolnoma prilagodijo potrebam in željam slovenskih družin.
V začetku leta je “na mizi” že prva t. i. First minute ponudba za počitnice z družino in tudi najboljša v tekočem letu – v razmerju med pestrostjo ponudbe in ceno.
Čudovita Grčija (Mediteran 2022)
Poleg napisanega pa Kompas First minute ponudba družinam daje naslednje ugodnosti:

1. Zgodnja rezervacija je varna in brezskrbna! COVID-19 garancija 

V primeru zaprtja državne meje (Slovenije ali države potovanja) vam turistična agencija Kompas, kot odgovorni organizator paketnih potovanj, omogoči možnost odpovedi rezervacije ne glede na splošne pogoje in navodila družbe Kompas d.o.o. Skupaj z vami bodo, glede na vaše želje in časovni okvir, skušali poiskati nadomestni termin potovanja ali nadomestni turistični aranžma. Če to ne bo mogoče, vam bodo ponudili možnost odpovedi potovanja s povrnitvijo vplačanega zneska.

2. Zgodnja rezervacija je prilagodljiva! Možnost brezplačne odpovedi ali spremembe aranžmaja.

Družinske počitnice načrtujte skrbno in se odločite za zgodnjo rezervacijo do 31. 1. 2022! V tem primeru imate možnost kasnejše brezplačne spremembe* ali odpovedi turističnega aranžmaja:

  • iz ponudbe Jadran 2022 do 30 dni pred odhodom ter
  • iz ponudbe Mediteran 2022 do 30 dni pred odhodom.

*Sprememba aranžmaja je možna skladno z razpoložljivostjo prostih mest in po pogojih, veljavnih v času spremembe oziroma odpovedi turističnega aranžmaja.

3. Zgodnja rezervacija je najugodnejša! Garancija na najnižje cene in najvišje popuste

Pri Kompasu prisegajo na zgodnje “First minute” prijave, saj lahko svojim strankam omogočijo najnižje cene (za kar najbolj bogate ponudbe) in seveda najvišje popuste.

  • Do 650 EUR na osebo za počitnice na Mediteranu!
  • Do 25 % za počitnice na Jadranu!
Jadran 2022

Zagotavljajo najbolj ugodne pogoje, če rezervacijo iz ponudbe Jadran 2022 opravite do 28. 2. 2022 ter iz ponudbe Mediteran 2022 do 31. 1. 2022.

Razglejte se po bogati zgodnji ponudbi za družinske počitnice na Mediteranu – aktualni do 31.1.2022

4. Zgodnja rezervacija se enostavno splača! 5 % GOTOVINSKI POPUST

V primeru 100% gotovinskega plačila ob rezervaciji prejmete dodatni 5 % POPUST.

5. Zgodnja rezervacija je udobna!

BREZPLAČNO, VARNO IN UDOBNO NA POT

S čarterjem iz Ljubljane direktno v Grčijo in Turčijo po ugodnih cenah.
Z avtobusom na Kvarner že za 27 EUR/osebo!
Z avtobusom v Srednjo Dalmacijo že za 59 EUR/osebo!

6. Skupaj z vami praznujejo… #KOMPASOVIH70

Agencija Kompas je agencija z dolgo tradicijo, uspešnim delovanjem in zadovoljnimi strankami, zato za #Kompasovih70 pravijo, da je Zgodnja rezervacija je najlepše darilo za družine! Zakaj? 

  • Otrok na Mediteranu počitnikuje že od 99 EUR!
  • Otrok na Jadranu počitnikuje BREZPLAČNO!

Ključne ugodnosti Kompasove First minute ponudbe 2022