Kako je Kamzmulcem polepšal vikend, če ne kar celo sezono, ekipi Planinskega doma Janče?

0

Vas zanima, kako je Kamzmulcem ekipa polepšala dan in verjetno kar nekaj vikendov ekipi Planinskega doma Janče? Potem kliknite na članek in preberite kratko zgodbo, ki nas je vse spravila v dobro voljo.

Cilj Kamzmulcem ekipe je, da v prvi vrsti vam, staršem, da ideje, kam se odpraviti z mulcem in smo zelo vesele, ko dobimo nazaj kakšno sporočilo, kako ste se imeli fajn na destinaciji, ki smo jo priporočale. Včasih pa dobimo tudi povratno informacijo od lastnikov nastanitev ali pa gostinskih ponudnikov, ki so nam prav tako v veliko veselje.

Tokrat se nam je oglasil gospod Anton Selko, skrbnik Planinskega doma Janče, ki nam je želel sporočiti naslednje:

Anton Selko

“Danes smo šele prišli v utečen red po napornem zadnjem vikendu in se lahko posvetimo tudi računalniku. Zakaj? Predstavitev Planinskega doma na Jančah na vaši spletni strani  kamzmulcem.si nam je prejšnjo soboto in nedeljo tako napolnila  dom, kot tudi igrišče , pravzaprav vso okolico, da smo bili več kot prijetno presenečeni.  

Sicer utečena ekipa, vajena velikega obiska ob jagodnih nedeljah, je imela ob tolikem številu predvsem mladih družin nemalo težav, da smo vse postregli. Drugič nas bo moralo verjetno biti več. Vendar pa je bilo veselje gledati kopico zadovoljnih otrok na igralih, drugih pri hranjenju živali, tretjih za mizo pri kosilu.

Na koncu mi je uspelo celo ujeti nekaj časa in sem skupaj z najmlajšimi gosti zaigral in zapel nekaj pesmic. Naslednjič bom to prepustil vašemu Markotu.

Torej, vsi skupaj smo uživali v tudi zares lepem dnevu, zato vam čestitam in ob tem iskreno zaželim, da z vašo stranjo razveselite čim več družin , predvsem pa  “mulcev”. Le tako naprej!”

 

Tokrat nam je z objavo uspelo ne samo polepšati dan staršem in mulcem ter skrbnikom destinacije, celo uspelo nam je kakšnemu študentu zagotoviti vikend priložnostno delo, da kaj zasluži in potem med tednom pridno študira.  :):):)

Več o naših doživljajih na Jančah si preberite v članku Janče – igralni raj na prostem.  

 

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime