Kako lahko vašemu otroku letošnje poletje naredite poučno in zabavno HKRATI?

0

Topli dnevi, obarvani s sončnimi žarki, že trkajo na vrata. Letošnje poletje bo za otroke še bolj vznemirljivo, ker se bo končalo stresno obdobje privajanj na poučevanje na daljavo in nato spet v šoli. Hkrati pa bo to poletje zanje tudi prelomno.

Nekateri starši bodo svojim otrokom pustili povsem proste roke za igro in zabavo, luknja v znanju iz preteklega šolskega leta pa bo njihove otroke zavirala v prihodnosti. Drugi starši pa bodo s svojimi otroki poskusili nadoknaditi znanje, kar zna privesti do precej frustrirajočega poletja – tako za njih kot za otroke. 

Helen Doron poletni tečaji

Starše, ki spadajo v drugi tabor, bo nadvse razveselila novica, da se lahko njihov otrok zelo zabava, hkrati pa se nauči tudi praktične angleščine tekom poletja. V Helen Doron English učnih centrih namreč tudi letos prirejajo svoje poletne tečaje, ki s svojo inovativno metodologijo otrokom omogočajo hitro osvajanje praktične angleščine – na zabaven način.

Helen Doron poletni tečaji

Zakaj otroci in starši obožujejo učenje s Helen Doron English metodo?

Tečaji angleščine Helen Doron English so ustvarjeni na osnovi svetovno priznane učne metode, ki otroke nauči praktične angleščine na način, kot so se otroci naučili maternega jezika – z razumevanjem in govorjenjem, ne zgolj z branjem učbenikov. Ta inovativen pristop k učenju pa ni zgolj zabaven, temveč otrokom pomaga, da se naučijo praktične angleščine, ki jim dejansko koristi v resničnih situacijah (ne le v šolskih klopeh).

O učinkovitosti metode Helen Doron English najbolj priča dejstvo, da je v 35 letih delovanja, angleško naučila že kar 3 milijone otrok po svetu. V Sloveniji ta metoda prisotna kar 10 let, na tečaje Helen Doron English pa je trenutno vpisanih kar 2251 veselih in radovednih otrok.

Helen Doron poletni tečaji

Kaj sploh so Helen Doron English poletni tečaji?

Gre za posebne poletne programe, ki so zasnovani na način, da postavljajo otrokov interes (in napredek) na prvo mesto. Ker so poletne počitnice čas za zabavo, so tudi poletni tečaji osnovani tako, da se otrok praktične angleščine uči na kar se da zabaven način. Ne samo, da se ob tem počuti dobro, temveč so tudi rezultati tako veliko boljši.

Otroci namreč v dobrem razpoloženju hitreje napredujejo, k čemer še dodatno pripomorejo majhne učne skupine. Slednje zagotavljajo, da ima tvoj otrok veliko individualne pozornosti in mnogo priložnosti za uporabo angleškega jezika v praktičnih primerih.

Dodaten bonus pri vsem tem pa je, da se otroci družijo med sabo, spoznavajo nove prijatelje in tekom učenja med sabo spletejo posebne vezi. To je tudi eden izmed pomembnih razlogov, zaradi katerega se otroci, ki so že obiskali Helen Doron English poletne tečaje, nazaj vračajo tudi naslednja leta.

Helen Doron poletni tečaji

Komu so namenjeni poletni tečaji Helen Doron English in kaj obsegajo?

Poletni tečaji se izvajajo v dveh možnostih, in sicer SUMMER FUN (1 do 10 let) in COOL SUMMER (11 do 16 let). Vsi poletni tečaji trajajo 5 dni in obsegajo 20 učnih ur po metodi Helen Doron English. Poleg tega otroci prejmejo vsakodnevno zdravo malico in učni komplet z inovativnimi materiali za zabavno in učinkovito učenje angleščine. 

Helen Doron poletni tečaji

KJE: Poletnim tečajem se lahko pridružite na 9 lokacijah v Sloveniji: Celju, Kopru, Kranju, Ljubljani, Mariboru, Murski Soboti, Ormožu, Ptuju in Sežani. 

Velika prednost poletnih tečajev so tudi manjše skupine, kar pomeni, da se učne urice prilagajajo sposobnostim in napredku otroka. To sicer tudi pomeni, da je število prostih mest za posamezen kraj in termin omejeno, zato priporočamo, da čimprej rezervirate želen termin poletnega tečaja, saj se zaradi velikega zanimanja skupine hitro zapolnijo. Če želite več informacij in možnost za prijavo, zgolj izpolnite obrazec tukaj.

Vse informacije najdete na strani: Helen Doron poletni tečaji