Kako v partnerskem odnosu ohraniti ljubečo povezanost tudi, ko že imamo mulce?

0

V obdobju, ko se večina časa, ki ga preživimo doma, vrti okoli majhnih otrok, se rado zgodi, da zmanjka časa za partnerja in skrb za partnerski odnos.

Raziskave številnih psihologov in pričevanja parov so pokazala, da obstajata dve pomembni razliki med uspešnimi, srečnimi pari s trajno ljubeznijo in ostalimi.

Srečni pari so vedno našli čas drug za drugega s 100% pozornostjo in prisotnostjo. Znali so se ustaviti in biti v trenutku, skupaj.

Kot drugo pa so partnerji ostali radovedni drug o drugem ter obenem svoje izkušnje, občutja in načrte delili drug z drugim. Nikoli se niso nehali spoznavati. Vse se spreminja. Tudi tvoj partner. Veš kaj mu danes največ pomeni? Kako je to drugače od dneva, ko sta se spoznala?

Pozornosti in radovednosti, ki sta tako pomembni za partnerski odnos, sta Luka in Maja iz Družinice dala glavno besedo v Pomenkih, v programu za pare, ki ga s partnerjem delata kar v udobju vajinega doma.

Pomenki niso tečaj ali svetovanje. So skupek zanimivih in preverjenih aktivnosti, tehnik in vprašanj, ki vama bodo omogočile, da se bosta odprla in iskreno pogovorila o vajinih željah in pričakovanjih ter se skupaj uskladila glede prihodnosti. Nekatere aktivnosti so osredotočene na povezovanje, druge na usklajevanje, spet tretje vaju vodijo do oblikovanja dolgoročne vizije.

Pripravila sta aktivnosti in proces, ki vaju pelje do pravih odgovorov, ki pa so čisto VAJINI. Vidva programu dasta vsebino.

S Pomenki bosta drug drugemu namenila čas, se nasmejala, povezala in se na zmenku doma na zanimiv način pogovorila o vaju in vajini družini ter tem, kaj konkretno si želita v vajini, vaši prihodnosti.

Več o Pomenkih najdeta na predstavitveni strani, kjer lahko najdeta tudi eno malo bolj romantično aktivnost – v kolikor sta ugotovila, da bi v tem trenutku energijo raje usmerjala v vaju.

Če pa sodita med tiste, ki bi raje moderacijo pogovora prepustila drugim, pa si poglejta, kako sta Luka in Maja pripeljala Cico in Vladota do definiranja skupnih vrednot in petletne vizije.

Več o tem si preberite v članku Potepanje do družinskih vrednot, vizije in ciljev.

Skrbenstars.si vam za nakup Pomenkov poklanja 50% popust s kodo MIDVA50, ki velja do konca APRILA.

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime