Kako v 3 minutah do brezplačnega “babyphona”?

0

Nimate “babyphona”, vseeno pa bi se radi v tem prazničnem vzdušju še malo pozabavali, medtem ko mulci v sosednjih sobah zaspijo? Nič hudega, v 3 minutah si lahko uredite zanesljivo e-varstvo. Vse kar potrebujete je:

  • Vsaj en 1 pametni telefon (Android ali iPhone) in lastnika, ki zdrži brez telefona več kot 1 uro :),
  • še en telefon, ki ga boste imeli v rokah.

Na pametni telefon si na App storu (iPhone) ali Google Playu (Android) naložite aplikacijo e-varuška. Aplikacij je na voljo več, nekatere nudijo tudi video prenos.

Mi se poslužujemo aplikacije Safe Baby Monitor, saj vsaj nekaj časa nudi brezplačno e-varstvo – kasneje je treba doplačati. V aplikaciji so tudi uspavanke, ki jih lahko zavrtite najmlajšim. Popolnoma brezplačna aplikacija, ki deluje na isti princip pa je GSM Baby Monitor Free na iPhone napravah.

Kako aplikacija deluje:

  • V  aplikaciji naprej določite kontakt, telefonsko številko, na katero vas bo telefon samodejno poklical, ko se bo otrok oglašal.
  • Zagotovite, da ima telefon z aplikacijo polno baterijo.
  • Telefon z aplikacijo odložite ob otroka. Na aplikaciji celo lahko namestite občutljivost aplikacije, kdaj želite, da vas pokliče. Nekatere aplikacije zaznajo tudi premik telefona, v primeru, da se otrok zbudi, se vrti, a ne joče.
  • Preizkusite, če aplikacija deluje.
  • Zapustite prostor in ob sebi vedno imajte telefon, ki bo zvonil v primeru, da se bo vaš otrok zbudil in vas klical.
  • Če ste v prostoru, kjer je glasno, imejte telefon na vibracije ali ga položite nekam, kjer bo viden v primeru zvonenja.

Tako boste lahko brezskbno čvekali s prijatelji in nazdravljali, ob enem pa boste lahko slišali vaše otroke.

Zgornji opisi in informacije so vtisi in dejstva, ki smo jih doživele Kamzmulcem mamice z družinami. Za več informacij nam lahko pišete na: info@kamzmulcem.si ali v komentar.

 

 

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime