Kako vas Youtube lahko reši na deževen dan?

4

YouTube vas lahko reši pred mulcem s preveč energije. In ne, v igri niso risanke ali film za otroke. Če vas zanima, kako lahko mulčevo odvečno energijo kanalizirate v nekaj koristnega za vas in zanj, berite naprej.

So tisti dnevi, ko imajo mulci toliko energije, da pokajo stene, zunaj pa je slabo vreme. Mogoče imamo rešitev za vas, kaj lahko počnete, in je aktivnost, ki se ji lahko pridruži vsa družina.

Naš mulc, ko ima veliko energije rad nori in skače. In ker se nam naš kavč že pošteno smili, smo našli drug način, kako kanalizirati mulčevo energijo in v parih sekundah prirediti zabavo in sprostitev za vso družino.

Kaj potrebujete:

  • Televizor, kjer lahko dostopate to Youtuba, tablico ali telefon
  • Udobna oblačila

Se vam že sanja, kaj bi lahko bilo?

Mi temu rečemo kar družinska telovadba. Namreč na youtubu boste našli kar nekaj posnetkov, ki so namenjeni mulcem za telovadbo doma s predlogi za vaje ali za učenje enostavne plesne koreografije. Seveda so opremljeni z živahno glasbo.

Nekaj »telovadnih« videov, ki jih mi redno gledamo so:

Pa še eden bolj popularnih videov na youtube:

Navadno v youtube napišemo “children workout”. Poskusite pa tudi “children zumba” ali pa “children dance choreography tutorial” in “dance workout for kids”

Za punce znajo biti aktualni tudi tutoriali za plesne koreografije, no pa iz osebnih izkušenj vemo, da so všeč tudi fantom. 🙂

Pa uživajte in obljubimo obilo smeha, sploh, ko se vadbi pridružijo vsi člani družine.